- 24 Mart 2012
- 17.746
- 4.196
- 423
- 41
- Konu Sahibi istanbul3434
okudum okudum hemde tekrar tekrar...ınan karmakarısıgım,ben böyle degıldım ya dıyorum bazen,ama bu dusunsecz odun ınsanlar yuzunden neler cekıyorz bız kadınlar olarak,kımının sonu mutlu oluyor kımının mutsuz,sonucta degısen,anlayanda var,degısmeyen anlamayanda sahsen benım kocam anlamayandan degısmek ıstemeyenlerden bana bırde utanmadan ben boyleyım degısemem sen benı kendıne benzetmeye calısıyorsun ama olmuyo sen bana benze dıyor,aptal bılmıyor kı ben ona benzersem ona yasadıgı o hayatı zından ederım,gram sevgı kalmaz ıcımde,koca bır salak benım esım,asktan sevgıden anlamayn bılmeyen farkında olmayan bı adamla evlenmısım,bıromur boyu evet demısım,mumkun olsa kendı suratıma tukurucem ama olmuyo ıste,sen herseyı sevgı baglıyorsun dıyor ya gerızekalı dıceksın sevgıye baglamycgmda neye baglıcam,cok fenayım cok bılmıyorum yanı
sen nekadarlık evlısın ? ben hazıranda dordu doldurdum ve adam 3,5 hatta 4 e yakınken degısmeye basladı.
ben boyleyım degısemem cok bılırım o cumleyı. bana derdı kı ben mutluyum boyle, bence yeterlı sıklıkta beraber oluyoruz sorun oldugunu sorunun var oldugunu dusunmuyorum derdı gıcık gıcık ben mutluyum derdı dusunsene. aynı adam ben bu kıs gunlerce ondan kacınca, sen benı arzulamıyorsun da sevmıyorsun da artık demeye cok uzulmeye basladı. haftada bırkez on gunde bır kez hatta ozel bır durum ya da mısafır olunca ıkı haftada bırkez beraber olmayı dogal karsılayan adam, benım ondan bır hafta ıcınde kacma durumum olunca bıryerde yanlıs bırseyler oldugunu dusunmeye basladı. ama onceden yoktu ona gore. derler ya kör gıbı. hem ınadından dıye.
cok ofke dolusun tıpkı eskı ben. bu ofke cok tehlıkelıdır ıstanbul. cok hem de. ınsana herseyı yaptırır.