Ogretmen arkadaslarim da bilir bu huyumu ve bana bebegin oldugunda ne yapcaksin diye dalga gecerler yemek yapmayi sevmeyene bebek bakmak bile yük gibi gelirmis yaaaaa aslinda evlilik bana gore degilmis belki de rahata alistigimizdan boyle hissediyorum ama su da varki eslerine yardim eden kocalari dusundukce de iyice sinir oluyorum yemekten sonra esim masadan bi tabak bile kaldirmaz bi salata bile yapmaz eeeeeee o yapmazsa ben de yapmam diye dusunup tek cesit yemekle aklim sira esimi cezalandiyorum bazen de bekar olsam yemek derdim olmzdi ne guzel, olurdu bi tost bi kola ile gecistirirdim diye dusunuyorum
canım elinin lezzetinimi begenmiyosun yoksa bazen insan yaparken doyar derlerya o durumumu yaşıyosun
keşke o bi tost bi kolayla eşlerimizde idae edebilseydi ozamn kökten çözüm olurdu
ben yemek konusunda üşenmem bazen farklı şeyler denerım temızlıkte bıraz hastasıyım gıbı ama huy iştee mutfakta ugrasmayı sevıyorum ama cocukla oyle zorkı aksam yemegını yaparken bıyandan bı elım cocuga uzanıyo yavrum karıstırma bı elım de yemek karıstırıyorum ornegın mesela bugun puacaa yapıcaktımm ama su an oyle yoruldumkı yarına inş kadın olmak zor helede coluk cocuk varsaa:)
Aynen yaparken doyuyorum fazla haşir nesir olmaktan skliyorum:)))
Bence sen bir liste yap 5 günlük olsun az isin olduğu zaman hepsini yap dolaba stokla her gün gel birini pişir cabuk bozulacaktan başlayarak
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
zaten hem çocukgu olup hemde hergün başka çeşit yapan kadınlara hayranlıkla bakıyorum
Evet cocukla cok zor benim 2 cocuk var cok zor birde yemek yapmayi sevmiyorum ama zoraki yapiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nerden indircem onu canım hemen indireyim
App Store'den canım mutfakta ne var ismi
Hem hazır tarifler var hemde malzemene göre tarifler sunup sana
Kaynanam çok tembel hiçbi işi sevmez yemeğe çağırır kahvaltı çıkartır onun tele indirdim aklına gelimi madem burdan bak die 3-5 yapmaya başladı
Bende kızken başladım yemek yapmaya ki epey çeşit biliyorum ama artık bıktım diyebilirim çünkü
25 yıldır yemek pişiriyorum mutfaktan ve yemek yapmaktan o kadar nefret ediyorum ki, kadınları herşeyden alıkoyuyor ,
birde bol,bol kilo alıyoruz yemek yüzünden sen daha yolun başındasın ,
kızlar benim derdim yemek yapmayı bilmemek degil yemek yapmayı sevmemek yemek yaparken çok üşeniyorum sevmiyorum yemek yapmayı ve dahada kötüsü hiçbişi üretemiyorum ne pişirsem diye kara kara düşünüyorum sadece benmi böyleyim ya..
Ben makina gibiyim pek boş duramıyorum habire iş çıkartıyorum kendime
Buzlukta tutuyorum çoğu şeyi hazır olarak mesela dolmamı yaptım büyük tencereye yapıorum yarısı Ogün yenio yarısını buzluna atıyorum karnıyarık mı yapıorum 4 patlıcan fazladan kızartıyorum hop buzluğa
Kuru fasulye mi yapıcım hepsini haşlıyorum piyazlık yemeklik ayırıp atıyorum
Nohut mu haşlıycsm hepsini haşlıyorum yemeklik pilavlık hımusluk atıyorum
Hemen hemen herşeyi atıyorum böyle buzluğa çok yorgun olunca ordan çıkartıyorum
Zaten bi çorba bi salata bi pilav edio 3 çeşit yanına 2 çeşit uydurmak kalıp
Ben makina gibiyim pek boş duramıyorum habire iş çıkartıyorum kendime
Buzlukta tutuyorum çoğu şeyi hazır olarak mesela dolmamı yaptım büyük tencereye yapıorum yarısı Ogün yenio yarısını buzluna atıyorum karnıyarık mı yapıorum 4 patlıcan fazladan kızartıyorum hop buzluğa
Kuru fasulye mi yapıcım hepsini haşlıyorum piyazlık yemeklik ayırıp atıyorum
Nohut mu haşlıycsm hepsini haşlıyorum yemeklik pilavlık hımusluk atıyorum
Hemen hemen herşeyi atıyorum böyle buzluğa çok yorgun olunca ordan çıkartıyorum
Zaten bi çorba bi salata bi pilav edio 3 çeşit yanına 2 çeşit uydurmak kalıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?