• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın aeben abla, bol sporlu az karbonsuz bir hafta diliyorum hepimize.

İşyerinde bugün etli nohut var :KK43: Ya yumruta haşlıycam yada yogurt+1 yemek kaşıgı yulaf kepeği
Susuz nohutunu yiyebilirsin selincim salata ypgurtda yaninda kurtarmis olursun ogununu ;)

spora devam edeiyorum abla . kilom sabit hala onun için ekmeksiz kahvaltı yapıyorum 4 gündür . bu hafta ekmeksiz devam edeyim diyorum . bakalım sonuç ne olacak hatta dün ev pastahane gibiydi ama ben hiç birinden yemedim :)
Birazdahami vermek istiyorsun nazlim ?
1 asamaya don hafta sonlarida ;)
İstedigin kiloya gelince yemeni biraz degistir .2. Asamaya gec kacamaklari sıklastir . Hep boyle devam etme ;)

Birazdahami vermek istiyorsun nazlim ?
1 asamaya don hafta sonlarida :KK66:
İstedigin kiloya gelince yemeni biraz degistir .2. Asamaya gec kacamaklari sıklastir . Hep boyle devam etme :KK66:

evet abla biraz daha kilo vermek istiyorum en azından 52 falan olayım istiyorum .

selam monticiler,
montide tam iki haftayı geride bıraktım.bugün 15.gün.sizin için az olsa da benim için büyük başarı.umarım fazlasıyla devamı gelir.ilk hafta 600,bu hafta 200,toplam 800gr gitmiş.bu hafta daha dikkatli olacağım.çok yanlışlarım oldu,menülerim karıştı.sayenizde yavaş yavaş öğreniyorum.

selam monticiler,
montide tam iki haftayı geride bıraktım.bugün 15.gün.sizin için az olsa da benim için büyük başarı.umarım fazlasıyla devamı gelir.ilk hafta 600,bu hafta 200,toplam 800gr gitmiş.bu hafta daha dikkatli olacağım.çok yanlışlarım oldu,menülerim karıştı.sayenizde yavaş yavaş öğreniyorum.
Alpincim tebrikederim canim bencede senin icin iyi bir rakam ayrica henuz tam montiyi oturtmadigin halde ;)
Devam canim artik montiyle. Hedefini goreceksin ;)

sağol canımcım:))
bir gazla kabak pişirdim,etsiz yağsız(sakın olmamış deme???),ayran.
öğlenki menümü tavsiyene göre yaptım.
yarın sabah ekmeksiz 2 yum.lı kahvaltı yapacağım.öğlene tavuk -salata ayran.ara ve akşamı belirlemedim yarına yazarım artık.
sabahda ekmeksiz prolu kahvaltı yaptım ara yapmadım.

Son düzenleme:
Kiz iki menun birbirine karismis once cozeyim sonra yorumlayim :-)

sağol canımcım:))
bir gazla kabak pişirdim,etsiz yağsız(sakın olmamış deme???),ayran.
öğlenki menümü tavsiyene göre yaptım.
yarın sabah ekmeksiz 2 yum.lı
kahvaltı yapacağım.öğlene tavuk -salata ayran.ara ve akşamı belirlemedim yarına yazarım artık.
sabahda ekmeksiz prolu kahvaltı
yaptım ara yapmadım.

Cozdugum menu sabah yumurtali kahvalti .
Oyleyin kisirli salata .
Aksamada yagsiz kabak
Ara yok ..
Okey gayet gözel olmus :-) lakin niye yag koymazsin canim kabaga iste orasini anlamadim :-)
Yarinda sabah yumurtali kahvalti yapacan
Oylen tavuk salata yiycen .
Aksaminda belli degil .
Sebze yemegi ve yogurt guzel gider

Afiyet olsun cüper olmus cüper :-);)

Monum.

7:30
2 dl ekmek , peynir , tere , marul, biber ,3zeytin ..

10:30
1 hurma ..2 ceviz ..

12:30
Kiymali bamya ..yş. Salata .

18:30
Kiymali bamya, dereotlu cacik ..

1saat sabah yuruyusu .40 dk pilates.
Aksam 1saat daha market dolasma

hadi maşaallah bana, cüperimi gördüm ,öğrendim şu diyeti.
kusura bakma canım .normalde imla kurallarına ve noktalama işaretlerine çok dikkat ederim.kafam karışık olunca biraz da aceleci,karışık yazmışım.

öğlen akşam aynı menüyü yapabilir miyiz?

