Mutfağımda sürekli kurt görüyorum kızlar yardım :(

Pirince baktıniz mı

Ben öğrenci evindeyken IQ'süz ev arkadaşım fırında et yemeği bırakıp memlekete gitmiş. Evi kurt bastı bütün bakliyatlara baktım kökünü bulamadım. Bir gün mutfakta fırın camından yukarı doğru tırmanan bir şey gördüm Kurtlar dağ olmuş içerde, açamadım korkumdan fırını çalıştırdım 300 derecede allah affetsin temizleyemezdim başka türlü

Benim başıma da gelmişti berbat bir durum.ben de tüm yiyeceklere,herşeye bakmıştım ama bulamamıştım.artik iyice evin her yerine tüm odalarına kadar yayılınca and içtim kaynağını bulmaya,en son buzdolabının üstünden aşağıya doğru yol yapıp yogunlastiklarini farkedince buzdolabının üzerine bakmamla tonlarca siyla gozgoze gelmem bir oldu:))kedim için kedi çimi almıştım,daha sonra ekerim diye buzdolabının üzerine kaldırmıştım,orada unutmuşum ve uzun bir süre çim aldidim aklıma bile gelmemişti,meğer orada kurtlanmis ve kurtçuklar bir güzel paketi kemirip açip dışarı çıkmışlar ve evin her yerine yayilmislar.paketi attım bir süre sonra azalarak bittiler:))yani akliniza gelmeyecek alakasız birşeyden de kaynaklanıyor olabilir zira kedi çimini dolabın üstüne bakıp görmeseydim aklımın ucundan bile geçmezdi,zaten çim aldığımı bile unutmustum

Neeeeeyyyyyyyyyyyyyyy

Ay ben Halime şükredeyim en azından ordu yok

Konu sahibi duvarda hergun bir tane bile görüyorsaniz muhakkak bir kaynağı vardır. Kaynağı bulmaya bakın. Bu şey öyle birsey ki naylonu yiyip dışına çıkıyor kapaklı cam kavanozda olsa havasızlıktan ölmüyor. Off ki ne off.
Özellikle mısır, mısır unu, susam, pirinç, nohut vs en çok yaşadıklarım benim.

Ben zaten nemli bi sehre tasindim öyle başıma geldi kışın neyse de havalar ısınınca ben daha da bakliyatlarimi dışarda tutmam ayni seyi bidaha yaşamak istemiyorum, buzdolabımda bi sepet yapicam hepsini onun icine koyup dolapta tutucam yaz boyu. Hem de azar azar alicam oyle 5 kiloluk paketlerde almiycam. Nemli sehirde yasiyosan ya klimayla mutfağı kileri serin tutacaksin ya da esyalari buzdolabında tutacaksin. Hatta keske imkan olsa bi tane küçük buzdolabı alıp bakliyat kuruluk baharat vs onun içinde tutsam ne güzel olur

Patates sogan falan mı cürüdü kurtlandı acaba ya d apiknige gidip geldiyseniz piknik esylaarında bazen bocek kurt falan eve kadar gelmiş oluyor.tezgah altında dolap altında bişeyler düşüp orda curumus olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…