- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.458
- 83
- Konu Sahibi MuhendisYas
- #7.721
Doğum tarihin ne zamandi kaç gün var aramızda 26 mayis ben. Banada doktorum 9 ay sonra basla çalışmalara dedi6 aya kadar olmazsan gel demişti doktor bakalim 20 gün sonra 6 ay olcak bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum tarihin ne zamandi kaç gün var aramızda 26 mayis ben. Banada doktorum 9 ay sonra basla çalışmalara dedi6 aya kadar olmazsan gel demişti doktor bakalim 20 gün sonra 6 ay olcak bana
Doğum tarihin ne zamandi kaç gün var aramızda 26 mayis ben. Banada doktorum 9 ay sonra basla çalışmalara dedi![]()
Hahaha dimi27 mayıs canım 1 gün varmış aramızda. Benim 2 embriyo daha var şükür. Normal olmaz bizim çalışmaya gerek yok
![]()
Yaa keske normal olsaHahaha dimiama bellide olmaz benim tanıdığım 2 kisi var tüp sonrasi doğal genelde şuan. Benimde 3 tane var galiba dondurulmuş
Umarım olurYaa keske normal olsa![]()
Bebeğim 8 aylık oldu. Daha 10 gün önce oldum hiç olasım yoktuHanımlar merhaba henüz adet olmayan var mi? 1 yila kadar normal diyolar ama çoğu kişi bir kaç aya olmuş
Sanki öyle birşey hiç yokmuş gibiBebeğim 8 aylık oldu. Daha 10 gün önce oldum hiç olasım yoktu![]()
Aynen öyle. 1 sene normal dedikleri için o 1 senelik hakkımı sonuna kadar kullanmak istiyordum halbukiSanki öyle birşey hiç yokmuş gibiaylardır alıştık rahata
Sezeryan oldum heray duzenli olarak görüyorum 9 aylık güzellik hemen bitiverdi
Yok canım yalnız değilizYalniz olmamak sevindirici![]()
Benimde 1 hafta sonra 6 ay olacak, bende olmadım. Emzirdigin sürece olmaması normal demişti benim doktorumda. O yüzden rahatım![]()
Amaninbenim kayinvalideminde uzun yillar çocuğu olmamış 40i cikinca ikinciye hamile kalmis ama anlamamış (ikincide benim koca
) 6aylik hesap ederken doğuma gitmiş
İyiyiz cok sukur. Ben dusunur gibiyimKızlar nasılsınız, kimsenin sesi çıkmıyorikinciyi düşüneniniz varmi
![]()
Ben hamileyim bir kızım daha olacak InşallahKızlar nasılsınız, kimsenin sesi çıkmıyorikinciyi düşüneniniz varmi
![]()
Bende dogum sonrasi ilk reglimi 7 martta oldum. Nisan reglisi gelmedi henuz. Oructan mi hormonlarim mi coştuTeşekür ederim ....![]()
Rabbim hayırlısını versin herşeyin , hamileligimin ilk ayında ağır covid hastasıydım öyle bile tutundu miniğim bilmiyordum da .. oructan değil yine hormonlardr gecikmenizBende dogum sonrasi ilk reglimi 7 martta oldum. Nisan reglisi gelmedi henuz. Oructan mi hormonlarim mi coştubekleyelim bakalim. Emzirirken oluyormus duzensizlikler