Mutlu olmak için , sevilmek için ille yanlış bir insan olmak mı lazım ?!

belki Serkan' dan etkilenmemen için hani alkolün vs. de etkisiyle kendince tedbir alıp aranıza girmek istemiştir hani seni düşündüğünden. sonuçta Serkan denilen nasıl bir tip belli kendince seni korumak da istemiş olabilir.

Bunu sorgulaman şaşırttı beni canım.Bu adaletsizliğe sıra gelene kadar neler neler var.
Bunun için canını sıkmana üzüldüm.
Henüz kendinin farkın da olmayan , kötü karakterli ve bu kimselere prim veren kişiler hep olmuştur olacaktır.Örn:Adolf hitler.
Bazı şeyleri anlamamız mümkün değil örneğin bir katili , herşeye cevap arıyoruz bulamadığımız da mutsuz oluyoruz.
Sorgulamak tabi ki yapılmalı ama böyle konular da değil.

:) Evet. Nedense !

Hayırlısı olsun be canım... İnşallah senin karşına da gönlüne göre birisi çıkar. Daha 22 yaşındasın, yaşayacak daha çok şeyin var hayatında Umarım güzel şeyler olur. Bi kaç konunu okumuştum, o kötü günlerin acısını çıkarırsın inşallah :)

kesınlıkle sana katılıorum.. elıme yuzume bakılırım cok sukur.. bende sorguluorum senın gıbı ..
neyım eksık dıorum.. hıcbısıyım eksık dııl allaha sukur.. aksıne artılarım var cunku deger verdım elımden gelenı yaptım ama sonuc 0...

kısa süreli mutlulukların kimseye hayır getirmiyceği düşüncesindeyim leonala ; bence sen sıkıntılı bir döneminde olduğun için kendini sorguluyorsun ve doğruyu yanlışı ayırt etmekte zorlanıyorsun, en çok hata yapılan dönemde bu tarz gereksiz konularla kafanı yormaya değmez sen kendi doğrularınla ,kendinden taviz vermden leyla denen kız gibi küçülmeden bu dönemi atlatırsın umarım ve karşına seni hakleden birisi çıkar....

Cevrende boyle bir ornegin olmasi ille sadece bu tarz kisilerin deger gordugu anlamina gelmez. Duzgun olup da ayni degeri goren bir suru arkadasim var. Ayrica bu arkadasinin hediyelere bogulmasi deger gormesi onun her zaman mutlu olacagi anlamina da gelmez. Bu gibi hareketlere girdigine gore kendisi de hala yasadigi iliskiden tatmin olamamis herhalde. Kendinle kiyasliyorsun ama sunu unutma daha 22 yasndasin,karsina daha kimlerin cikacagini bilemezsin. Yarin sen adam gibi duzgun bir iliski yasarken bu arkadasin hala arayista sacma sapan bir hayat surebilir.

malesef öyledir leonelacım. nerde kadir kıymet bilmez, yalan dolan çeviren, kendinden başkasını düşünmeyen var olur hemen baştacı.
kaderin bir oyunu mudur nedir
ama ben onlarında kısa vadede mutluluk yaşadıklarını düşünüyorum. öyle mutlu olcaksam hiç olmim yani.
merak etme bizim gibi insanlara da hayat gülüyor bazen.
sen doğruluğunu koru elbet gelip birgün buluyor.
ama ilişkide de taviz vermemek önemli sen onu tepene çıkarırsan afedersin gelir s....
birazcık eli maşalı olcan. tabi doğruluğunu dürüstlüğünü koruyarak

aman haaa söylemeden geçemicem o kızı da hayatından tamamen çıkar derim sakat bi tipmiş.
oldum olası hazzetmem böylelerinden. boşver sen

leonea yalnız daha çok gençmişsin yani 22 yaş büyük bir yaş değil daha karşına kimler çıkacak bakalım bu kadar umutsuz olma,şimdiye kadar kimsenin seni ailesiyle tanıştırmayışının nedeni de bu, yani 22 yaş evlilik ve daha birçok şey için aslında küçük bir yaş.

Ha ,ama dediklerine ben de katılıyorum,bakıyorum nerede kötü niyetli ,kıskanç,sadakatsiz insan var onlar hep evli barklı ,mutlu.Demekki diyorum ben onlardan daha da kötü bir insan mıyım ki ben böyle yalnız ve mutsuzum ,ne yapmış olabilirim diyorum uğraşıyorum uğraşıyorum ama doğru düzgün birşey bulamıyorum.

bence o tür kızların yalnız kalmamasının ve çok çabuk sevgili bulabilmelerinin sebebi, erkeğe nasıl yaklaşcaklarını bilmeleri. yani sevdiriyolar kendileri hem de zorla. sürekli karşıdakinin gururunu okşuyolar. kendilerini çekmiyolar. kadınlıklarını kullanarak erkekleri etkiliyolar. sadece göstermiyolar gerekirse veriyolar.
tabi kadın böyle olunca, erkek de onu kaybetmemek için herşeyini veriyo.

