Mutfağımda sürekli kurt görüyorum kızlar yardım :(

Aynen bundan kaynaklıdır. Çöp kutusunu temizleyin iyice. Erzak dolabına da tekrar göz atmakta fayda var, un yakınında kalmış tahıllara hemen sıçrıyor.

Temizdir diye düşündüğünüz açılmamış bakliyat poşetlerinizi de kontrol edin. Benim mercimek paketi kurtlanmış öyle bulmuştum

Bakliyatlar ve ununuzun içine defne yaprağı koyun,çok işe yarıyor.

EEv ya

Ay ya benimde aynı canım . O kadar da huylanirm ki nefret ederim Allah'ın gücüne gitmesin. Kesin kurtlanan bişey vardır ben sonunda cevizden olduğunu farkettim kelebek de oluyor mu

Bakliyat ve baharat kavanozlarının içine bakın, bu yıl bana da oldu, sonradan fark ettim ıhlamur kurtlanmış, kavanozun dışından gayet normal görünüyordu çok sonra fark ettim

Evde kakalak besleyin büyük böceklerin olduğu evde kurtçuk gibi küçük böcekler barın mıyor. Kakalaklar hepsini yiyor. Uzun yıllar tecrübe ettim

Bende de durum aynı nerden geliyorlar bilmiyorum herseyi kontrol ettim baktim yok bulursanız sebebini banada soyleyin

2 hafta önce ayni durumu yaşadım ama bu güve olan kurtlardan degildi duvarda yüruyorlardi hergün görüp öldürmekten bıkmıştım kafayı yiyecektim. Kurtların yürüdüğü duvarın kenarında plastik dolabım var içindeki her şeyi boşaltıp kontrol ettim uzun süre kullanmadığım ürünleri attım poşette ağzı açık olan şeyleri attım ama kağıttan kesede duran kuru üzümlerim vardi üstten baktım sorun gozukmuyordu kavonoza döktüm ve kutlar vardı hep alt kisimdalarmış. Onlari çöpe attim dolabinda heryerini sirkeli domestoslu suyla sildim bidaha gelmediler çok şükür mutlaka gözünüzden kaçan bir ürün vardır. Dikkatli bakarak tekrar temizleyin iyice çoğalıp dağılmasınlar.

Sebzelerden veya meyvelerden dolayı olabilir. Baharatlar da olabilir hatta aklıma un geldi. Her şey olabilir

Sebzelerden veya meyvelerden dolayı olabilir. Baharatlar da olabilir hatta aklıma un geldi. Her şey olabilir
Yarım kalan bi un vardı acaba ondan mı diyorum
Unu çöpe attım bakalım arkası kesilecek mi
Açıkçası çuvalı açmaya cesaret edemedim

Susam gibi yaģli tohumlarınıza bakın. Eğer onlar buzdolabında değilse onlar da cabuk güçlenir. Bir de toz biber, sumak

ben ş.. dan osmancik pirinc aldim ..o gun kullandim 2 gun tezgah uzerinde kaldi paket

tek bir tane kurt gordum

evde baska kurtlanacak biseu yoktu onu hemen balkona cikardim

aldiktan bir hafta sonra ayni markete ciktim paket icerisindr kelebek olmuslardi ve benim aldigim fiyattan 10 lira asagiydi bazen tek tuk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…