- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
bilmem canım galıba eylülde ikimiz varız sadece neyse görmemiş olanlar vardır belki buarada benim dondurulmuş transferi olacak buayın sonunda regl olunca protokol başlıyacak sanırım 13 yada 14 eylül gibi olur bir aksilik olmazsa senin nezamana denk gelecek bellimieee kimse yokmu ikimizden baska yani???
MERHABA
ARKADAŞLAR BENİM TRANSFERİM BİR AKSİLİK OLMAZSA RAMAZANIN ORTASINDA GERÇEKLEŞECEK BELLİMİ OLUR BU MÜBAREK AYIN HÜRMETİNE RABBİM MELEĞME KAVUŞTURUR BENİ VE İSTEYEN TÜM ANNE ADAYLARINI.
BUAYDA TRANSFERİ OLAN ARKADAŞLAR TRANSFER VE SONUÇ TARİHLERİNİ PAYLAŞIP BİRBİRİMİZİ TAKİP EDELİM KONUŞUP DERTLEŞİP HEYECANIMIZI AZALTALIM İSTEDİMa.s.
ben inanıyorum canım bu mübarek ay hepimize iyi gelecek meleklerimize kavuşacağız umud ettikçe inandıkça yaradana sığındıkça herşey güzel olacaktıra.s.Merhaba Rüya meleğim.Benimde Eylülün 4-5 gbi dondurulmuşlarım transfer edilecek inşallah.Bu hayırlı ayda bizlerde meleklerimize kavuuruz inşallah.Bu arda benim Merkezim Amerikan hastanesi.Dr.Bülent Urman.
MERHABA
ARKADAŞLAR BENİM TRANSFERİM BİR AKSİLİK OLMAZSA RAMAZANIN ORTASINDA GERÇEKLEŞECEK BELLİMİ OLUR BU MÜBAREK AYIN HÜRMETİNE RABBİM MELEĞME KAVUŞTURUR BENİ VE İSTEYEN TÜM ANNE ADAYLARINI.
BUAYDA TRANSFERİ OLAN ARKADAŞLAR TRANSFER VE SONUÇ TARİHLERİNİ PAYLAŞIP BİRBİRİMİZİ TAKİP EDELİM KONUŞUP DERTLEŞİP HEYECANIMIZI AZALTALIM İSTEDİMa.s.
ben ilk sirada yerimi alayim hemen :)) Allahinda izniyle hamile kalirim insallah...
canım benim ilaçlar aybaşında verilecek regl olunca yani hepimizin hakkında hayırlısıinşallah canım.Senin kaç tane dondurulmuşun var?Kaç hücreliler?Bu arda bugün benim adetimin 3. günü ve dr. gittim.Dr. 16-17 gün sonra transfer yapılacağını söyledi.Sende burdan tahmini bir tarih belirleyebilirsin.Bu arda sen ne kullanıyorsun ilaç olarak?
inşallah canım inşallah rabbim duy sesimizi:Saruboceq:Evveeeet listede yerimi şöyke bir alayım, bende kısmetse 5-6 Eylül gibi transferim olucak inşallah. Allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder ve sağlıkla bebişlerimizi kucağıma alırız.Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Kızlar günaydın.Dün ilk tüp bebek tedavime başladım.İğnemi yaptırdım daha doğrusu yaptım.Öyle büyük iğne fobim vardıki enjektörü bile görünce tansiyonum düşerdi ama sağolsun doktorum dün sabırla bunu yenebileceğimi ve iğnemi kendim yapabileceğimi anlattı ve sonunda ikna oldum ve yaptım.Korkulacak kadar değilmiş.İnşallah sonuçları güzel olur kızlar yaa.Sizler neler yaptınız anlatın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?