- 5 Ağustos 2014
- 62
- 11
- 13
Evliyim canım ve eşimin hic o
taraklarda bezi yok
ovv

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliyim canım ve eşimin hic o
taraklarda bezi yok
Aslinda sanki biraz yetismeyle de alakali. Benim yemek yapmayi sevmeyen arkadaslarim genelde annesinin bu yasa kadar mutfaga sokmadigi insanlar. Hal boyle olunca bi anda yemek yapmak zorunda kalinca insan afalliyo. Annem beni kucuklugumden beri mutfaga sokar yemegin eglenceli bisey oldugunu asiladi böylece. Mesela kucukken pasta yapardik beraber o herseyi hallederdo ben sekillendirirdim. Sonra karistirmaya dolma sarma islerine icli kofteye yardim etmeye kadar gitti. Simdi ogrenciyim ve bütün arkadaslarim yemeklerime bayilir. Surekli arastirip yeni tarifler ogrenirim sevgilime sunmaya da bayilirim. Bence esinizin sizin yaptiginiz bi yemegi yeyince yuzundeki mutlulugu keyifle yemesini düşünün. O bile sizi yemek konusunda hirslandirir. Biyerden baslamak zorundasiniz kizlar ilerde bebisler de olcak o zamana kadar pratiklik kazanirsiniz cok rahat edersiniz.
Yemek yapmayı ben de pek sevmem yani zevk alarak yapmam genelde kahvaltı ya da makarnayla geçiştiririm ama evli olmadığım için sorun olmuyor pek![]()
bende nefret ediyorum yemek yapmaktan, hatta evde yanlızsam yemek bile yemem sırf yemek yapmıyım diye akşama kadar aç oturmuşluğum vardır![]()
inan ki al bende o kadar yemek yapmak değil yemekle ilgili hiç bir şeyi sevmiyorum yakınlarıma hep diyorum bana mutfak demeyin hiç barışık değilim mutfakla sevmiyorum diyorum temizlik işi yaparım çocuğuma çok güzel bakarım ama yemek işine gelince hiç çekici gelmiyor yalnız değilsin arkadaşım bende senin gibiyim :2:![]()
Valla canım tabi evlenince iş değişir yemek yapmayı bilirim ben ama içimden gelmez pek ne bulursam onu yerim ama evlenince koca ne isterse onu yapcez mecburEvlendi o makarnalari eşine yedirebiliyonmu bakem:)
Yemek yapmayı sevmek için bebek yapmak oda iyimis:)
Napcaz peki biz ya![]()