- Konu Sahibi istanbul3434
-
ilk başlarda eşim adımla seslenince bile üzülüyordum şimdi valla kendi bilir o öyle yaparsa ben de aynısını yaparım biz kadınlar ilgiyle boğuyoruz ondan oluyor
türk toplumu böyle haklısın tatlım işte bazen kafaya takıp üzülüyorum bazen de sallamıyorum dengesiz oldum çıktım ben de
heyecanla evlen sonra adamlar gelsin dengeni bozsun ne güzel ya
canım yaşadığın şeyleri birçok kişi yaşıyor aslında,
bizde çıkarken hergün bir sürü mesajlaşır,kaçkere arar,
birbirimizi nekadar çok sevdiğimizden bahsederdik.
evlendik mesajlaşma bitti,aramalarda zamanla azaldı.
seni seviyorumlar da zamanla nazar değer diye söylemiyorumlara döndü
ama yinede birbirimizi anlıyoruz, hissediyoruzda
sonuç olarak bana süre çok kısa geldi,yani 3 aylık evliyim demişsin.
acaba başka sıkıntılarınız mı oldu,büyük kavgalarınız?
yada nişanlıykende belki fazla ifade edemiyordu kendini?
belli etmiyordu sevgisini...
belki yapısı böyledir.babasındada bunu görmüş.
ayrıca erkeklerin çoğu fazla konuşmaz,bizde karşılarında deli oluruz...
aslında biraz da onlar gibi davranabilsek :44:
biz şu an evde senin konunu okuduk. yanımda bir komşum var. ben 4 yıllık o on yıllık evli. diyorki erkek evlilikte bir geçiş süreci yaşıyor. ana kucağından birden aile reisi hatta baba olma pozisyonuna geçiyor. bu kaygılar onu tedirgin ediyor. daha çok yenisiniz zamana bırakmakta fayda var bizce canım. her kadın ilgi, sevilmek ister.senin aşman gerekiyor bu durumu çok fazla dile getirmeden küçük jestlerle başlayabilirsin. zamanla oda evinizde bu yakınlığı kurabileceğine kanaat getirir umarız.
Canim arkadaslar hakli, siz gercekten daha yeni evlisiniz, birbirinizin huyuna suyuna alisacaksiniz elbet,
bunlar aslinda kücük sorunlar anlasirsiniz eminim, oda senin huyuna gidecek, sende onun huyuna gideceksin,
su cinsellik meselesinide hemen esinle konus bence,
iste canim bi sorunmu var 1 ay normal bir süre degil evli bir cift icin, iste uzman yardimi alalimmi? de bakalim
inaniyorumki sonra kendini toparliyacaktir,
erkekler sevmez öyle doktora gitmeyi bu konu icin :)
kendine ceki düzen vermesi gerektigini anliyacaktir diye umuyorum
sen bu konuyu hic acmassan, o normal görür ve bu böyle süreer gider, ona göre konus tamammi canim
herşeye susmak, hep sensın demek
onun hayatını yaşamak.kanatsız bır melek olmak.
sırrı bunlar işte.
sevgi ve ilgi beklentini anlıyorum.
ama konuşarak bunu talep etmeni, almaya çalışmanı
bu şekilde alacağını ümit etmeni anlamıyorum.
alamazsın.
vereceği varsa da vermez.
çünkü ona görev veriyorsun.
görev iş demek.
seni iş olarak görmesine neden oluyorsun.
daha da kaçası geliyor.
üstüne gitmemeyi dene.
biraz özgürlük.
sevgiyle boğulmasın ilişkiniz.
eger boyle bır melek varsa tebrık ederım,cok cok zor bısey cunku.
hıssetmek en onemlısı bu bır evlılıkte,bende hıssetmek ıstıyorum ıste,yanıma yatınca ot gıbı yatmasını degılde,bı opmesını bı sarılmasını vs beklıyorum,hayat boyu benımmı ıcımden gelıcek hep sen nesın yanı senın neden gelmez hıcmı dusunmezsın dıyorum,
baska sıkıntılar derken,sıkıntı stres kavga vs zaten oluyor ama oyle boyle unutuluyor ya da bosverılıyor,suan esımın en buyuk sıkıntısı benım gordugum kadarı ıle borcları suan bu sebepten streslı sıkıntılı.bazen buna dem vuruyorum.ama sırf bu yuzdende boyle yapılmaz kı dıyorum.
sapur supur bır ılıskı degıl kı ıstegım kocalık gorevlerını bılmesı ve uygulaması,ınsan bırazda olsa karsındakı ınsanın mutlulugu ıcın ugrasmaz mı,hıcmı uzulmez kırdım uzdum dıye,ben onunla tanıstıktan sonra cok seyı degıstırdım hayatımda,sevdıgım ıcın ıstedıgım ıcın degıstı oda basarabılır tabı bunları hıssedıyorsa kendınde.o yuzden karsılık bulamadıgım goremedıgım sadece ben kurek salladıgım ıcın uzuluyorum.hayat evlılık karı koca ılıskısı bu olmamalı br taraf mutlu olucak dıye dıger taraf kendını heba etmemelı.
ınsallah o kendını toplar normale donerse acmayı denerım,aksı halde hıc konusmuyorum mecbur kalmadıkca,dun ne yasadıgımı ben bılırım gozlerım sıs sıs gıttım ben ıse,neden onun yuzunden,yasattıkları yuzunden,hakedıcek ne yaptım onu bılmıyorum allah hayır etsın ne dıyım artık.
ne yaptiki ? sanirim seni cok kirdi,
küsmüsünüz yani suan konusmuyormusunuz??
kocalık görevleri ve karılık görevleri nedir canım evlilikte.
cinsellik dışında yani.
eşin borçları yüzünden stres içindeymiş.
sen bununne demek olduğunun farkında mısın bilmiyorum.
belki bu aralar niye öyle yapmıyorsun, bana niye böyle davranmıyorsun gibi sitemler yerine
ki, bu sitemleri o suçlama olarak algılıyordur,
destek olman daha iyi olmaz mı.
hiçbişey yapmasan bile ilgi eksikliğini dile getirip durmaktan vazgeçsen
hiç olmazsa huzur ortamı sağlasan mesela
kırdıysam özür dilerim
konuyu etraflıca ele alalım diye yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?