- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi istanbul3434
-
neden olsun hayatın gerceklerı,yanı bu konuda bır sorunuda olabılır tbıkı ama kalp uyumum beyın uyumum ne olacak onun ten uyumu varsa,dun ona bır ornek verdım,dedım kı,sen nasıl kı o sıtelerden ya da ıste vıdeolardan o işlerı ızlıyor vs vs bunun ıcınde erkekler ıcın bır ıhtıyac dıyede savunuyorsan duygusal yonden de benım beklentılerım bır ıhtıyac dedım ki öylede,tamam benım kadar ınce olmasını ıstemıyorum ama bu kadar kırıcı olmasına,anlayamamasına cok uzuluyorum
bılemıyorum kı,ekonomık sorunsa herkezın yokmu,varsada neden bunlar aramızdakı sevgımıze zarar versın bunu ıstemıyorum,o borc odenır bıter sonra sen yaptıklarınla kalırsın bu kadar baskı kurup dusunme dıyorum ama anladıgnı sanmıyorum,artık yoruldgum ıcınde bıraktıgım hayat boyu ben ugrasamam kı artık ayaga kalkıp yurumesı lazım.
bende 3 aylık evliyim ve bizimde gelgitlerimiz oldu; ben evet ben mutsuzum demek için acele etmedim. Sende acele etme, bu alışma süreci, bir de erkeklerin ve kadınların beklentileri farklı oluyor. Benden de bir örnek vereyim, hava çok sıcaktı eşim kanepede uzanıyordu. Bende yanına uzanmak istedim, film vardı; o da bana burası çok dar dedi. Bende o zaman ben diğer kanepede uzanırım dedim ve alındım tabi. şimdi bu olayda eşimin gözünde hiçbir sorun yok, evet çok sıcaktı ve gerçektende dardı. Tabi eşim ben onu demek istemedim, ben otururuz anlamında söylemiştim dedi. Ben ise benimle uzanmak istemiyor, tek başına kalmak istiyor diye üzüldüm. Bu örnekler çoğaltılabilir:)
demek istediğim erkekler biraz farklı; sen amin demesine şaşırmışsın ya; şaşırma işte:) biz çok daha duygusalız ve aynı duygusallığı bizimle aynı anda hissetmelerini bekliyoruz. Sen biraz canımlı cicimli konuş, birbirinize alıştıkça sorunlarda çözülecektir. O yapmıyorsa sen yap, karşılığını vermezse o zaman daha rahat ifade edersin kendini...
canım sen ilgini göstersen ona...
Güzel sürprizler yapsan sarılsan fln belki açılır zamanla o da...
Yanlış anlama ben kocasına köle olup ona cariyelik yapmayı savunanlardan asla değilim...
Ama hani bi dene acaba çwkiniyomu fln diye düşündüm...
ben asla üzmek için söylemedim ama evli olan her bayan 1.5 ayın bi erkek için uzun olduğunu bilir, ama bu ille aldatıyo demek değil ki zaten ben onu kastetmedim, ten olarak birbirine alışamamaktan bahsetmeye çalıştım naçizane
konu sahibi ortalıkta yok yalnız, hanımlar bu genel sorun insanlar niye yıllar geçsin alışırsın diyor çünkü yıllar geçince biz de umursamaz ve beklentisiz oluyoruz da o yüzden beklentileri düşürmeyi şimdi başaralım bakın nasıl mutlu oluyoruz
çekınme meselesını bende dusundum,ama bılemıyorum ne kadar dogru.yıne herseyı yapmak bana dusuyor galıba ama buda bı bakıs acısı tabı.
Selamlar,
4 yıllık flört sonrasında 2,5 yıllık evliyim toplamda eşimi 6,5 yıldır tanıyorum benim eşimde dışarda yeni tanıştıgımız insanlara soguk bir adam olarak gelir zamanla insanlar onu tnıdıkça severler evin içinde sana karşı nasıl dersen evde de sakin bir yapısı vardır pc başında geçer zamani ama ben çok espiriliyim çok gülerim neşeliyim, sırnaşık bir yapıya sahibim yani onunla boguşmayı şakalaşmayı laf atmayı çok severim ilk zamnlarda bozulurdu şakalarıma sonradan alıştı şimdi kendi bana daha çok şaka yapar oldu biraz zamana bırakmak lazım galiba alışma evresi filan mı desek ne desek bilemedim ki,
ama 1,5 aydır isteememe konusu can sıkıcı gerçekten neden acaba?
