:) Evet. Nedense !
Aynen ... Bazen bakıyorum. Çok mu çirkinim ? Yooo... Mutlu bir ilişkisi olanların çoğundan daha bile güzelim hatta. Sonra diyorum, demek güzellikle ilgisi yok.
Bakıyorum ne artıları var benden ? Çoğunun benden hiçbir artısı yok.
Eeeee ne eksiğim varda, mutlu bir beraberliğim beni seven biri yok diyorum. Neden bulamayınca da sinirleniyorum , ümiitsizliğe kapılıyorum :/
Bence sen leylayı acaıp kıskanıyosun
belki Serkan' dan etkilenmemen için hani alkolün vs. de etkisiyle kendince tedbir alıp aranıza girmek istemiştir hani seni düşündüğünden. sonuçta Serkan denilen nasıl bir tip belli kendince seni korumak da istemiş olabilir.
Bunu sorgulaman şaşırttı beni canım.Bu adaletsizliğe sıra gelene kadar neler neler var.
Bunun için canını sıkmana üzüldüm.
Henüz kendinin farkın da olmayan , kötü karakterli ve bu kimselere prim veren kişiler hep olmuştur olacaktır.Örn:Adolf hitler.
Bazı şeyleri anlamamız mümkün değil örneğin bir katili , herşeye cevap arıyoruz bulamadığımız da mutsuz oluyoruz.
Sorgulamak tabi ki yapılmalı ama böyle konular da değil.
Bence sen leylayı acaıp kıskanıyosun
Hayırlısı olsun be canım... İnşallah senin karşına da gönlüne göre birisi çıkar. Daha 22 yaşındasın, yaşayacak daha çok şeyin var hayatındaUmarım güzel şeyler olur. Bi kaç konunu okumuştum, o kötü günlerin acısını çıkarırsın inşallah :)
Hıh al burdan yak :) işte eleştirmenler çıktı yine sahneye :)))
kısa süreli mutlulukların kimseye hayır getirmiyceği düşüncesindeyim leonala ; bence sen sıkıntılı bir döneminde olduğun için kendini sorguluyorsun ve doğruyu yanlışı ayırt etmekte zorlanıyorsun, en çok hata yapılan dönemde bu tarz gereksiz konularla kafanı yormaya değmez sen kendi doğrularınla ,kendinden taviz vermden leyla denen kız gibi küçülmeden bu dönemi atlatırsın umarım ve karşına seni hakleden birisi çıkar....
Cevrende boyle bir ornegin olmasi ille sadece bu tarz kisilerin deger gordugu anlamina gelmez. Duzgun olup da ayni degeri goren bir suru arkadasim var. Ayrica bu arkadasinin hediyelere bogulmasi deger gormesi onun her zaman mutlu olacagi anlamina da gelmez. Bu gibi hareketlere girdigine gore kendisi de hala yasadigi iliskiden tatmin olamamis herhalde. Kendinle kiyasliyorsun ama sunu unutma daha 22 yasndasin,karsina daha kimlerin cikacagini bilemezsin. Yarin sen adam gibi duzgun bir iliski yasarken bu arkadasin hala arayista sacma sapan bir hayat surebilir.
malesef öyledir leonelacım. nerde kadir kıymet bilmez, yalan dolan çeviren, kendinden başkasını düşünmeyen var olur hemen baştacı.
kaderin bir oyunu mudur nedir
ama ben onlarında kısa vadede mutluluk yaşadıklarını düşünüyorum. öyle mutlu olcaksam hiç olmim yani.
merak etme bizim gibi insanlara da hayat gülüyor bazen.
sen doğruluğunu koru elbet gelip birgün buluyor.
ama ilişkide de taviz vermemek önemli sen onu tepene çıkarırsan afedersin gelir s....
birazcık eli maşalı olcan.tabi doğruluğunu dürüstlüğünü koruyarak
aman haaa söylemeden geçemicem o kızı da hayatından tamamen çıkar derim sakat bi tipmiş.
oldum olası hazzetmem böylelerinden. boşver sen
Aynen ... Bazen bakıyorum. Çok mu çirkinim ? Yooo... Mutlu bir ilişkisi olanların çoğundan daha bile güzelim hatta. Sonra diyorum, demek güzellikle ilgisi yok.
Bakıyorum ne artıları var benden ? Çoğunun benden hiçbir artısı yok.
Eeeee ne eksiğim varda, mutlu bir beraberliğim beni seven biri yok diyorum. Neden bulamayınca da sinirleniyorum , ümiitsizliğe kapılıyorum :/
leonea yalnız daha çok gençmişsin yani 22 yaş büyük bir yaş değil daha karşına kimler çıkacak bakalım bu kadar umutsuz olma,şimdiye kadar kimsenin seni ailesiyle tanıştırmayışının nedeni de bu, yani 22 yaş evlilik ve daha birçok şey için aslında küçük bir yaş.
Ha ,ama dediklerine ben de katılıyorum,bakıyorum nerede kötü niyetli ,kıskanç,sadakatsiz insan var onlar hep evli barklı ,mutlu.Demekki diyorum ben onlardan daha da kötü bir insan mıyım ki ben böyle yalnız ve mutsuzum ,ne yapmış olabilirim diyorum uğraşıyorum uğraşıyorum ama doğru düzgün birşey bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?