Susuz nohutunu yiyebilirsin selincim salata ypgurtda yaninda kurtarmis olursun ogununuGünaydın aeben abla, bol sporlu az karbonsuz bir hafta diliyorum hepimize.
İşyerinde bugün etli nohut varYa yumruta haşlıycam yada yogurt+1 yemek kaşıgı yulaf kepeği
Birazdahami vermek istiyorsun nazlim ?spora devam edeiyorum abla . kilom sabit hala onun için ekmeksiz kahvaltı yapıyorum 4 gündür . bu hafta ekmeksiz devam edeyim diyorum . bakalım sonuç ne olacak hatta dün ev pastahane gibiydi ama ben hiç birinden yemedim :)
Birazdahami vermek istiyorsun nazlim ?
1 asamaya don hafta sonlarida
İstedigin kiloya gelince yemeni biraz degistir .2. Asamaya gec kacamaklari sıklastir . Hep boyle devam etme
Nazlimevet abla biraz daha kilo vermek istiyorum en azından 52 falan olayım istiyorum .
Alpincim tebrikederim canim bencede senin icin iyi bir rakam ayrica henuz tam montiyi oturtmadigin haldeselam monticiler,
montide tam iki haftayı geride bıraktım.bugün 15.gün.sizin için az olsa da benim için büyük başarı.umarım fazlasıyla devamı gelir.ilk hafta 600,bu hafta 200,toplam 800gr gitmiş.bu hafta daha dikkatli olacağım.çok yanlışlarım oldu,menülerim karıştı.sayenizde yavaş yavaş öğreniyorum.
sağol canımcım:))
bir gazla kabak pişirdim,etsiz yağsız(sakın olmamış deme???),ayran.
öğlenki menümü tavsiyene göre yaptım.
yarın sabah ekmeksiz 2 yum.lı
kahvaltı yapacağım.öğlene tavuk -salata ayran.ara ve akşamı belirlemedim yarına yazarım artık.
sabahda ekmeksiz prolu kahvaltı
yaptım ara yapmadım.
Tabikihadi maşaallah bana, cüperimi gördüm ,öğrendim şu diyeti.
kusura bakma canım .normalde imla kurallarına ve noktalama işaretlerine çok dikkat ederim.kafam karışık olunca biraz da aceleci,karışık yazmışım.
öğlen akşam aynı menüyü yapabilir miyiz?
YBugün kü menüm;
Sabah 07.30 gibi:1 elma
Kahvaltı 08.45 gibi: 1dk tam buğday ekmeği
40 gr kadar az yağlı peynir,5 zeytin
Nane,dereotu,maydonoz,tere karışımı yeşillik
Öğlen 13.30: nohut (etsiz ve susuz)
1 kase yogurt ve yeşillik (sabahkilerin yanına marul da ekledim)
Ara 17.00: 1 ceviz+ 1 elma
Akşam 18.45 gibi: omlet (1 yumurta, 2 orta boy mantar(sapsız), bir tutam dereotu)+3 zeytin
Maydonozlu,marulluk dereotlu yeşillik. 3 tane acıbiber turşusu (sarı tombul olanlardan)
Turşu yasak mı bilmiyorum, tuz tutuyor ama çok severimde
kendilerini.
Kizlar bu arada bende sizlere cok tesekkur ederim monti ruhunu tekrar banada aşiladiniziyiki geldiniz ..
Yaza hepbirlikte incecik ve saglikli
Olucaz insallah...
iyi akşamlar hanımlar
buarada öğleden sonra içliköfte yaptım buzluğa attım, yıllardır annem geldiğinde o yapardı ödüm koptu olmayacak diye ama oldu aferin bana:)) eşime hazır yemek olsun diye yaptım yoksa yemedim yemeyeceğimde:)) buhafta mantıda yapacağım, yıllar önce ablamla bir mantı girişimimiz olmuştu ama faciaydı:)) baklaım eşimin hazır yemekleri olsun da buzlukta dedim mantıdan hiç umudum yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?