- 18 Şubat 2022
- 735
- 994
- 33
- Konu Sahibi onbirmayis
-
güçlenir yazan şey güvelenir, pardon. Otomatik düzeltme. Evet, susam, ciya tohumu gibi yağlı tohumlara dikkat edin.Hadi canım
Dışarıdan baktım temizlerdi amayine bakayım içime kurt düştü bu sefer
bende bal kurtlanmistizeytin bile kurtlanır, buna ne dersiniz?
O bal değildir o zaman. Bal yüz yıl dursada bozulmaz diye biliyorum.bende bal kurtlanmisti
Yok dolu çuval değil1 çuval undan bahsediyorsunuz büyük ihtimal odur. Yazın 2 kilo aldıklarımız bile kurtlanıyor değilki çuval hemen kurtlanır.
bencede bal degildiO bal değildir o zaman. Bal yüz yıl dursada bozulmaz diye biliyorum.
Uzun süre kaldıysa muhtemelen kurtlanmıştır.Yok dolu çuval değil
Çuval çoktan bitmişti ama dibinde 1-2 bardaklık un kalmıştı kıyamamıştım yazık kalsın dedim illaki kullanırım diye ama hiç de kullanmadım
Ben aylarca tuttum. Hiç yaşamadım.zeytin bile kurtlanır, buna ne dersiniz?
Yooohhh artıkburda bir uye kurtlar onu da yemis yazmis bu kurtlar da iyice arsizlasti heee
Süper valla hemde ekolojik dengeyi koruyorsunuz.Balkondan ya da camdan giren örümcekleri öldürmeyin ya da evden çıkarmayın. Örümcek önce tavandakileri yiyor sonra yuvalarını buluyor galiba. Sadece tavanda biraz örümcek ağı oluyor o da alınıyor zaten. Ben evi kaldırmıştım hala da nereden geldiğini bulamadım. Ama artık yoklar. Sorunum çözüldü. Her yaz bu yöntemi uyguluyorum.
Dalında kurtlanmış oluyor. Kurarken farketmezsenizBen aylarca tuttum. Hiç yaşamadım.
Benim de başıma geldi, ocağın üzerinde görüyordum sonra kafamı bir kaldırısm tavandan düşüyormuş. Çok kötü bir görüntüydü. Uzun süren araştırmaların sonrasında üreme yerlerini bulup yok ettim. Sizin de muhakkak biyerde bişey kalmıştır. İyice bakın kökünü bulmadan temizlenmiyorlar. Allah kolaylık versin.Kızlar merhaba. Son birkaç gündür mutfak duvarımda kurt görüyorum ve canlılar. Gelebileceği heryere baktım,erzak dolabımı komple çektim,boşalttım,temizledim yok. Hiçbirşey yok. Heryer tertemiz kafayı yicem. Ne yapmam lazım
Sadece bir duvarda geziyorlar. O duvarda ne varsa temizledim hiç kurtlanan birşey yok. Sinirlerim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?