güzellikle ilgisi yok bunun. erkekler sempatik kızları daha çekici bulurlar. yoksa çok güzel ama adamın karşısında put gibi duran, hiçbir yakınlaşma göstermeyen bir kızı hiçbir erkek kaybetmemek için kendinden ödün vermez diye düşünüyorum.
erkeklere yakın davranmak lazım kaybetmemek için ve büyük bir aşk yaşaması için. ama ne yazık ki bazılarımız aile baskısı yüzünden böyle yetişrilmediğimiz için bunları yapamıyoruz.
o tür kızlar çok rahat oldukları için kazanıyolar.

Yok canım ya ... Beni korumasına gerek yok. Kendini korusun yeter. Yani öyle, senin düşündüğün gibi iyiniyetli bir şey gerçekten değil :/

Haklısın canım. Ben aslında böyle şeyleri hiç sorgulamazdım. Allah bilir sonuçta ama işte şu sıra yalnızlıktan olsa gerek ya da boşluktan, düşünmüyor değilim bunları.
Bu adaletsizliğe gelene kadar bir çok adaletsizlik var tabiki . Ama benim asıl üstünde durduğum, neden hep iyiler üzülüyor :/

Bence sen leylayı acaıp kıskanıyosun

Mesela ? Nelerini kıskanıyorum ?
Erkek arkadaşı varken ve bunu herkes biliyorken, Serkan'a nasıl cilve yaptığını gören herkese rezil olmasını mı ?
Yoksa, erkek arkadaşını bu şekilde aldatan bir kadının benliğini mi ?
Ha bak şunu kıskanıyorum. Bu karakterine rağmen , değer görüyor olmasını. Evet bunu kıskanıyorum. Kıskanmaksa bu. Benim doğru bulduğum sözcük: içerlemek. İçerliyorum bu durumu.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn :) İnşallah canım. Sen de hep iyilerle karşılaşırsın inşallah :)

Haklısın sovr86 ... Boşluktayım, yalnızım ve mutsuzum. Hiçbir şeyden zevk almıyorum.
Kendim gibi değilim. Umudum yok. Hiçbir hissim yok. Acayip hissizim ve dengesiz.
O yüzden bu dönemde bol bol sorguluyorum her şeyi. Biraz tehlikeli sularda yüzüyorum bu açıdan.
Aslında bu yazdığım şeylerin ne kadar gereksiz olduğunu bilen bir yanım var. Ama inatla bir şeytan kulağımda iğrenç vesveselerde.
Rahat bırakmıyor. Sürekli savaştayım.
Amin. İnşallah beni hak eden biriyle karşılaşırım. Yorumun için teşekkür ederim.

Tüm dediklerinde haklısın acikadres. Ama iyi olup da değer gören insanlar bu insanlara göre çok nadir.
Yok hediyelere boğulması elbet bunu göstermez ama , bu bir örnekti işte sadece.
Çok haklısın. Yarının ne getireceği belli değil. Sanırım biraz daha sabretmeli :)

Evet elden maşayı bırakmamak lazımmmm Çok saf olmamalı.
Doğru diyorsun, teşekkür ederim yorumun için :)

Bende aynen boyleyim su aralar canim tam benim dusunduklerimi ifade etmissin.bende etrafimdakilere bakiyorum guzellik gorecelidir bir sey diyemem de huy guzellikleri olmayan kizlarin etrafnda erkekler pervane.benim eski sevgilim beni terkettikten sonra sanki birsey oldu kimse yaklasmiyor.eski sevgilim bana bir demet cicek almaya bile laf ederdi niye alicakmisim ki derdi. simdi icim gidiyor gorunce ah keske bir cicek alsam kendimi degerli hissetsem diyorum biraz ilgiye simartilmya ihtiyacim var.arkadaslarima anlatinca agizlari acik kaldi sana alinmaz mi
Cicek melek gibi kizsin dediler. bende Artik kismet diyip gecistirmeye calisiyorum ama kafami kurcaliyor.Allah hakkimizda hayirlisini eylesin canim.ben birazda sessiz biriyim yeni ortamlarda ozellikle erkeklerin oldugu ortamlarda cok konusmuyorum belkide bunu aşmam gerekiyor.sende boyle misini acaba merak ettim de

Sanırım yüzümün erken gülüp, sonra mutsuz olmaktansa, biraz sabredip gerçek mutluluğu tercih ederim.Haklısın lakeoftears . Bence de küçük bir yaş. Ama ne bileyim görünce yaşıtlarımı ben de sorgulamaya başladm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…