- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
sahilcim öncelikle hayırlı olsun benimde 4. günüm 6 ekimde test yapıcam benim merak ettiğim belirtilerin neydi ve ne zaman başladı benim hiç ağrım sızım yok bilgilendirirsen sevirimmm
tebrikler bayram şekerin hayırlı olsun :) :CüvCüv:kızlar ben hamişiiiiiiiiiiiiiimmm test sonucum 94.96 allahım sizlerede nasip etsin inşallah hepiniz için duacıyım. hepinizi öpüyorum.
kızlar ben hamişiiiiiiiiiiiiiimmm test sonucum 94.96 allahım sizlerede nasip etsin inşallah hepiniz için duacıyım. hepinizi öpüyorum.
kızlar ben hamişiiiiiiiiiiiiiimmm test sonucum 94.96 allahım sizlerede nasip etsin inşallah hepiniz için duacıyım. hepinizi öpüyorum.
:CüvCüv:---ramazan ayinda transferi olacak anne adaylari--- :CüvCüv:
mehay..............transfer
toprak28...........transfer-ekim- istanbul amerikan hastanesi-dr.bülent urman(ertelendi)
selenayy...........transfer10eylül-sonuç:22eylül-kadiköyacibademhastanesi-dr.cem demirel.hamileeeeeeeeeee
nilköksal........transfer-6 eylül-sonuç18eylül istanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurthamileeeeeeeeeeeee
özlem77..........transfer15eylülsonuç:27eylül-izmir ege üni.tp bbk mrkz-dr.egetavmergen.hamileeeeeeeeeeeee
rüyameleğim...transfer-ekim-umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt(ertelendi)
chilek............transafer22eylül-sonuç:4ekim- adana ö.ankara tüp bebek-dr.a.zeki işık
laram............transfer23eylül-sonuç:3ekim- kadıköyacıbademhastanesi-dr.cem demirel
sahil78...........transfer12eylül-sonuç:23 eylül-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralıhamileeeeeeeeeeeeee
celine07........transfer-eylül- kadıköy acıbadem hastanesi-dr.cem demirel
esen81...........transfer3 eylül-sonuç:15 eylül-memorial hastanesi.hamileeeeeeeeeeeeee
efsane202.......transfer25eylülsonuç:6ekim- bursa acıbadem hastanesi-dr-şahin bey
sinem8484......transfer-ekim-bursa tp bbk hastanesi-dr.osman develioğlu (ertelendi)
bebişko..........transfer-ekim- izmir özel şifa hastanesi-dr.erol tavmergen (ertelendi)
eyetkiner........transfer-ekim- izmir smyrna özel.tüp.bebek merkezi-dr.funda koçyiğit
collywebbles...transfer-ekim-istanbul ??????-dr.?????
Angell08.........transfer20eylül-sonuç:1ekim-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralı
zenannn.........transfer-ekim-istanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt
dmltzcn..........transfer19eylül-sonuç:1ekimhamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dollydo...transfer19eylül-sonuç:1ekim-ankara güven hastanesi-DR.hakkı rıfat gürsoy:çok üzgünüm/COLOR]
mehay..............transfer
toprak28...........transfer-ekim- istanbul amerikan hastanesi-dr.bülent urman(ertelendi)
selenayy...........transfer10eylül-sonuç:22eylül-kadiköyacibademhastanesi-dr.cem demirel.hamileeeeeeeeeee
nilköksal........transfer-6 eylül-sonuç18eylül istanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurthamileeeeeeeeeeeee
özlem77..........transfer15eylülsonuç:27eylül-izmir ege üni.tp bbk mrkz-dr.egetavmergen.hamileeeeeeeeeeeee
chilek............transafer22eylül-sonuç:4ekim- adana ö.ankara tüp bebek-dr.a.zeki işık
laram............transfer23eylül-sonuç:3ekim- kadıköyacıbademhastanesi-dr.cem demirel
sahil78...........transfer12eylül-sonuç:23 eylül-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralıhamileeeeeeeeeeeeee
esen81...........transfer3 eylül-sonuç:15 eylül-memorial hastanesi.hamileeeeeeeeeeeeee
efsane202.......transfer25eylülsonuç:6ekim- bursa acıbadem hastanesi-dr-şahin bey
sinem8484......transfer-ekim-bursa tp bbk hastanesi-dr.osman develioğlu (ertelendi)
bebişko..........transfer-ekim- izmir özel şifa hastanesi-dr.erol tavmergen (ertelendi)
eyetkiner........transfer-ekim- izmir smyrna özel.tüp.bebek merkezi-dr.funda koçyiğit
Angell08.........transfer20eylül-sonuç:1ekim-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralı
dollydo...transfer19eylül-sonuç:1ekim-ankara güven hastanesi-DR.hakkı rıfat gürsoy-:çok üzgünüm:[/COLOR]
mehay..............transfer18eylül-sonuç:1ekim.:çok üzgünüm:
umutluol.........transfer22eylül-sonuç:4ekim-ankara ?????????????????????
dollydo...........transfer19eylül-sonuç:1ekim-ankara güven hastanesi-DR.hakkı rıfat gürsoy:çok üzgünüm:
canım tebrikler,Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?