Bugün kü menüm;

Sabah 07.30 gibi:1 elma

Kahvaltı 08.45 gibi: 1dk tam buğday ekmeği
40 gr kadar az yağlı peynir,5 zeytin
Nane,dereotu,maydonoz,tere karışımı yeşillik

Öğlen 13.30: nohut (etsiz ve susuz)
1 kase yogurt ve yeşillik (sabahkilerin yanına marul da ekledim)

Ara 17.00: 1 ceviz+ 1 elma

Akşam 18.45 gibi: omlet (1 yumurta, 2 orta boy mantar(sapsız), bir tutam dereotu)+3 zeytin
Maydonozlu,marulluk dereotlu yeşillik. 3 tane acıbiber turşusu (sarı tombul olanlardan)

Turşu yasak mı bilmiyorum, tuz tutuyor ama çok severimde kendilerini.

hadi maşaallah bana, cüperimi gördüm ,öğrendim şu diyeti.
kusura bakma canım .normalde imla kurallarına ve noktalama işaretlerine çok dikkat ederim.kafam karışık olunca biraz da aceleci,karışık yazmışım.

öğlen akşam aynı menüyü yapabilir miyiz?
Tabiki ;) karbon degilse tabi :-)

iyi akşamlar hanımlar

bugünkü menüm

sabah
2 yumurtalu peynirli omlet, dometes salatalık zeytin

öğleden sonra
fıstık

akşam
balık ve roka salatası

birazdan elma:))

bugün geç yaptım kahvaltı uyanınca dünden kalan işleri hallettim

buarada öğleden sonra içliköfte yaptım buzluğa attım, yıllardır annem geldiğinde o yapardı ödüm koptu olmayacak diye ama oldu aferin bana:)) eşime hazır yemek olsun diye yaptım yoksa yemedim yemeyeceğimde:)) buhafta mantıda yapacağım, yıllar önce ablamla bir mantı girişimimiz olmuştu ama faciaydı:)) baklaım eşimin hazır yemekleri olsun da buzlukta dedim mantıdan hiç umudum yok ama

Bugün kü menüm;

Sabah 07.30 gibi:1 elma

Kahvaltı 08.45 gibi: 1dk tam buğday ekmeği
40 gr kadar az yağlı peynir,5 zeytin
Nane,dereotu,maydonoz,tere karışımı yeşillik

Öğlen 13.30: nohut (etsiz ve susuz)
1 kase yogurt ve yeşillik (sabahkilerin yanına marul da ekledim)

Ara 17.00: 1 ceviz+ 1 elma

Akşam 18.45 gibi: omlet (1 yumurta, 2 orta boy mantar(sapsız), bir tutam dereotu)+3 zeytin
Maydonozlu,marulluk dereotlu yeşillik. 3 tane acıbiber turşusu (sarı tombul olanlardan)

Turşu yasak mı bilmiyorum, tuz tutuyor ama çok severimde
kendilerini.
Y
Tursu yasak degil canim ama asiri yeme tuzdan dolayi ;)..

Afiyet olsun guzel menu yine ;)

İlahi zeyno :-) icli koftryi yapan mantiyida yapar ;)
Kocisine afiyet olsun :-)

Menu super fistik guzeli ...

Kizlar bu arada bende sizlere cok tesekkur ederim monti ruhunu tekrar banada aşiladiniz :KK66: iyiki geldiniz ..
Yaza hepbirlikte incecik ve saglikli
Olucaz insallah :KK66:...

:KK73::KK73: İnşallah ablacım, asıl ben sana/sizlere teşekkür ederim. Sonuçta sen yıllardır bu başlığa sahip çıkmasan muhtemelen hala farklı arayışlarda olacaktım. :KK36:

Akşam yemeğimde ayran da vardı unutmuşum eklemeyi.

Su :3 lt geçti.
Spor: 1 mil leslie interval x 2
1 mil leslie express x 1
140 squat,18 şınav, 1.30 dk plank, 95 yarım mekik.

iyi akşamlar hanımlar

buarada öğleden sonra içliköfte yaptım buzluğa attım, yıllardır annem geldiğinde o yapardı ödüm koptu olmayacak diye ama oldu aferin bana:)) eşime hazır yemek olsun diye yaptım yoksa yemedim yemeyeceğimde:)) buhafta mantıda yapacağım, yıllar önce ablamla bir mantı girişimimiz olmuştu ama faciaydı:)) baklaım eşimin hazır yemekleri olsun da buzlukta dedim mantıdan hiç umudum yok ama

Ohh ellerinize sağlık. İçli köfte olduysa mantı çok daha rahat olur. Çok uzun sürmese o kesme,içini koyma,katlama aşaması kolay yemeklerden ama zahmetli işte. Bu arada yaşınızı bilmediğimden hitap şeklim eksik kaldı :KK22:

33 yaşındayım canım( aslında 34 de :)) mantı meselesi çok ince iş ya annem gelemedi bu sene hiç sevmem bu işleri, yemek yapmayı severimde öyle hamurişleri pasta börek ve ince işler hiç bana göre değil, ev işi ve ütü vs.. de sevmem, allahım ben nasıl bir kadınım:))))

buarada sporunda süper ya selin sen epey azimlisin ve çok güzel kilo verecksin sen kaç yaşındasın

aeben abla vallahi seni tebrik ederim süpersin kaçamaksız gidiyosun

Back