Mutlu olmak için , sevilmek için ille yanlış bir insan olmak mı lazım ?!

Çok doğru diyorsun Tryamour Yani sorun yaşamayan kızların özellikleri söylediklerin gerçekten.

Ama o kızda kaybetme korkusu çok fazla ve aslında kendini çok güvenen seven biri değildi.
Yani bu ilişkisinden önceki tüm ilişkilerinde hep gururunu yerlerde süründürdü.Hani bana kızıyorsun ya ben eski sevgilimi unutamadım, kendimden çok ödün verdim diye.
O yaşadığı bütün ilişkilerinde, benden çok daha fazla gurursuzca davranan biri.
Ama çok sevme kısmı şurda doğru olabilir, o kadar kalın bacaklara rağmen (ciddi anlamda kalın) minnacık etekler giydiğine göre :S seviyor kendini sanırım :26:

Bir de evet, benim tavrımı değiştirmem lazım aslında. Ben sürekli zora koşuyorum karşımdakini, şimdiye kadar bütün levelları geçen birine rastlamadım

Londonnnn seni özlemişim :) 22 ve ya 32 beklediğin prensle hiçbir zaman karşılaşmayabilirsin :) Bunu facebookta iletime yazacağım. Çünkü çok doğru söyledin.
Tüm ihtimalleri yazmışsın :)

Canim cok dogru bi noktaya deginmissin. Bende bu yaz bi kizla sorun yasadim yakin dostumdu gecen sene bu sene 4 yildir sevdigim adamin pesinden ayrilmadi!!! Benim arkamdan dedikodu mu yapti ne kufurler etmedi ki sosyal medyadan... Bu durumu cogu arkadasim bildigi halde kizlar bana hak verirken erkeklerin hepsi onun yanindaydi neden mi erkeklere para yediren kiz onun adi cunku... hepsiyle bulusup hepsine de yesil isik yakan kiz cunku... Eh napalim bende dayanamadim yoldum kizi... Yalniz onun gibi o kadar kiz var ki... bizler azinliktayiz. Degerimizi bilen bir erkek cikar umarim.

Hahahah kız ilahi, yerlere yattım gülmekten ... Eh napalım ben de dayanamadım yoldum kızı. Deyişin canlandı birden gözümde ... Çok hoşuma gitti.
Oh ellerine sağlık, iyi yapmışsın tatlım :)

Londonnnn seni özlemişim :) 22 ve ya 32 beklediğin prensle hiçbir zaman karşılaşmayabilirsin :) Bunu facebookta iletime yazacağım. Çünkü çok doğru söyledin.
Tüm ihtimalleri yazmışsın :)

Ben artik ozlemeyi biraktim. Bos bos yasiyorum. Biletimi aldim simdi. Kesin donusten vazgectim ama tatile mutlaka gelicem. Erkekler icin tek formul, onlari hayatinin merkezine koymayi birakmalisin. Surekli merkeze girmeye calissinlar. Bu arada menopozda da degilmisim ona bile sevinemedim oyle bir haldeyim cunku. Yasamak icin yasiyorum artik. Zamanin kiymetini bilmek gerek. Zaman cok acimasiz insani affetmiyor. Sevdiklerinin, ailenin kiymetini bilmelisin. Gun gelecek yaninda olmayacaklar. Bunu bil, ona gore yasa. Gereksiz seylere, gereksiz insanlara uzulme.

Bir tek annem + babam + ananem var zaten. Başka da kimsem yok. Dost kavramım eskisi gibi güçlü değil. Öyle çok sevmiyorum kimseyi.
Yalnızlığa da alışmışım, onu fark ettim zaten.
Ben de, aşırı bir boşluk var şuan... Yapılacaklar var, ama ilk önce hangiisni yapmalıyım bilmiyorum, kafam çok karışık ...

Yeni passaport cikartmam lazimdi. Gun vermediler cok sira varmis. Yoksa kesin donus yapacaktim kafama koymustum. Sonra bilet alacaktim kredi kartimi bulamadim. 2 dk da bir fikir degistirdim. Bazen rahat birakmak lazim. Yapacagin sey zaten kendi kendine gelir sana. Ben zaten takmamaya baslamistim da artik saldim cayira mevlam kayira yapiyorum her konuda. Yerimi, kendimi bulana kadar. Iyi geceler Leon. kendine iyi bak.

:) Belki de en iyisi yaptığın şey ... Sana da iyi geceler london .... Sen de kendine iyi bak, görüşürüz tekrar :)

Bir film vardi. Ordaki erkek kiminle cikarsa sansi aciliyor ve baskasiyla evleniyordu. Adini hatirlamadim ama kendimi ordaki erkek gibi hissetmeye basladim artik. Hep mi benden sonra olur bu isler. Traji-komik.

Değecek biri olursa ne ala, baktın değil uzatma aman diyeyim. :) Nerede ne zaman çıkacağını bir bilsen zaten ondan iyisi olmayacakta,kısmet işte :)

Ben uzatmakta hata yapıyorum zaten :) Haklısın .... Aynen bir bilsem hehe :)

Bir film vardi. Ordaki erkek kiminle cikarsa sansi aciliyor ve baskasiyla evleniyordu. Adini hatirlamadim ama kendimi ordaki erkek gibi hissetmeye basladim artik. Hep mi benden sonra olur bu isler. Traji-komik.

Hahaha londonnnnn.... Benim eski sevgilim de kimle çıktıysa, evlendi. Bu demektir ki ben de evleneceğim

Ne diyim çok doğru yazmışsın
Nil'in Pelin şarkısı vardı o geldi aklıma yazdıklarını okurken.Evet hayatta Pelinler,Leylalar kazanıyor.

Kendi hayatıma baktığımda da söylediklerin çok doğru.Hangi sevgilime köpek gibi davrandıysam,aldatıp kandırdıysam el üstünde tuttular,öyle olunca ben sevmedim.Ne zaman birisini sevdiysem çok dürüst olduysam her şeyi yaptıysam koşar adım benden kaçtılar,kandırdılar aldattılar.

Yani ya seven olucaksın bu hayatta ya da sevilen.İkisini bir arada yürütmek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…