• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu ÜÇ AYLAR Mübarek Kandiller ve Dini Bayramlarımız

Şimdiden hayırlı bayramlar herkese @MssPARE Allah senden razı olsun emeklerine zamanına sağlık Rabbim dualarını kabul eylesin böyle güzel bi şeye vesile olduğun için teşekkür ederim 🤩

Şimdiden hayırlı bayramlar herkese @MssPARE Allah senden razı olsun emeklerine zamanına sağlık Rabbim dualarını kabul eylesin böyle güzel bi şeye vesile olduğun için teşekkür ederim 🤩

Allah razı olsun şimdiden bayramınız kabul olsun
🤲🌸💕

@Gecenin _resmi
@mutlulukbenihicbirakma . arkadaşlar kusura bakmayın ben okumalar bitti zannettim ,malum bayram telaşı dalgınlığıma geldi herhalde , MssPare arkadaşımız benim yerime okumuş allah razı olsun ondan da,
hakkınızı helal edin 🙏🙏, Hayırlı bayramlar🌹🌹

Rabbim nice güzel bayramlar nasip eylesin hepimizin bayramı mübarek olsun Rabbim dualarımızın kabul sevincini tez vakitte hepimize yaşatsın @MssPARE emeğine yüreğine sağlık dualarda birleştirdin bizi güzel yüreğin hep mutlu olsun 🤲🤲🤲❤️💐

@Gecenin _resmi
@mutlulukbenihicbirakma . arkadaşlar kusura bakmayın ben okumalar bitti zannettim ,malum bayram telaşı dalgınlığıma geldi herhalde , MssPare arkadaşımız benim yerime okumuş allah razı olsun ondan da,
hakkınızı helal edin 🙏🙏, Hayırlı bayramlar🌹🌹
Hayırlı bayramlar ablacığım senden de Allah razı olsun
🌹🌸🌼🌺
Hayırlı bayramlar 🌺🌼🌸💕💕💕

Rabbim nice güzel bayramlar nasip eylesin hepimizin bayramı mübarek olsun Rabbim dualarımızın kabul sevincini tez vakitte hepimize yaşatsın @MssPARE emeğine yüreğine sağlık dualarda birleştirdin bizi güzel yüreğin hep mutlu olsun 🤲🤲🤲❤️💐

Canım benim güzel dileklerin duaların için ALLAH razı olsun 🤲🤲 hep birlik olup dualarımızı okuduk inşallah bayram.sonrasi şevval ayı için grup yapicam tekrar birlikte oluruz 👍🌹🥰😘

Güzel kalbin ve duaların için teşekkür ederim 💕🌸🌺🌹🥰💕💕

Hayırlı bayramlar 🏵🥰🌹🌺

Back
X