- Konu Sahibi istanbul3434
-
Ben 23 yaşındayım eşim 26 hoş bir tesadüf olmuşAhanda işte kendimi buldum ilk cümlelerinizde resmen....
(Bu arada bende 4,5 aylık evliyim. Eşim 28 ben 23 yaşındayım)
erkeğin şımarığı ve nazlısı harbiden çekilmiyo, naz kadına yakışır, sen bi bana sokul bi ilgilen bakalım noluyo dimi ama
erkeklerin hepsi ilgi istiyor benim kocam da kavga ettikten sonra gidip barışmazsam daha da kızıyordu gururlusun kadın dediğin gelir sırnaşır sen benden bekliyorsun diye hayret bi şey hem kır beni bi de üstüne ilgi bekle ne güzel dünya erkek olacakmışsın bu dünyada
gurur da kötü bişey oldu görüyomusun bacım, kendileri öyle ya
Üzüldüm senin adına.Evlilik çok yeni ama çok yıpranmışsın....
Bence evlilikte üstteki arkadaşım yazdığı gibi görmezden gelmek lazım.Ben bunu kendi adıma yapmaya başladığımdan beri kavgalarımız azaldı:)Erkekler zaten bu şekilde yapıyor.Eşimle kavga ediyoruz mesela sabahına bakıyorum onun için herşey güllük gülistanlık...E dedim bir süre sonnra bir salak benmiyim? Du bakalım bende o nasıl davranırda öyle davranayım...İşte sonuç kavgasız günler:) Kavga olsada anında normal hayata dönüyoruz...
Sizin evliliğinizde eşinin sana ilgisi hiç yok.Neden bu kadar kısa sürede böyle oldu ilginç geldi bana...Bir de yazında şunlar dikkatimi çekti...Ben eşimi eğitiyorum öğretiyorum vs....Bu bence onur kırıcı bir söz eğitmek...Belki eşinde senin bu ağırlığından dolayı kırılıyor,kendini geri çekiyor olabilir...2, cümlen ise,onun kirli gömleklerinden kokusunu alıyorum demen...Çok üzücü ya daha 3 aylık evlilikte.Neden eşinin kokusuna hasret kalasın aynı evin içinde....Tuhaf bir şeyler var ama nedir bilemedim...Eşin tuhaf davranıyor....
erkekler işte işlerine nasıl gelirse valla sokaktan çevir on kadını onu da kocalarından şikayet etmezse ben bi şey bilmiyorum erkekler anca üzsün bizi ne umutlarla evleniliyor işte daha ilk yılı doldurmadan hemen sıkıntı geçen kocama dedim sen bana çok güveniyorsun aklına hiç bi şey gelmiyor diye öyle kaldı yorum yapamadı neden beni kaybetme korkusu yok erkeklerin hepsi rahat sizde rahat olun valla o gelsin ilgi beklesin üzülmeyin de bütün erkekler aynı çünkü
Bilmem..
Görmemek , duymamak vs. gibi çözümler üretilmiş..
Ama ben hiç birşey yokmuş gibi davranamam , kavga da edemem , küserim
Cazibesini ve aklını kullanan kadının kocasına yaptıramayacğı şey yoktur.
Bırakın ipler kendilerinde sansınlar aslında hiçbir zaman ipler onların elinde olmayacak.
Sadece siz ona öyle hissettirin aslında hep sizin istediğiniz olacak cinsellik silahını iyi kullanmak lazım.
Hiç Muhteşem Yüzyıl seyretmiyormusunuz ayol kadın koskaca Süleymanı yönetmiş.
kesinlikle katılıyorum ilgisizlik farklı cinsel anlamda uzak durma farklı benimki de romantik ve hassas değil ama cinsel anlamda sorunumuz yok
fakat bu yüzden sıkıntıya girme ekonomik sorunlardan kaynaklı olarak eşinin libidosu düşmüş olabilir, evliliğe alışamamış olabilir iyi düşün
kesinlikle katılıyorum ilgisizlik farklı cinsel anlamda uzak durma farklı benimki de romantik ve hassas değil ama cinsel anlamda sorunumuz yok
fakat bu yüzden sıkıntıya girme ekonomik sorunlardan kaynaklı olarak eşinin libidosu düşmüş olabilir, evliliğe alışamamış olabilir iyi düşün
ten uyumu konusuna girsem çok mu abes olur diye düşünüyorum ama bu da çok önemli, erkekler için cinsellik çok önemli 1.5 aydır ne yapıyo yeni evli adam ergenler gibi kendini mi tatmin ediyo
ya hemen olumsuz düşünmemek lazım bence konu sahibini de üzmeyelim bı hanım başka bir konuda açmış orada ekonomik sorunlardan da bahsetmiş yani bu durum da gerginlik stres yaratır sonuçta erkek diye sürekli üzerimize saldırmasını beklememek lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?