mutfagı sevmiyorum:(

keşke o bi tost bi kolayla eşlerimizde idae edebilseydi ozamn kökten çözüm olurdu

ben yemek konusunda üşenmem bazen farklı şeyler denerım temızlıkte bıraz hastasıyım gıbı ama huy iştee mutfakta ugrasmayı sevıyorum ama cocukla oyle zorkı aksam yemegını yaparken bıyandan bı elım cocuga uzanıyo yavrum karıstırma bı elım de yemek karıstırıyorum ornegın mesela bugun puacaa yapıcaktımm ama su an oyle yoruldumkı yarına inş kadın olmak zor helede coluk cocuk varsaa:)

canım elinin lezzetinimi begenmiyosun yoksa bazen insan yaparken doyar derlerya o durumumu yaşıyosun

Aynen yaparken doyuyorum fazla haşir nesir olmaktan skliyorum:)))

Bence sen bir liste yap 5 günlük olsun az isin olduğu zaman hepsini yap dolaba stokla her gün gel birini pişir cabuk bozulacaktan başlayarak:)))

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

zaten hem çocukgu olup hemde hergün başka çeşit yapan kadınlara hayranlıkla bakıyorum

Son düzenleme:

neden olmasın ama iş o listeyi hazırlamakta kolay ve pratik olanlardan en azından o işkenceyi haftada bir çekerim :)

Evet cocukla cok zor benim 2 cocuk var cok zor birde yemek yapmayi sevmiyorum ama zoraki yapiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet cocukla cok zor benim 2 cocuk var cok zor birde yemek yapmayi sevmiyorum ama zoraki yapiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burdan sunu çıkarıyrum severek yemek yapan nadir bulunuyor :)

Heh iste o benim.nefret ediyorum yemek yapmaktan.menemen yapmaya bile usenorim oderece.Bana butun evi temizletsinler bulasik yikantisnlar seve seve yaparim.Yeterki yemek yapmiyim.

nerden indircem onu canım hemen indireyim

App Store'den canım mutfakta ne var ismi
Hem hazır tarifler var hemde malzemene göre tarifler sunup sana
Kaynanam çok tembel hiçbi işi sevmez yemeğe çağırır kahvaltı çıkartır onun tele indirdim aklına gelimi madem burdan bak die 3-5 yapmaya başladı

Bende kızken başladım yemek yapmaya ki epey çeşit biliyorum ama artık bıktım diyebilirim çünkü

25 yıldır yemek pişiriyorum mutfaktan ve yemek yapmaktan o kadar nefret ediyorum ki, kadınları herşeyden alıkoyuyor ,
birde bol,bol kilo alıyoruz yemek yüzünden sen daha yolun başındasın ,

İndirdin bile canım TSK ederim umarım isime yarar

Oda ayrı bi konu tabi ben şimdiden biktim 25 yıl sonrasını dusunemiyorum

Ben de hic sevmem yemek yapmayi, bugun ne pisirsem zaten ayri bir dert.

Mutfakta olmayi da sevmem, ev isi zaten sevmem ama yemek extra sevmem

Aynen bende hep bir miskinlilk söz konusu çalışıyorum ben bir de akşam eve gel yemek yap çok sıkıcı çoğu akşam hazır yiyoruz

Vallaha konuyu okurken bile sıkıldım ki varın gerisini siz düşünün..O soğanı doğramak yerine tüm Ankara yı yaya turlayım daha kolay..Beş çocuk bakayım ama yemek yapmayım..Kuru ıslattım bugün yarın kim nasıl pişirecek diye düşünüyorum..Bir de bunun pilavı var cacığı var of offf...Bir hap çıkarsalarda yutsak doysak besinli besinli olsa ne güzel olur..

Canım ben de senin gibi herşeyi buzluğa atanlardanım. Nohut ve kurufasülyeyi da haşlayıp dolaba atıyorum. Haşlanmış nohutu humus için nasıl kullanıyorsun onu merak ettim. Bir de kurufasülyeyi piyaz için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben de senin gibi herşeyi buzluğa atanlardanım. Nohut ve kurufasülyeyi da haşlayıp dolaba atıyorum. Haşlanmış nohutu humus için nasıl kullanıyorsun onu merak ettim. Bir de kurufasülyeyi piyaz için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…