2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Yani hazır çay olarak değil de tohumları daha faydalı diyorsun. Onu da deneyeyim bakalım. Belli mi olur belki öyle işe yarar. Teşekkür ederim önerin için
Aynen deneyen herkes faydasını gormus bende denedim gercekten artiyor hatta ben 1 aylıkken içmeye başladım bebek kucuk olduğundan gosumu tam bosaltamadigi icin ağrıyordu neyseki artik iki gosumude bitiriyor tam geliyor sutum

Doğumdan 2 ay önce başladım bugüne kadar hala kullanıyorum bu çayları. Ancak yeterli seviyeye gelmedi henüz sütüm. Mesela şu anki halinde mama veren biri öğün başına 120 cc veya biraz üzeri vermesi gerekiyor. Sağma yaptığımda iki göğsümden toplam 50-60 cc çıkıyor. O da yetmiyor maalesef. Buna da şükür diyelim en azından yetmese de her öğün anne sütü alıyor. Mamayı sadece takviye yapıyorum. Aç kalmıyor böylelikle. Gelişimde de sıkıntı yok şükür. Belki zamanla biraz daha artar. Hepimize kolaylıklar diliyorum 🙏🏻
Merhaba bende aynı problem mi yaşıyorum. Sizin Bebeğiniz kaç günlük Bende artık göysümün ederi bu diyorım ama bir yandan da korkuyorum sütüm kesilir mi diye ama rabbim minik kuzularımızı korusun aç bırakmasın çoğalsın İnşallah

Merhaba bende aynı problem mi yaşıyorum. Sizin Bebeğiniz kaç günlük Bende artık göysümün ederi bu diyorım ama bir yandan da korkuyorum sütüm kesilir mi diye ama rabbim minik kuzularımızı korusun aç bırakmasın çoğalsın İnşallah
Aktardan aloyorum ben rezene anason birazda içine kimyon atıyorum gaz olmasın diye iyi geliyor cok şükür dogum yaptığım dada 40 gun dutkompostjsu içtim oda sut kanallarını açıyormuş oun da faydası oldu baya

Bizim bugün kırkımız çıktı. Onun dışında klasik emzir alt değiştir gazını çıkar vs gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Birde sütüm istediğim kadar artmadı mama da takviye ediyorum. Sende durumlar nasıl?
Maşallah canım,bizde 2bucuk aylık olduk,aynı emzir alt değiş uyur,mama dr.bnada ver dedi,ama ebe verme dedi sık sık emzir gelir dedi şükür mamaya gerek klmadi

Valla iyi gidiyor yedir altını degistir pispisla 18 ocakta 2 ay oluyoruz aşıları falan var malum vakit nasil geçiyor anlamiyorum valla bu gunumuzude şükür
Ayy evet şükür biz yaptırdık verem aşısı nda 3 gün yıkanmıyor falan ,yarın öğrenirsin, ateş düşürücü şurup ateş ölçer aldrtti ebe ,ama şükür bisey olmadık

Merhaba arkadaşlar aranızda 2.5 aylık bebeği olan yada 2.5 aylıktan büyük bebeği olan varsa bir kaç sorum olacak. Beslenme konusunu nasıl yapıyorsunuz?
Ben bebeğimin hala 3 saati aşmamasına özen gösteriyorum ama bazen o kadar güzel uyuyor ki kıyamıyorum sizce hata mı yapıyorum vicdanım çok değişik
Yok canım rahat ol.benim de 2.buçuk aylık, acıkınca ağzıyla emme işaretleri yapiyo yada ağlayıp uyanıyor zaten,başka rahat etmesen 2 saate bir emzir.ama skinti yapma kendine

Benim bebeğim 48 günlük. Her ne kadar mama veriyorsamda öncelikle mutlaka emziriyorum. Sütüm zamanla artsa da bebeğim doymuyor. Sağdığım zaman bir biberonun ancak yarısını doldurabiliyorum. Ben tek başıma çok dinlenemiyorum onun da etkisi olabilir. Ara uyku yapmak bol su içmek de arttırıyormuş ama uyku bende imkansız maalesef. İmkanın varsa bol bol dinlen

Benim bebeğim 48 günlük. Her ne kadar mama veriyorsamda öncelikle mutlaka emziriyorum. Sütüm zamanla artsa da bebeğim doymuyor. Sağdığım zaman bir biberonun ancak yarısını doldurabiliyorum. Ben tek başıma çok dinlenemiyorum onun da etkisi olabilir. Ara uyku yapmak bol su içmek de arttırıyormuş ama uyku bende imkansız maalesef. İmkanın varsa bol bol dinlen
Evet dinlenmek çok önemli uyku ve su tüketimi çok etkiliyo Allah yardımcımız olsun günümüzde artık güzel mamalar var anne sutune es değer sağlıkla buyusunler insallah

Aa tesadüf 🙈 Hayırlısı olsun inşallah sağ sağlim kucaklar bebeğini.❤ Kontrolden çıkınca yazarim ben de 😄 siz nasılsınız 😍
Tamam canım bekliyorm haberini,biz valla 4 mart da 4 aylık olucaz inşallah bebeğim bensiz yapamıyor Onun dışında iyiyiz canım şükür büyüyoruz anlayacağın darısı size

Tamam canım bekliyorm haberini,biz valla 4 mart da 4 aylık olucaz inşallah bebeğim bensiz yapamıyor Onun dışında iyiyiz canım şükür büyüyoruz anlayacağın darısı size
Kuzucum bebek şaşırttı bizi 🙈 Sezaryen günü alacaktım ama benim kız dönmüş 😄 şimdi de normali bekliyorum ne zaman gelirse artık.😊
Maşallah size büyümüşsünüz bayağı 😍 ah zaman.. Demek zamanında olsa benim de 4 aylık gibi olacaktı 😊 kısmet çok şükür oldu ya. Allah herkese nasip etsin

Kuzucum bebek şaşırttı bizi 🙈 Sezaryen günü alacaktım ama benim kız dönmüş 😄 şimdi de normali bekliyorum ne zaman gelirse artık.😊
Maşallah size büyümüşsünüz bayağı 😍 ah zaman.. Demek zamanında olsa benim de 4 aylık gibi olacaktı 😊 kısmet çok şükür oldu ya. Allah herkese nasip etsin
Geç olsun da güç olmasın canım,bu güne şükür tattıran a şükür, olmayanlara da nasip etsin Rabbim.arkadasin doğumu oldu dün maşallah, darısı sizlere canım 😍🤲

Geç olsun da güç olmasın canım,bu güne şükür tattıran a şükür, olmayanlara da nasip etsin Rabbim.arkadasin doğumu oldu dün maşallah, darısı sizlere canım 😍🤲
Aynen öyle canım benim çok şükür bugünlerimize 😍
Maşallah arkadaşın için çok sevindim sağlıkla büyütsün ❤ En kısa zamanda ben de kavuşurum inşallah 🤗

X