• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar hanımlar

selincim ben çorbaları hep unsuz yaparım zaten ama yöreden yöreye değişiyor, bir tanıdık mercimeği unlu ve sütlü yapardı sanırım öyle farklılıklar var yemeklerde

alphinrosa başlangıç kilon kaçtı unuttum ya, ben bu hafta kilo veremiyorum ilk hafta olduğu için moralimi bozmayacağım hatta yarın artı çıkacağım sanırım iki gündür artıdayım, ama vücut daha alışmadı ondandır diye düşünüyorum, yarın moralim bozlursa bana destek olun:)))))))

ablacım nasıl oldun umarım iyisindir

bugünkü menüm

sabah
2 yumurta,domates salatalık peynir zeytin

öğlen
karabuğdağ haşlama ve yoğurt

akşam
kuru fasülye ve dereotlu yoğurt

ya evde yeşillik yok bişey yok biz de dağın başındayız, yürüyrerek gidilecek 101 var sadece yarın hava güzel olsada çarşıya gitsem markete de uğrarım umarım yağmur yağıyr şimdi yarın da yağmurlu gösteriyor offff, yaz gelsin yaa, yeşil fasülye, patlıcan kabak domates menemen off, eriikkkk, karpuz:)))

selin ben de merakla senin azminin sonucunu merak ediyorum.yeme miktarın benden az çünkü.

İşte eğer ki eksi göremezsem motivasyonum düşecek diye korkuyorum, diyet aşkına bu hafta resmen yemeklerle imtihan edildim, gerçi canım istemiyor ama yine de işte gözüm aç :KK45: Birde ablam masa başı çalışıyorum ben, senin gibi çocuktu, evdi dertlerim yok. o yüzden senin daha çok yemen ve güçten düşmemen lazım.

iyi akşamlar hanımlar

selincim ben çorbaları hep unsuz yaparım zaten ama yöreden yöreye değişiyor, bir tanıdık mercimeği unlu ve sütlü yapardı sanırım öyle farklılıklar var yemeklerde

alphinrosa başlangıç kilon kaçtı unuttum ya, ben bu hafta kilo veremiyorum ilk hafta olduğu için moralimi bozmayacağım hatta yarın artı çıkacağım sanırım iki gündür artıdayım, ama vücut daha alışmadı ondandır diye düşünüyorum, yarın moralim bozlursa bana destek olun:)))))))

ablacım nasıl oldun umarım iyisindir

bugünkü menüm

sabah
2 yumurta,domates salatalık peynir zeytin

öğlen
karabuğdağ haşlama ve yoğurt

akşam
kuru fasülye ve dereotlu yoğurt

ya evde yeşillik yok bişey yok biz de dağın başındayız, yürüyrerek gidilecek 101 var sadece yarın hava güzel olsada çarşıya gitsem markete de uğrarım umarım yağmur yağıyr şimdi yarın da yağmurlu gösteriyor offff, yaz gelsin yaa, yeşil fasülye, patlıcan kabak domates menemen off, eriikkkk, karpuz:)))

Ablam biz mercimeği soğandan sonra biraz un ile kavuruyoruz, yayla çorbasına pirinçini geçtim un,yumrta yogurt ile hazırlıyoruz, ezogelin desen öyle, kremalı çorbalarda falan da genelde un ya da nişasta falan koyuluyor kıvamlı olsun diye derken çorba seçeneklerim azaldı :D

Afiyet olsun, bence menü süper. Benimde ilk haftam ya ondan korkuyorum tartıya çıkmaya inş artı çıkmaz. Pazartesi çıktım artıdaydım çıkmadım sonra üzülüyorum.

senin artı olma şansın pek yok sanki selincim:))) menülerin süper hep, ama vereceğin kilon az olduğu için eksi miktarında azalır sanırsam, son kilolalar zor kilolalardır ya, ama istikrarla halledersin sen yaşın da genç o da bir avantaj,

şu mercimeği unsuz bir denesene yahu, koy içine soğan sarımsak biber at düdüklüye sonra brenderla ez, üstüne azcız zeytinyağında pulbiber erit, ohh miss

zeynocum bu 3.haftam başlangıç 67kg.ben çoook zor kilo veriyorum gram gram .bazen bir veriyorum iki alıyorum.o yüzden hemen sevinmiyorum.üç gün aynı kiloysa inanıyorum.menülerin çok güzel.senin yaş,kilo boy kaçtı.unuttum.benim de desteğe ihtiyacım var .bu sefer kararlıyım 5 li rakamları göreceğim.dönmek ara vermek yok.

selin gaz verme ye diye ,hemen kendime acıyıp gevşiyorum.bu arada bende çok sınandım.ne zaman diyete başlasam mükellef sofralarla karşılaşıyorum ama yemiyorum.tek kaçamağım karatay fıstıklarım.o da bitmek üzere.
not:mercimek çorbasını artık ben de unsuz yapıyorum.çok da güzel oluyor.

