- 30 Mart 2022
- 5.858
- 3.570
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Çok teşekkür ederimAnnem minik bir ahşap dolap vermişti. Depoda duruyordu. Biraz eski birşey. Çamaşır suyu ile silmiştim bir de. Birkaç gün sonra mutfağın her yanını kelebekler sarmaya başladı. Gördükçe tetikçi gibi indirdim her birini. Kaplarımda hep tuz olduğu için girmedi içlerine çok şükür. Ama uzun bir süre çektim eziyetini. Yaklaşık 1 ay aldı. Küçük sineklerden kurtulmak için yapışkanlı kağıtlar var internette gördüm sonradan, önce görseydim denerdim. Belki kelebekleri de tutabilirler. Denemenizi tavsiye ederim.
Üzülmeyin kaynağı bulunca gerisi kolay. Bahsettiğiniz duvarın oralarda çekmece filan var mı? Ben bir kere çekmecenin altında yuvalanmış gördüm bastım çamaşır suyunu eser kalmadı. Aman ben de ne pismişim bemutfağın her köşesinde kurt anım var
Hemen bakayımBirde patates ,soganı kontrol edin.
Çürüyen sebzenin içinde bile oluyor
Cidden çok kötü bi durumBen de geçenlerde hep bir duvarda gördüm. Öldürdüm ve bitti kaynağı olarak tahmin ettiğim şeyleri de yok ettim. O duvar banyonun duvarıydı ve nemli ortamları severmiş. Kurtlanan da sanırım kuşun yemiydi . Kuşun yemini kafesini komple attık ve yeniledik. Şu an bir şey yok umarım olmazsinirimden ağlıcaktım artık
Evet gece yarısına kadar uğraştım ama bulamadım sadece soğan kovası kaldı ona bakıcamKurt kuruyemiş hatta meyvede bile olabilir bakliyat hatta baharatta da. Ne var ne yok herşeyi kontrol etmelisiniz tek tek zira kaynağını bulmadan temizlemek mümkün olmaz diye düşünüyorum.
Bakliyat kavanozlarım cam ve vakumlu kapakBakliyatlara doğru baktığınızdan emin misiniz özellikle pirinçleri büyük bir kaseye döküp didik didik bakmanızı öneririm
Çöpten derken yaniÇöpten geliyordur
Yine de biraz kaseye döküp inceleyin ben bir keresinde tesadüfen pirinç ölçerken kurt gördüm ve şok oldumBakliyat kavanozlarım cam ve vakumlu kapak
Acaba ondan mı dedim ama sonra düşündüm bunlarda olsa sağında solunda da olur
Erzak dolabı o kadar temiz ki
Etrafında görsem dicem ki burada biryerde
Ay bizim portmantonun etrafında sürekli kurt olurdu. Hele ki bir şey açmak için kapağını açtığımda gördüğüm o iki üç kurdu hiç unutamam. Ben de detaylı temizlik yaptım o dönem ama kökleri kurumadı. meğerse annem birinin kınasından aldığı kuruyemişi çantasında unutmuş da o kurtlanmış. Şemsiyelerin içlerine bile koza yapmışlardı. Zor günlerdi. Kıyı köşe her yere bakın yoksa önünü alamazsınızKızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
Bende öyle düşünmüştüm hatta ilk kurtları görünce ilk oryaa baktım tertemiz, sizin gibi evdeki herşeyi didiik didik ettim bulamadm. Yine tam çöpü döküp poşeti degişekken baktım bir sürü yumurta var içte kapakta. Bir gece de ve fazla fazla üretebiliyorlar malasefÇöpten derken yani
Çöp sürekli devir daim olan birşey
Sanmam ama yine bakayım kovaya
bir de çamaşır suyuyla sildim her yeri. Çamaşır suyu kokusundan nefret ederlermiş, bir daha da çıkmadı hiç yok bir yerde.Cidden çok kötü bi durum
Balkondan ya da camdan giren örümcekleri öldürmeyin ya da evden çıkarmayın. Örümcek önce tavandakileri yiyor sonra yuvalarını buluyor galiba. Sadece tavanda biraz örümcek ağı oluyor o da alınıyor zaten. Ben evi kaldırmıştım hala da nereden geldiğini bulamadım. Ama artık yoklar. Sorunum çözüldü. Her yaz bu yöntemi uyguluyorum.Nasıl yanı ???
İlk defa duydum teşekkür edermBalkondan ya da camdan giren örümcekleri öldürmeyin ya da evden çıkarmayın. Örümcek önce tavandakileri yiyor sonra yuvalarını buluyor galiba. Sadece tavanda biraz örümcek ağı oluyor o da alınıyor zaten. Ben evi kaldırmıştım hala da nereden geldiğini bulamadım. Ama artık yoklar. Sorunum çözüldü. Her yaz bu yöntemi uyguluyorum.
Aspiratore yakın mı? Onun bacasından falan geliyor olabilir mi?Kızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
Rica ederim, uygulayın bir daha sorun yaşamazsınız.İlk defa duydum teşekkür ederm
Kuru kayısı gibi birseyleriniz varsa ondan olabilirKızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Odur büyük ihtimalle. Kurtlanır un da. Hem de kocaman kurtlar oluşabilir. Tüylerim diken diken oldu.Kızlar gece kapı arkasındaki dibinde biraz kalan un çuvalını çöpe atmıştım
Sizce o mudur ya
Sabah çöpün üstünde kurt gördüm
Un böceklenir biliyorum ama kurtlanır mı ki
Ben ona hiç ihtimal vermemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?