• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Biz dr aşırı gaz problemi ve kusma var 2 gündür. Inşallah düzeliriz 🤲
Gaz ve kabızlık var malesef . Günde 1 kez mama veriyorum, sma kullaniyordum, ondan sanirim arttı. Bugun hipp aldim , insallah faydasını görürüm.
Gaz içinde kimyon içiyoruz, ve sab simplex diye damla veriyorum . 3 aydan sonra düzelir diyorlar , bakalım hayırlısı.

Gaz ve kabızlık var malesef . Günde 1 kez mama veriyorum, sma kullaniyordum, ondan sanirim arttı. Bugun hipp aldim , insallah faydasını görürüm.
Gaz içinde kimyon içiyoruz, ve sab simplex diye damla veriyorum . 3 aydan sonra düzelir diyorlar , bakalım hayırlısı.
Bende 1kez veriyodum bırakınca müthiş rahatladik

Bende biogaia damla veriyorum. Sab simplex de aldım. Onu da vermeye başladım

Mamayı bıraktınız mı ben bırakamam çünkü sütüm az
Evet biraktim saatlerce ağlıyordu gazdan dolayi doktor da birak dedi emdikce sut artar dedi. Tabiki sütun yoksa yapacak bi şey de yok canını hiç sikma benim eşim full mama ile büyümüş mama yada sut bi sekilde büyüyecekler önemli olan sağlıklı olmaları zaten 1-2 ay daha gaz meselesiyle ugrasiriz sonra olmuycak insallh

Hanımlar merhaba henüz adet olmayan var mi? 1 yila kadar normal diyolar ama çoğu kişi bir kaç aya olmuş

Back