mutfagı sevmiyorum:(

Aslinda sanki biraz yetismeyle de alakali. Benim yemek yapmayi sevmeyen arkadaslarim genelde annesinin bu yasa kadar mutfaga sokmadigi insanlar. Hal boyle olunca bi anda yemek yapmak zorunda kalinca insan afalliyo. Annem beni kucuklugumden beri mutfaga sokar yemegin eglenceli bisey oldugunu asiladi böylece. Mesela kucukken pasta yapardik beraber o herseyi hallederdo ben sekillendirirdim. Sonra karistirmaya dolma sarma islerine icli kofteye yardim etmeye kadar gitti. Simdi ogrenciyim ve bütün arkadaslarim yemeklerime bayilir. Surekli arastirip yeni tarifler ogrenirim sevgilime sunmaya da bayilirim. Bence esinizin sizin yaptiginiz bi yemegi yeyince yuzundeki mutlulugu keyifle yemesini düşünün. O bile sizi yemek konusunda hirslandirir. Biyerden baslamak zorundasiniz kizlar ilerde bebisler de olcak o zamana kadar pratiklik kazanirsiniz cok rahat edersiniz.

Bu konuda haklsin annem mutfağa hic sokmazdi beni sen yapamazsın sen edemezsin ben hallederim bende doğal olarak hazirci yetişti m şimdide afalliyorum yapıyorum şükür ama sevemiyorum

bende nefret ediyorum yemek yapmaktan, hatta evde yanlızsam yemek bile yemem sırf yemek yapmıyım diye akşama kadar aç oturmuşluğum vardır

ben yemek yapmayı severim vakit bulursam yeni tariflerde denerim bazen kötü olur bazen iyiolur. hele ramazanda ayaklarım ağrıya ağrıya kaç kişiyi ağırladım çeşit çeşit yemek yaptım. korkma az yap deneye deneye öğrenirsin. bu arada bende mutfağımı hiç sevmiyorum daracık eşyalar sığmıyor dolap 3 gözlü tegah 1 metre işte bu beni, mutfağa girmekten çok soğutuyr.

Yemek yapmayı ben de pek sevmem yani zevk alarak yapmam genelde kahvaltı ya da makarnayla geçiştiririm ama evli olmadığım için sorun olmuyor pek

Ne yalan söyleyeyim ben de sevmiyorum. Hele bu sıcaklarda içimden hiç gelmiyor.

Napcaz peki biz ya

ben de sevmiyorum... mutfak bana göre değil yemek yapmak ama bulaşık yıkarım kek poğça yaparım ama yemek sıkıntı kesinlikle ALLAH tan bekarım böyle sorunum yok. şimdilik tabi :)

Napcaz peki biz ya

ah bir bilsem ne yapcağımızı allah tan benim eşim yemek arayan bir insan değil zaten yaptığımı da beğenmiyor öyle işte tost kızartma çorba ara sıra dışardan idare ediyoruz ama öyle her akşam eve gideyim yemek yapayım pastalar börekler hiçç bana göre değil maleseff

şu hayatta en keyif aldığım şeylerden biridir yemek yapmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…