• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfağımda sürekli kurt görüyorum kızlar yardım :(

Annem minik bir ahşap dolap vermişti. Depoda duruyordu. Biraz eski birşey. Çamaşır suyu ile silmiştim bir de. Birkaç gün sonra mutfağın her yanını kelebekler sarmaya başladı. Gördükçe tetikçi gibi indirdim her birini. Kaplarımda hep tuz olduğu için girmedi içlerine çok şükür. Ama uzun bir süre çektim eziyetini. Yaklaşık 1 ay aldı. Küçük sineklerden kurtulmak için yapışkanlı kağıtlar var internette gördüm sonradan, önce görseydim denerdim. Belki kelebekleri de tutabilirler. Denemenizi tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim🙏🏼 Mobilyam daha çok yeni acaba o mu dedim ama

Üzülmeyin kaynağı bulunca gerisi kolay. Bahsettiğiniz duvarın oralarda çekmece filan var mı? Ben bir kere çekmecenin altında yuvalanmış gördüm bastım çamaşır suyunu eser kalmadı. Aman ben de ne pismişim be🙈 mutfağın her köşesinde kurt anım var:KK53:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sesle güldüm🤣🤣

Ben de geçenlerde hep bir duvarda gördüm. Öldürdüm ve bitti kaynağı olarak tahmin ettiğim şeyleri de yok ettim. O duvar banyonun duvarıydı ve nemli ortamları severmiş. Kurtlanan da sanırım kuşun yemiydi . Kuşun yemini kafesini komple attık ve yeniledik. Şu an bir şey yok umarım olmaz :KK43: sinirimden ağlıcaktım artık :KK43:
Cidden çok kötü bi durum :(

Kurt kuruyemiş hatta meyvede bile olabilir bakliyat hatta baharatta da. Ne var ne yok herşeyi kontrol etmelisiniz tek tek zira kaynağını bulmadan temizlemek mümkün olmaz diye düşünüyorum.
Evet gece yarısına kadar uğraştım ama bulamadım sadece soğan kovası kaldı ona bakıcam

Bakliyatlara doğru baktığınızdan emin misiniz özellikle pirinçleri büyük bir kaseye döküp didik didik bakmanızı öneririm
Bakliyat kavanozlarım cam ve vakumlu kapak
Acaba ondan mı dedim ama sonra düşündüm bunlarda olsa sağında solunda da olur
Erzak dolabı o kadar temiz ki
Etrafında görsem dicem ki burada biryerde

Bakliyat kavanozlarım cam ve vakumlu kapak
Acaba ondan mı dedim ama sonra düşündüm bunlarda olsa sağında solunda da olur
Erzak dolabı o kadar temiz ki
Etrafında görsem dicem ki burada biryerde
Yine de biraz kaseye döküp inceleyin ben bir keresinde tesadüfen pirinç ölçerken kurt gördüm ve şok oldum

Bi yete yuva yapmislardir eger herseyi temizledim diyorsan yumurtalarini birakiyolar. Camasir suyu ise yariyor o yumurtaya

Kızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
Ay bizim portmantonun etrafında sürekli kurt olurdu. Hele ki bir şey açmak için kapağını açtığımda gördüğüm o iki üç kurdu hiç unutamam. Ben de detaylı temizlik yaptım o dönem ama kökleri kurumadı. meğerse annem birinin kınasından aldığı kuruyemişi çantasında unutmuş da o kurtlanmış. Şemsiyelerin içlerine bile koza yapmışlardı. Zor günlerdi. Kıyı köşe her yere bakın yoksa önünü alamazsınız

Çöpten derken yani
Çöp sürekli devir daim olan birşey
Sanmam ama yine bakayım kovaya
Bende öyle düşünmüştüm hatta ilk kurtları görünce ilk oryaa baktım tertemiz, sizin gibi evdeki herşeyi didiik didik ettim bulamadm. Yine tam çöpü döküp poşeti degişekken baktım bir sürü yumurta var içte kapakta. Bir gece de ve fazla fazla üretebiliyorlar malasef

Nasıl yanı ??? 🧐
Balkondan ya da camdan giren örümcekleri öldürmeyin ya da evden çıkarmayın. Örümcek önce tavandakileri yiyor sonra yuvalarını buluyor galiba. Sadece tavanda biraz örümcek ağı oluyor o da alınıyor zaten. Ben evi kaldırmıştım hala da nereden geldiğini bulamadım. Ama artık yoklar. Sorunum çözüldü. Her yaz bu yöntemi uyguluyorum.

Balkondan ya da camdan giren örümcekleri öldürmeyin ya da evden çıkarmayın. Örümcek önce tavandakileri yiyor sonra yuvalarını buluyor galiba. Sadece tavanda biraz örümcek ağı oluyor o da alınıyor zaten. Ben evi kaldırmıştım hala da nereden geldiğini bulamadım. Ama artık yoklar. Sorunum çözüldü. Her yaz bu yöntemi uyguluyorum.
İlk defa duydum teşekkür ederm 🙏🏼

Kızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
Aspiratore yakın mı? Onun bacasından falan geliyor olabilir mi?

Hayvan ölmüş olabilir cidden bir yerde
Gecen sene bizim evi bir ölü fare kokusu sardı inanılmaz sanki evde ölmüş sabit dolaplar var onlara falan da baktik yok meğer bodrumda ölmüş kokusu boşluktan bize geliyormus esim oralara dolgu yaptı da kayboldu belki az daha fark etmesek yerini kurtlar da sarardı evi 🤮🤢

Kuru kayısı gibi birseyleriniz varsa ondan olabilir

Kızlar gece kapı arkasındaki dibinde biraz kalan un çuvalını çöpe atmıştım
Sizce o mudur ya
Sabah çöpün üstünde kurt gördüm
Un böceklenir biliyorum ama kurtlanır mı ki
Ben ona hiç ihtimal vermemiştim

Kızlar gece kapı arkasındaki dibinde biraz kalan un çuvalını çöpe atmıştım
Sizce o mudur ya
Sabah çöpün üstünde kurt gördüm
Un böceklenir biliyorum ama kurtlanır mı ki
Ben ona hiç ihtimal vermemiştim
Odur büyük ihtimalle. Kurtlanır un da. Hem de kocaman kurtlar oluşabilir. Tüylerim diken diken oldu. :( İnşallah odur da sorun çözülür.

Back