Ay o zaman hepimiz birimiz için deyip çoşucaz, morallerimizi yükselticez, evrene olumlu mesajları göndericez :)

Evet deniycem unsuz, birde sebze çorbası deniycem bakalım tadını sevecek miyim :)

Bu arada ben 3.günüm de 60.5 düştüm ya hedefimi 55 e indirdim. 58 falan bana yetmiycek gibi :)

Alphinrosa ablam yeni başladıysan kalori yüksek alsan da kilo veriyorsun ama zamanla kilo vermen yavaşlıyor, haliyle daha az kalori alıyorsun. O yüzden senin emzirdiğinde düşünülürse şu aşamada benden daha çok kalori alman normal, çünkü ben nerdeyse 3-4 aydır 1000-1200 kalori arasında besleniyorum. Daha fazla alınca sabit kalıyorum :)

Günaydın selin ve montici ler
Ben de bu hafta 900 gr vermişim
Geçen hafta 71.6
Bu hafta 70.7
Fark 900 gr
Geçen haftaki duraklama dan sonra kilo vermeyeceğimi düşünmeye başlamıştım. Bu hafta daha iyi. Ama ilk haftalar kadar güçlü değilim. Pilav yedim yaaa. Bazen çok güçsüz oluyorum. Engel olamıyorum kendime

Hayirli cumalar guzellikler ;)

Hamdolsun bugun biraz daha iyiyim 2 gece acile gittim ama sonraki dr . Farkli ilaclar verinde hemen toparladim hamdolsun. :(

Furuzem selinim tebrik ederim canlar ;)
Darisi zeyno ve alpine insallah
kendim vermis kadar oldum inanin ..

Ben son 2 gun artilardayim sebebi belli 2 gundur yatiyorum , birde regl oldum bugun . Carsamba sabahi 66,2 ken bu sabah 66,8 zum .. Haftaya insallah ..

İlk kilo 68
İlk hafta 66.6
Bu hafta 66.8

aaa herkesler vermiş ben garip artılardayım
geçen hafta
66,9
bu hfta
67,1

ama bunada şükür diyorum çünkü bu hafta hep 67,8 çıktım ilk günler gece kaçamaklarım olmuştu ama 5 gündür maşallah kaçamaksız ilerliyorum, gelecek hafta 66,5 olacağımı umud ediyorum artık

hepinizi tebrik ederim, selin özellikle seni kiloun az olduğu halde çok güzel vermişsin

aeben abla senin bana geçen sene söylediğin llaf, kilodur bir iner bir çıkar:))) o yüzden moralimi bozmuyorum kendimi kilo vermiş sayıryorum çünkü daha dün 67,6 ididm

firuze süpersin ya

alphinrosa seni çok merak ediyorum canım

Zeynom aynen oyle canim
Kilo iner cikar uzun vadede kilona bakacaksin . Ben carsamba 66.2 dum mesela bu sabah 66.8 :)

dün 65,8 bugün 66.3 .benimki kafasına göre takılıyor.geçen hafta 66,2-başlangıç:67.yine tersten yazdım aceleyle idare edin artık beni.ama ben hafta başını baz alıyorum.p.tesi 3.hft bitecek.bakalım ne olacak.kaçamak yok ve sporumu düzenli de yapıyorum.

hayırlı cumalar ne zamandır menü yazmıyordum .

bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates

öğlen
tavuk şiş
ayran

ara
1 adet elma

akşam
tavuş şiş
yoğurt

su 3 litre .1,5 saat kadarda spor

Ayy insallahhh.
Biz ne güzel takımdik. Hatta sen hasta olduktan sonra ben de biraz motivasyon eksikliği olmuştu. Şimdi senin başka grubun var:KK42:
Aslinda takimin okadar kalabalik olmasi takip etmeyi ve sohbeti guclestiriyor .
Aynuraya deseydin bizi ayirmazdi firuzem ;).
Ben gec kalmisim . Haftaya isteriz yine birbirimizi ...
Sanirim aynura her takima yeni bir uye sokup onlarida kaynastirmaya aliyor ;)..

Evet ya ben hasta olunca benimde duzenim bozuldu . Olsun bu hafta yeni bir baslangic olsun firuzem ben yine senin esin olurum ;)

Back