Mutlu olmak için , sevilmek için ille yanlış bir insan olmak mı lazım ?!

Ben ikisini de istiyorum. ALLAHın izniyle , hayırlısı ise olacaktır muhakkak. Ama ikisi olmayacaksa, sevilen olmayı seçeyim ben :)

Nil in Pelin şarkısını biri yazdı yorumlarda :)

Mutlu olmak için yanlış insan olman gerekmiyor..doğru bildiğin yoldan ne olursa olsun şaşmadan sonuna kadar yürümen gerekiyor..
Kısa vadede kazananları örnek alma.. doğrulukla uzun vadede kazanmaya bak..

Mutlu olmak için yanlış insan olman gerekmiyor..doğru bildiğin yoldan ne olursa olsun şaşmadan sonuna kadar yürümen gerekiyor..
Kısa vadede kazananları örnek alma.. doğrulukla uzun vadede kazanmaya bak..

Doğrulukla uzun vadede inşallah kazanırız canım :)

bu tamamen erkek ile ilgili. doğru erkek ile.

kızlarda vardır hani, nerede düzenbaz, peşinden koşturan vs vs tip var o ilgi çeker, inat hırs oluşur. sonra bi bakarsın, boşa geçmiş saatler günler haftalar belki de seneler.

böyle düzenbaz tipte erkeğin cidden eeen, en işini bilenini, yalan konusunda aşmışını, hatta ''nasıl yalan söylenir'' konusunda bedensel dille ilgili araştırma yapanı ile, en beteri ile 18 -19 yaşlarındayken tanıştım, saf salak bir şeydim, şimdi düşünüyorum da ne saçmalıkmış. sonra akıllandım, işim olmadı. ha bana faydası ne oldu, gözüm açıldı. şimdi hayatımda çok klişe bir tabir de olsa, adam gibi biri var. ve anladım ki, ilişki denilen şey saçma sapan tripler değilmiş. açıkçası ben de az değildim, hiçbir zaman cici biri olamadım. karşımdakine göre işte. ama şu an hayatımdaki insan beni bile biraz törpüleyebildiyse, asıl önemli olanın doğru kişilerle olmak gerektiğini bilmemiz lazım. benim için üzülüyorsa, fedakarlıklar yapıyorsa, ben üzüldüğümde laf olsun diye değil de cidden beni dinleyip de rahatlatmak istiyorsa, önemli olan bunlar. ve ben de onun bu tavırlarına karşılık duvarlarımı inceltip onun için bir şeyler yapmak istiyorsam, önemli olan bu.

o bahsettiğin tipteki kızların durumu ayrı. o kız sevgilisini sevmiyor zaten, sevmediğin biriyle de mutlu değilsindir, onun sağladığı imkanları, ego tatmini sevmişsindir. sonra bıkar, başkasına gider vs. o yanlış insanı seven erkek de yanlış biridir işte.

ha bunlar dışında, erkeklerin psikolojisi biraz daha farklıdır. yani taktik falan demek istemiyorum ama, bir kadın her zaman çook fazla açık etmemeli kendisini. biraz gizem, bazen sıradan huysuzluklar erkeğin silkelenmesini sağlar. erkeğin doğasında var güç gösterisi. yanındaki kadını biraz zor bulmalı ve ona sahip olduğu için de gurur duymalı gücünden. ama çoook ince bir çizgi. cılkını da çıkarmamak lazım. sürekli kapris yapan kadına katlanan erkek de benim gözümde saçma biridir. orta nokta işte. ay çok konuştum hiç uyumadım bugün, yanlış şeyler yazdıysam affola

Ya gerçekten insanlar dürüstlük isterler fakat o kişi karsılarına cıkınca onu tanımak için bile sans vermezler ben hayatım boyunca beni tanımak isteyen herkese o sansı verdim baktım tanıyınca uyum saglayamıyoruz o zaman görüşmeyi kestim bende geçenlerde paylaşmıstım ablamın eltisinin kuzeniyle tanıstıracaklardı bizi sonra dediler ki face de konusun oda bana istek gönderdi neyse konustuk biraz ama çok enteresan uzak bir tavrı var bana cok benziyo fakat ben tanımak istediğim kişiye daha cok zaman ayırırken oysa fazla zaman ayırmıyor du bana bende dün itibariyle bu tavrımdan vazgeçiyorum

herkes kendinden meshuldür. ewet yırtık olan her zmn el üstünde tutulurrrrr ama sen sen ol kendinden ödün vermeeee .ölelerin sonunuda gördük 1. ewlilik 2.ewlilik 3.ewlilik snrası yokkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…