- 3 Şubat 2018
- 6.582
- 25.187
- 548
- 28
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Aynen bundan kaynaklıdır. Çöp kutusunu temizleyin iyice. Erzak dolabına da tekrar göz atmakta fayda var, un yakınında kalmış tahıllara hemen sıçrıyor.Kızlar gece kapı arkasındaki dibinde biraz kalan un çuvalını çöpe atmıştım
Sizce o mudur ya
Sabah çöpün üstünde kurt gördüm
Un böceklenir biliyorum ama kurtlanır mı ki
Ben ona hiç ihtimal vermemiştim
Ayyyyy of yaOdur büyük ihtimalle. Kurtlanır un da. Hem de kocaman kurtlar oluşabilir. Tüylerim diken diken oldu.İnşallah odur da sorun çözülür.
Kızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok b
Ay ya benimde aynı canım . O kadar da huylanirm ki nefret ederim Allah'ın gücüne gitmesin. Kesin kurtlanan bişey vardır ben sonunda cevizden olduğunu farkettim kelebek de oluyor muKızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
Bakliyat ve baharat kavanozlarının içine bakın, bu yıl bana da oldu, sonradan fark ettim ıhlamur kurtlanmış, kavanozun dışından gayet normal görünüyordu çok sonra fark ettimKızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
Bende de durum aynı nerden geliyorlar bilmiyorum herseyi kontrol ettim baktim yok bulursanız sebebini banada soyleyinKızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Yarım kalan bi un vardı acaba ondan mı diyorumSebzelerden veya meyvelerden dolayı olabilir. Baharatlar da olabilir hatta aklıma un geldi. Her şey olabilir
Gülücük emojisi atan niye atti bilemem.ama bacadan içeri kuş ölüsü düşmüş olabilir.Duvarın içinde hayvan ölüsü olabilir mi?
Bi arkadaş da koruması için koyduğum defne yaprağını da yemişler yazmışBakliyatlar ve ununuzun içine defne yaprağı koyun,çok işe yarıyor.
Hadi canımSusam gibi yaģli tohumlarınıza bakın. Eğer onlar buzdolabında değilse onlar da cabuk güçlenir. Bir de toz biber, sumak
burda bir uye kurtlar onu da yemis yazmis bu kurtlar da iyice arsizlasti heeeBakliyatlar ve ununuzun içine defne yaprağı koyun,çok işe yarıyor.
zeytin bile kurtlanır, buna ne dersiniz?Bizim ceviz içi kurtlanmıştı. Kımıl kımıl. Ayyy.
Ya bu kurt nasıl oluşuyor kapalı paketin içinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?