mutfagı sevmiyorum:(

Cocuk doğur bak ozaman nasi yapiyosun bebeğin ek gidaya gecince vitamin alsin die..bende ayni senin gibiydim simdi istemesemde yapiyorum oğlumu vitaminsiz bırakırsam vicdan azabi cekiyorum..buarada eskisi kadar üsenmiyorum alistim yapa yapa

İmza

Liseden beri yalniz yasiyorum ama yemek yapmaktan da ev islerinden de nefret ediyorum.
Kardesim benimle yasamadan once dogru duzgun yemek yapmazdim zaten hep disardan yerdim. Simdi o buyume caginda diye mecbur yapiyorum ama hic sevmiyorum. Hele sonra bulasik yikamasi yok mu.

Allahtan nisanlim hepsini seve seve yapiyor. O varken ben sofra kur kaldir yaparim sadece

Buzluktan çıkarınca humuş için soyması daha kolay oluo çözülünce soyuyorum soğan sarımsak ve baharatlarını vs ekleyip çekiyorum robotta
Piyaz için olanı da çıkartıp çözülünce soğan maydanoz yağ limon tuz hop oldu sana piyaz ( şirlerden nefret ederim dokunmamam bile )

Çok teşekkür ederim deneyeceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben internetten anaokulları yada kreşlerin yemek listesine bakıyorum. Çok güzel menüler var. Tarifi de nette var zaten bi çok şeyin. Ben 18 yaşımda evlendim bazen anneanneme bazen de internetten balarak yaptım yada gittiğim yerde beğendiklerimin tarifini istedim. Ben yemek yapmayı severim ama toplamayı sevmem. Biraz dağınık çalışıyordum yani ama şimdi toplu çalışmayı da öğrendim daha zevkli oluyo.

Alın benden de o kadar! 10 yıldır erinmeden çalışıyorum ama gelin görün ki ev işi ve özellikle de mutfaktan nefret ediyorum. Hem elimden gelmez hemde elimin tadı yoktur. Evlenince ne halt karıştırıcam bakalım. Benimki de boğazına çok düşkün ablası sağolsun alıştırmış.

Son düzenleme:

Yemek yapmayı sevmek için bebek yapmak oda iyimis:)

Kaç para olursa olsun alirdim o haplardan

ben temizlikten hoşlanmam.hiiiç sevmem...mecbur olduğum için yapıyorum.amaaaa konu mutfak olunca koy beni mutfağa 24 saat yemek pişirmezsem neyim.çok seviyorum. kimse bana temizlik demesiiiinn

Calisiyomussun ablası hazırlar sizde yersini z onda

Zaten bu milletin nişanlısının kocasinn yapıtını duyunca benimkine fena catasim geliyo

benimde elimin lezzeti yok sanki :2: pasta börek işlerini çok güzel yapıyorum ama iş yemeğe gelince tıkanıyorum.olmuoyr olmuyor olmuyooorrr....

Yemek yapma videoları izle. Arkadaşlarınla yemek tarifi alış verişi yap. Hatta yemek tariflerinden bakarak yap yemegi. Bi sure sonra zevkli bi hale geliyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

var böyleleri. ben aslında eskiden severdim ama simdi biraz sıkılmaya başladım (iki bebeğim var çalışıyorum üstelik eşim yemek seçiyor vs vs) o yüzden arada bir toplu olarak malzeme hazırlıyorum sonra hiç yemek yapasım yokken onları pişiriyorum
örnek:
haşlanmış sebzeler : bamya, barbunya, yeşil fasulye, bezelye. kurufasulye ve nohut da olabilir ben pek yapmıyorum onları.
köfteler: izmir köfte, sulu köfte ve kuru köfte. yoğurup şekillendirip dolaba koyuyorum. pişireceğim vakit hazır oluyor.
artan yemekler. misafirden artan pilavları( bulgur, pirinç) bekletmek yerine porsiyonlar halinde dondurup kaldırıyorum böylece arada hazır yemek oluyor. cok harika olmasalar da yemek sonuçta.
haşlanmış et: kuşbaşının pişirip koyuyorum yemeklerre hazır atıyorum. etini pişirmeye her defasında uğraşmıyorum.
haşlanmış hububat: yeşil mercimek, buğday gibi tohumları haşlanmış koyuyorum çorbalara kolayca atıyorum.
börekler: sarıp koyuyorum dondurucuya, buzlu buzlu fırınlıyorum. hatta sıgara böregı koysan hızlıca çözülür kızartırsın.
ve daha neler neler. türetilebilir..
bunları hazırlarken yardım alabilirsen (anne arkadaş, yardımcı vs.) pişirirken yapmak zaten cok zor değil.

sevgilin nişanlın vs. varsa onunla sevdiğiniz lezzetleri yap... hem ilişkinize aktivite olurr hem de seni mutfağa karşı sevdirir yemek yapmayı bi zorunluluk olarak da görme :)) kolay gelsin güzelimm :))

sevgilin nişanlın vs. varsa onunla sevdiğiniz lezzetleri yap... hem ilişkinize aktivite olurr hem de seni mutfağa karşı sevdirir yemek yapmayı bi zorunluluk olarak da görme :)) kolay gelsin güzelimm :))

Evliyim canım ve eşimin hic o
taraklarda bezi yok

inan ki al bende o kadar yemek yapmak değil yemekle ilgili hiç bir şeyi sevmiyorum yakınlarıma hep diyorum bana mutfak demeyin hiç barışık değilim mutfakla sevmiyorum diyorum temizlik işi yaparım çocuğuma çok güzel bakarım ama yemek işine gelince hiç çekici gelmiyor yalnız değilsin arkadaşım bende senin gibiyim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…