Mutfağımda sürekli kurt görüyorum kızlar yardım :(

1 çuval undan bahsediyorsunuz büyük ihtimal odur. Yazın 2 kilo aldıklarımız bile kurtlanıyor değilki çuval hemen kurtlanır.
Yok dolu çuval değil
Çuval çoktan bitmişti ama dibinde 1-2 bardaklık un kalmıştı kıyamamıştım yazık kalsın dedim illaki kullanırım diye ama hiç de kullanmadım

Bu sene benim evimi de kurtlar bastı. Ama sebebini biliyorum. Kuşlarımın yemleri

Ya bu tür şeyleri görünce acayip korkuyorum pinpiriklemiyorum.benim evimde köyden gelen çok şey var bakliyatlarim kovayla kapalı beşlik bidonda nohut çuvalla un çuvalla kurutmaliklar vs.aklim gidiyor bişey olurmu diye.heryeri kontrol edicem yine

Süper valla hemde ekolojik dengeyi koruyorsunuz.

Pazardan meyve sebze yesıl yapraklı olanlarda oluyor genelde bende tezgaha bırakıp uyumuştum bir gün sabah kalktım kurt kardeş yürüyüşe gecmış sonra rotasını degıstırdım.sıze de öyle olabılır mı yada kuruyemıs falan. Eğer çok rahatsızsanız ben bır ılac aldırmıştım tekrar gelirler falan diye eczaneden kokusu çok uzaktan hossedıp o tarafa yaklaşmıyorlarmış. Ondan alabılırsınız sonra d hıc rastlamadım

Konuyu okuyunca bile tüylerim diken diken oldu. Yıllar önce yurtta kaldığım dönemde sabah uyandığımda duvarda o beyaz kurtları görüp şok olmuştum. Günlerce onunla mücadele ettim ve korkunçtu.

Stresli ya da kötü bir gün geçirdiysem muhakkak rüyamda o kurtları görüyorum hem de gittikçe büyüyüp beni de yemeye çalışıyorlar. Fare, yılan, örümcek vs. bir sürü hayvan gördüm ama hiçbiri bu kurtlar kadar beni iğrendirmedi. Duvarda yürüdükçe büyümeleri...

Boule birsry ben de yasamistim. Kestane vardi torbada. Ondan cikiyorlarmiş meger. Kestaneyi atinca olay cozuldu.

Benim de başıma geldi, ocağın üzerinde görüyordum sonra kafamı bir kaldırısm tavandan düşüyormuş. Çok kötü bir görüntüydü. Uzun süren araştırmaların sonrasında üreme yerlerini bulup yok ettim. Sizin de muhakkak biyerde bişey kalmıştır. İyice bakın kökünü bulmadan temizlenmiyorlar. Allah kolaylık versin.

Bi ara bende de ufak yuvarlak koyu renkli bocekler cikiyordu heryeri temizledigim halde oysa gozümün önünde olan nane poşetinin icindem uremislerdi tek tek oldurerek kurtuldum valla istemesemde baya uğraştirdilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…