kızlar benim derdim yemek yapmayı bilmemek degil yemek yapmayı sevmemek yemek yaparken çok üşeniyorum sevmiyorum yemek yapmayı ve dahada kötüsü hiçbişi üretemiyorum ne pişirsem diye kara kara düşünüyorum sadece benmi böyleyim ya..
Canım ben de senin gibi herşeyi buzluğa atanlardanım. Nohut ve kurufasülyeyi da haşlayıp dolaba atıyorum. Haşlanmış nohutu humus için nasıl kullanıyorsun onu merak ettim. Bir de kurufasülyeyi piyaz için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buzluktan çıkarınca humuş için soyması daha kolay oluo çözülünce soyuyorum soğan sarımsak ve baharatlarını vs ekleyip çekiyorum robotta
Piyaz için olanı da çıkartıp çözülünce soğan maydanoz yağ limon tuz hop oldu sana piyaz ( şirlerden nefret ederim dokunmamam bile )
Cocuk doğur bak ozaman nasi yapiyosun bebeğin ek gidaya gecince vitamin alsin die..bende ayni senin gibiydim simdi istemesemde yapiyorum oğlumu vitaminsiz bırakırsam vicdan azabi cekiyorum..buarada eskisi kadar üsenmiyorum alistim yapa yapa
İmza
Vallaha konuyu okurken bile sıkıldım ki varın gerisini siz düşünün..O soğanı doğramak yerine tüm Ankara yı yaya turlayım daha kolay..Beş çocuk bakayım ama yemek yapmayım..Kuru ıslattım bugün yarın kim nasıl pişirecek diye düşünüyorum..Bir de bunun pilavı var cacığı var of offf...Bir hap çıkarsalarda yutsak doysak besinli besinli olsa ne güzel olur..
Aynen bende hep bir miskinlilk söz konusuçalışıyorum ben bir de akşam eve gel yemek yap çok sıkıcı çoğu akşam hazır yiyoruz
Alın benden de o kadar! 10 yıldır erinmeden çalışıyorum ama gelin görün ki ev işi ve özellikle de mutfaktan nefret ediyorum. Hem elimden gelmez hemde elimin tadı yoktur. Evlenince ne halt karıştırıcam bakalım. Benimki de boğazına çok düşkün ablası sağolsun alıştırmış.
Liseden beri yalniz yasiyorum ama yemek yapmaktan da ev islerinden de nefret ediyorum.
Kardesim benimle yasamadan once dogru duzgun yemek yapmazdim zaten hep disardan yerdim. Simdi o buyume caginda diye mecbur yapiyorum ama hic sevmiyorum. Hele sonra bulasik yikamasi yok mu.
Allahtan nisanlim hepsini seve seve yapiyor. O varken ben sofra kur kaldir yaparim sadece
Calisiyomussun ablası hazırlar sizde yersini z onda
Sürekli hazirada bütçe elvermeZ ama canim
kızlar benim derdim yemek yapmayı bilmemek degil yemek yapmayı sevmemek yemek yaparken çok üşeniyorum sevmiyorum yemek yapmayı ve dahada kötüsü hiçbişi üretemiyorum ne pişirsem diye kara kara düşünüyorum sadece benmi böyleyim ya..
sevgilin nişanlın vs. varsa onunla sevdiğiniz lezzetleri yap... hem ilişkinize aktivite olurrhem de seni mutfağa karşı sevdirir yemek yapmayı bi zorunluluk olarak da görme :)) kolay gelsin güzelimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?