- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.536
- 408
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Oha ya taze meyveden yaniBir keresinde duvarda yürüyen turuncu kurtlar görmüştüm. Çok şaşırmıştım meğer masanın altında pazardan yeni aldığım mandalinanin içinden çıkıyormuş. İlla kuru bakliyat içinde olmuyor aklınızda olsun
Pampas var evde ama alakasız bi duvardaEve hediye gelen canlı çiçeklerden var mı? Ailem bana doğum günümde, kurutulmuş meyveli ve boyanmış buğday başakları olan güzel bi çiçek göndermişlerdi. 2 hafta sonra ben de duvarda kurt ve güvelerden gördüm, nerden geliyo diye her yeri talan ettim en sonunda çiçeklerden geldiğini farkettim ve hemen balkona çıkardım. O günden sonra korkudan evime süs niyetine canlı ya da cansız hiç çiçek sokmadım
Bugün yeniden bakacağım yine yeniden…Buzdolabından bakliyata iyi bakın heryere bi yerde yuvası vardır
Bizimde bi kere kuru dutlar kurtlanmış bir-iki kurt görünce evi döktük dutun içine bakınca şok olduk.
Sanmıyorum en son ihtimal gibi geldi. 1 yıldır bu evdeyizDuvarın içinde hayvan ölüsü olabilir mi?
Duvarın köşesinde un vardı ondandır sandım önce,poşetinde sağında solunda bi tane kurt yok. Yani bişey kurtlandıysa içinde de olur öyle değil miBenim de dikey süpürgenin haznesinde oluşmuştu. Çok nadir kullanıyordum onu kardeşim gelince un çektirmiş haberim yoktu boşaltmayınca orada kurtlanmış ben de kaynağını çok zor bulmuş ve hayret etmiştim
Evet tuz serperim ben de fakat mobilya dediniz ona kafam takıldıÖncelikle kolay gelsin. Ben taneli kuru gıdaların hepsine tuz serperim. Mümkünse kaya tuzu kullanmak daha iyi olur. Annem de bu yöntemi kullanıyor. Pirinci aylarca sağlayabilme yardımcı oldu.
Eve yeni bir eşyanız geldiyse mobilya olarak içini kontrol edin. Aynı krizi evime bir eşya girdikten sonra yaşadım. Çok zahmetli oldu kurtulması
AyyyyKnorr ve maggi yemek soslarını çok alırım tarihi geçenlerden bir kaçı kurtlanmıştı herşeyi döktüm de o aklıma gelmemişti sonradan paketteki delikleri gördüm açtım içimdeydiler körolasıcalar
Ay peçeteyle alıp çöpe atıyorum ya öldüremem kiiiiiiIyyy bütün bakliyatlari çöpe dokmeme sebep olan lanet sey. Yag çözücü sıkın üstlerine ölüyolar onla. Gördüğünüz yerde asla canli birakmayin. Baharatlar bile kurtlanabiliyo.
Annem minik bir ahşap dolap vermişti. Depoda duruyordu. Biraz eski birşey. Çamaşır suyu ile silmiştim bir de. Birkaç gün sonra mutfağın her yanını kelebekler sarmaya başladı. Gördükçe tetikçi gibi indirdim her birini. Kaplarımda hep tuz olduğu için girmedi içlerine çok şükür. Ama uzun bir süre çektim eziyetini. Yaklaşık 1 ay aldı. Küçük sineklerden kurtulmak için yapışkanlı kağıtlar var internette gördüm sonradan, önce görseydim denerdim. Belki kelebekleri de tutabilirler. Denemenizi tavsiye ederim.Evet tuz serperim ben de fakat mobilya dediniz ona kafam takıldı
Mobilya mı kurtlandı yani
Ay çok zor ya kurtulmak ben evlendikten bir sene sonra oldu ama bütün mutfak tavanı kelebek olmuştu biz üç gün şehir dışına gidip dönünce. Kurtken farketmemiştik. İçinde olmasa da her şeyi atmıştık ve hala geçmemişti. Sonra duvarda asılı patlıcan kuruları ve nikah şekerlerinin içindeki lavantaların içinde hem kurt hem yumurta bulduk. Bunları da kontrol edin bir de aldığınız bakliyatları kavanoza koyunca mangal çırası ve defne yaprağı koyun içlerine bir daha olmadı şükürKızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
Çöpten geliyordurKızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
Üzülmeyin kaynağı bulunca gerisi kolay. Bahsettiğiniz duvarın oralarda çekmece filan var mı? Ben bir kere çekmecenin altında yuvalanmış gördüm bastım çamaşır suyunu eser kalmadı. Aman ben de ne pismişim beAy ağlicam sinirden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?