evli bir erkeğin öyle sitelerden ne gibi bir ihtiyacı olacak ki? Size yanaşmıyor o videoları mı izliyor? Öyle ise gerçekten de cinsellikle ilgili bir problem olabilir..
gercekten seni çok iyi anlıyorum beklentilerini hayallerini sonuna kadarda haklısın...
ama erkek milletinin bir modeli böyle evlendim ya seninle yeter daha ne istiyorsun modeli...
en çokta gömleklerinden hasretimi alıyorum kelimesi çok üzücü...
ya insan mutlu olmak sevgiye doymak için dört duvar arasında herşeyi yaşaya bilmek için evlenmiyormu neden böyle kütük oluyo bunlar...
ayrıca kesinlikle ilişkinizi eleştirmek haddim degil fakat istegin sadece sizden gelmesi çok düşündürücü...
ALLAH yardımcınız olsun...
Maalesef ki erkeklerin çoğu evlendikten sonra artık benim mantığıylamıdır nedir bilmiyorum ama sevgililik nişanlılık veya flört ettiğiniz o dönemlerdeki gibi olmuyor. Evliliği erkekler kadınlar kadar kolay hazmedemiyor ve alışamıyor, Sorumluluğun artmış olması, iş güç stresten kaynaklanıyor olabilir soğukluğu belki, sürekli kadının alttan alması, buda geçer demesi, sürekli olanları sineye çekemside normal değil. Her daim fedakarlık yapan sen olursun bu şekilde olmasıda yanlış. Sen öğretmen o öğrenci gibi değilde birlikte nasıl mutlu oluruzun yollarını birlikte konuşup araştırın, sen ben herşeyi bilirim öğretiyorum sana gibi bi moda bürünürsen adamondan rahatsız olmuşta olabilir. ben 30 yaşındayım evlendim çocuk gibi eğitilmeye çalışıyorumda diyebilir. Erkekleri anlamak pek bi zor iş. Ama tabiki hayatım canım cicim karıcığım gibi sözleri söylememesininde bahanesi olamaz yani bunlar içten gelen sözlerdir, bi garip geldi bu kelimeleri kulanmayışı...
kırdıysam özür dilerim
konuyu etraflıca ele alalım diye yazdım
maalesef ama öyle kadınlar evlilikte bir noktada kişiliklerini yitiriyorlar sırf huzurum olsun diye
gandinin bir sözü vardır kadınlar evlenmeden önce babalarının evlendikten sonra kocalarının anne olunca da çocuklarının kölesi olur diye maalesef öyle
eşimizin her istediğini yapalım demiyorum yanlış anlaşılmasın ama eğer eşimizle mücadele edersek gerçekten huzurumuz kalmıyordu
bi de gerçekten zamanla daha iyi oluyor iki ay önce daha kötüydü şimdi daha iyiyiz zamanla birbirimize alışıyoruz bir de ekonomik problemler gerçekten sorun oluyor
anlayışlı olmaya çalış ilgi göstermiyorsa sen de onu sallama
Evli degilim ama evliyken mutlu olmanin bir yolda beklentilerini sifira indirmek sanirim
yada cok cok azaltmak,
erkeklerden cok fazla bisey beklenilmiyecegini anladim sanirim.
Sevgi görmeyi bile bekleyemicez galiba,
o umursamiyorsa sende umursama, aslinda en güzeli bu
ama yapamiyorsun biliyorum ve anliyorum, biz kadiniz duygulasiz,
ve erkekler cok feci sekilde odun, resmen kütük gibi yasiyorlar ve bunu normal görüyorlar.
ama 1 bucuk ay sana hicbirsekilde yanasmamasi, normal bir erkegin davranisi degil
bu konunun üstüne gitmelisin,
ne demek senden bekliyor? Erkek bu dayanamazki, bikac gün dayanir 1 hafta dayanir, ama 1 bucuk ay?????
siz gercekten yeni evlisiniz, hicmi arzulamiyor seni?
Ben 23 yaşındayım eşim 26 hoş bir tesadüf olmuşdemek ki yavaş yavaş nasıl davranılması gerektiğini anlamaya başlıyoruz bu da evliliğe alışmakla ilgili bir şey bence
ben önceden annesinden şikayet ediyordum kızıyordu şimdi etmiyorum annesinin yüzüne söylüorum evimde huzurum yok kayınvalidem bi şeye kızınca da eşimin üstüne atıyorum suçu oğlun dedi falan diye ben uğraşıcağıma annesiyle kendi uğraşsın
Bilmem..
Görmemek , duymamak vs. gibi çözümler üretilmiş..
Ama ben hiç birşey yokmuş gibi davranamam , kavga da edemem , küserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?