- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
---ramazan ayinda transferi olacak anne adaylari---
mehay..............transfer18eylül-sonuç:1ekim:çok üzgünüm:
toprak28...........transfer-ekim- istanbul amerikan hastanesi-dr.bülent urman(ertelendi)
selenayy...........transfer10eylül-sonuç:22eylül-kadiköyacibademhastanesi-dr.cem demirel.hamileeeeeeeeeee
nilköksal........transfer-6 eylül-sonuç18eylül istanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurthamileeeeeeeeeeeee
özlem77..........transfer15eylülsonuç:27eylül-izmir ege üni.tp bbk mrkz-dr.egetavmergen.hamileeeeeeeeeeeee
rüyameleğim...transfer-ekim-umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt(ertelendi)
chilek............transafer22eylül-sonuç:4ekim- adana ö.ankara tüp bebek-dr.a.zeki işık
laram............transfer23eylül-sonuç:3ekim- kadıköyacıbademhastanesi-dr.cem demirel
sahil78...........transfer12eylül-sonuç:23 eylül-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralıhamileeeeeeeeeeeeee
celine07........transfer-eylül- kadıköy acıbadem hastanesi-dr.cem demirel
esen81...........transfer3 eylül-sonuç:15 eylül-memorial hastanesi.hamileeeeeeeeeeeeee
efsane202.......transfer25eylülsonuç:6ekim- bursa acıbadem hastanesi-dr-şahin bey
sinem8484......transfer-ekim-bursa tp bbk hastanesi-dr.osman develioğlu (ertelendi)
bebişko..........transfer-ekim- izmir özel şifa hastanesi-dr.erol tavmergen
eyetkiner........transfer-ekim- izmir smyrna özel.tüp.bebek merkezi-dr.funda koçyiğit
collywebbles...transfer-ekim-istanbul ??????-dr.?????
Angell08.........transfer20eylül-sonuç:1ekim-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralıhamileeeeeeeeeeeeeeeee
zenannn.........transfer-ekim-istanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt
dmltzcn..........transfer19eylül-sonuç:1ekimhamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
umutluol.........transfer22eylül-sonuç:4ekim-ankara ?????????????????????
dollydo...........transfer19eylül-sonuç:1ekim-ankara güven hastanesi-DR.hakkı rıfat gürsoy.:çok üzgünüm:
:1shok:selam kızlar ben şimdi dr dan geliyorum bugün adetimin 3.günüydü ve herşey normal çıktı ve bu gece gonal-f 225 lik dozla başlıyoruz çok stres yapmıştım-tatlicadiarzu- yine kistim olacak diye ama herşey süper çıktı dedi drum..pazartesi günü kontrol ve tahlil var bakalım umarım herşey yolunda gider dualarınıza ihtiyacım var...sizinle paylaşmak istedim umarım bu liste hep hamişlerle dolar negatif sonuçta alsak umudumuzu kaybetmiyelim hepinizi çok öpüyorummŞeniz
:1shok:selam kızlar ben şimdi dr dan geliyorum bugün adetimin 3.günüydü ve herşey normal çıktı ve bu gece gonal-f 225 lik dozla başlıyoruz çok stres yapmıştım-tatlicadiarzu- yine kistim olacak diye ama herşey süper çıktı dedi drum..pazartesi günü kontrol ve tahlil var bakalım umarım herşey yolunda gider dualarınıza ihtiyacım var...sizinle paylaşmak istedim umarım bu liste hep hamişlerle dolar negatif sonuçta alsak umudumuzu kaybetmiyelim hepinizi çok öpüyorummŞeniz
angel08 tebrik ederim canım allah eline ayağına kavuştursun listede sende morardın allah hamileliğini rahat geçirmeyi nasip etsin canım kocaman öptüm
canım dualarımız seninle sen yeterki içini ferah tut stres yapma herşey güzel olacak inşallah
:1hug:a.s.
bebsiko insallah basarirsin canim...
çok sevındım cnm hadı gozunadyın :) pozitif sonuçlar inşallahhhhhhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2
hanı ben nerdeyım bu listede bakım aşkkkkkolsun kızlarrrrrrrrrrrrrrsengözlerimebaksanab:dilcikar:
hadi hayırlı olsun canım,inşallah mutlu sona ulaşacaksın Allahın izniyle
Çok teşekkür ederim. Allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin. İnşllah hepimiz elli ayaklı sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz. :Saruboceq:
Bebişko bişey sorcam senin tedavin yenimi başliyor yumurta geliştirici iğneye başliyorsundan ondan sordum.
canim ben senin sadece transfer hazirliginda olduğunu sanmiştim şimdi anladim ben dondurulmuşlarla deneyeceğimde neden bana lucrin sana gonlaf diye merak ettim ama şimdi anlaşildiyok başlamıştım 2 ay önce ama kist çıkınca bide e2 oranım yüksek çıkınca yarıda kestik tedaviyi ama şimdi yapılan kontrollerde kist yok ve e2 değerim çok iyi ve uterus kalınlığı istenilen oranda olunca hemen yumurtlama ilaçlarına başlayalım dedi drum neden sordun canım??
canim ben senin sadece transfer hazirliginda olduğunu sanmiştim şimdi anladim ben dondurulmuşlarla deneyeceğimde neden bana lucrin sana gonlaf diye merak ettim ama şimdi anlaşildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?