- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
umarım hayırlısıyla tez zamanda rabbim emeklerinin karşılığını verirrüyameleğim benim ilk denememde olmadı şimdi de 3 tane dondurulmuşum var onları deneyeceğim.o yüzden rahmi hazırlamaya çalışıyor dr.
HAYIRLISI OLSUN CANIM ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞ ÇIKARMASINa.s.merhaba arkadaşlar benim transferim yapıldı şimdi heyecanla gün sayıyorum transfer 19 eylül tahlil 1ekim rabbim nasip eder inşallah. bu 3. cü denememiz. rabbim hepimizin hayırlısıyla yüzümüze güler inşallah.
merhaba arkadaşlar benim transferim yapıldı şimdi heyecanla gün sayıyorum transfer 19 eylül tahlil 1ekim rabbim nasip eder inşallah. bu 3. cü denememiz. rabbim hepimizin hayırlısıyla yüzümüze güler inşallah.
merhaba arkadaşlar benim transferim yapıldı şimdi heyecanla gün sayıyorum transfer 19 eylül tahlil 1ekim rabbim nasip eder inşallah. bu 3. cü denememiz. rabbim hepimizin hayırlısıyla yüzümüze güler inşallah.
Bebişkoooooooooo, canım bende Hamileyim, listede benide hamile olarak belirtirmisinn.
Hadin bakalım sizleri takip etmeye devam etcem, darısı sizlerin başına inşallllaaaaahhhhh
Bebişkoooooooooo, canım bende Hamileyim, listede benide hamile olarak belirtirmisinn.
Hadin bakalım sizleri takip etmeye devam etcem, darısı sizlerin başına inşallllaaaaahhhhh
---ramazan ayinda transferi olacak anne adaylari---
mehay...............transfer
toprak28...........transfer-ekim- istanbul amerikan hastanesi-dr.bülent urman(ertelendi)
selenayy..transfer10eylül-sonuç:22eylül-kadiköyacibademhastanesi-dr.cem demirelhamileeeeeeeeeee:cüvcüv:
nilköksal..........transfer-6 eylül-sonuç18 eylül:hamileeeeeeeeeeeee:cüvcüv:
özlem77........transfer15eylülsonuç:27eylül-izmir ege üni.tp bbk mrkz-dr.egetavmergenhamileeeeeeeeeeeee:cüvcüv:
rüyameleğim.transfer-ekim-umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt(ertelendi)
chilek...........transafer22eylül-sonuç:4ekim- adana ö.ankara tüp bebek-dr.a.zeki işık
laram...........transfer23eylül-sonuç:3ekim- kadıköyacıbademhastanesi-dr.cem demirel
sahil78.........transfer12eylül-sonuç:23 eylül-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralı
celine07.......transfer-eylül- kadıköy acıbadem hastanesi-dr.cem demirel
esen81............transfer3 eylül-sonuç:15 eylül-memorial hastanesi .hamileeeeeeeeee:cüvcüv:
efsane202.......transfer-eylül- bursa acıbadem hastanesi-dr-şahin bey
sinem8484......transfer-ekim- bursa tp bbk hastanesi-dr.osman develioğlu (ertelendi)
bebişko..........transfer-ekim- izmir özel şifa hastanesi-dr.erol tavmergen (ertelendi)
eyetkiner........transfer-ekim- izmir smyrna özel.tüp.bebek merkezi-dr.funda koçyiğit
collywebbles..transfer-ekim-istanbul ??????-dr.?????
Angell08.....transfer20eylül-sonuç:1 ekim-ankara anatolia tp bbk mrkz-dr.hakan yaralı
zenannn....transfer-ekim- istanbul umut tüp bebek merkezi-dr.enver kurt
dmltzcn....transfer19eylül-sonuç:1ekim ?????????????????????????
allahımıza bin şükür ki listemiz hamişlerle doluyo umarım bizde bu listede morarırız:)))):CüvCüv:
aranızda olmak benim için gerçekten inanılmaz bir duygu.yanlız değilim ve kendi kendime oturup kurmuyorum, o kadar endişeliydimki şimdi daha rahatım teşekkür ediyorum ve öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?