• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

:KK73: Teşekkür ederim aeben abla, senin sayende aslında geriye dönük okuma yapıyorum, onca zaman sonra hala aynı başlıkta yorulmadan yardım etmeye çalışıyorsun, senin ailen ve arkadaşların ne kadar sanşlı olduklarını biliyorlar mı?
Bu arada gerçek adınıza rastlamadım, söylemeyi tercih

etmiyor olabilirsiniz de tabi :)

Güzel goruslerin icin tesekkur ederim selin ...cok tatlisin :)

Evet yillar oldu :)

Sanirim ben sadece kendi icin yasayanlardan degilim O kadar, mutlu etmeyi seviyorum . Biliyorumki yaradilani mutlu edersem yaradanda Mutlu olur . Tek amacim bu ;)..

İsmimi vermiyorum canim taninmamam gerek ;)

Güzel goruslerin icin tesekkur ederim selin ...cok tatlisin :)

Evet yillar oldu :)

Sanirim ben sadece kendi icin yasayanlardan degilim O kadar, mutlu etmeyi seviyorum . Biliyorumki yaradilani mutlu edersem yaradanda Mutlu olur . Tek amacim bu :KK66:..

İsmimi vermiyorum canim taninmamam gerek :KK66:

Çok haklısınız, ne mutlu size de, bize de :) İsminizi meraktan sordum, ama doğru tahmin etmişim, gizlilik önemli.

Sporum: Leslie ile 3 mil (hits radio mix-favorimdir)
130 squat, 80 mekik.

aeben hemen yakalıyorsun vallahi:oops:6 küçücük minnacık gün kurusu yedim,kızın elma püresinin kabuklarını hüplettim..sabah yiyemiyorum diye ona sayayım dedim.
maalesef hangisi önce hangisi sonra bir karışıktı.hafta içi hayatım daha düzenli.meyve hakkımı güm kurusundan yana kullanmamım sebebi çayın yanında birşeyler arıyor olmam.
puanında iyiymiş,kızçenle aynı üniversitede mi okursun?ben de açıköğretim ilahiyat ya da edebiyat okuyayım diyorum ama kitap okuma bile lüks benim için.son anda vazgeçtim.
sakız çiyneyebilir miyiz?karatay da ağza atılan herşey leptini bozar diye yasaktı.

selinay saçların ne hoş.manzara da göl mü deniz mi var.
teşekkür ederim, 2 yıl önceki bir resim, İzmir'i bilir misiniz, Konak Varyanttan bir resim. Linkdeki manzara var aslında ama pek görünmüyor. 5 yıldır ordaydım, sonra üniversite bitti babaocağına geri döndüm. İş ev derken kendimi diyetti spordu oyalıyorum :)

http://tr.worldmapz.com/photo/27515_de.htm

teyzem güya İzmir'de gideceğim inşaallah .ne güzel deniz ve yeşil.orda yaşayanlar farkındalar mı acaba bu güzelliğin.gençsin,bekarsın rahat gider kilolar.

Slmlar ...
Hafta sonu uyuşukluğunun dibini gormüş durumdayim.kolumu kipirdtmak istemiyor cnm.1 yildir spor yapmayan vucudum spora ancak adapte okuyor.popo kaslarim tir tir titriyordu cuma gunu okula donerken.dunde tum gun 10 cm topuklu stilettolarla avm gezince bacak arkalarim gitti.bu gun pelte gibiyim.ewinasil temizliycem bilmem..5 yil once bu evi alirken buyu diye cok heves etmistim ama acip yoruyor insanitemizli bittiginde bende bitmis oluyorum.bi altkata bi ust kata bacaklarim kopuyor.
Aebenimm tebrikler ablam.azmin elindenhic bir sey kurtuluyor gercekten.
Banus nerelerde ki?

Slmlar ...
Hafta sonu uyuşukluğunun dibini gormüş durumdayim.kolumu kipirdtmak istemiyor cnm.1 yildir spor yapmayan vucudum spora ancak adapte okuyor.popo kaslarim tir tir titriyordu cuma gunu okula donerken.dunde tum gun 10 cm topuklu stilettolarla avm gezince bacak arkalarim gitti.bu gun pelte gibiyim.ewinasil temizliycem bilmem..5 yil once bu evi alirken buyu diye cok heves etmistim ama acip yoruyor insanitemizli bittiginde bende bitmis oluyorum.bi altkata bi ust kata bacaklarim kopuyor.
Banus nerelerde ki?
günaydın ziligurti(ne anlama geliyor?)
ben de spora ara verince popo ve basen bir hafta baya ağrıyor.topuklu ayakkabına da helal olsun benim en fazla 2.5 cm dir.
annem de hevesle büyük ev aldı şimdi ben oturuyorum evinde ona 1+1 aldık.şimdi bana da zor geliyor temizlemek.salonu bir gün kalanı diğer gün temizliyorum.seninki daha zor iki kat.
zili sen baya kilo vermiştin ,yanliş hatırlamıyorsam 4o lı kilolarda mıydın.neden devam ediyorsun.ikinci bebek mi oldu.

kahvaltı:-kivi ,15 dak.sonra 2 yum.lı lorlu maydanozlu omlet
-2 zeytin, şekersiz marmelat.
-utanarak olsa da kaçamaklarım:1 gün kurusunun arasına süt kaymağı.güya ekmek yemeyeyim dedim ama biraz yerfıstığı yedim:KK23:(söz daha almayacağım;evi karataya göre doldurmuştum az kaldı bitmesine)-yeşil çay
öğlen: balık ve yeşillik
akşam:yoğurt(tarçınlı)-elma ya da 4 gün kurusu-kuruyemiş(meyveyi 15 dk.önce yiyeceğim).
ara :bugün temizlik günüm çok acıkırsam light sütüm var.-2-2,5 lt su
bu arada galiba 300 gr daha gitmiş.

soru:şekersiz marmelat biterse,kuru meyve yiyebilir miyiz?

İyi pazarlar guzellikler ....

Alpin cim monti birazda ayrinti demek ;) birazdaha dikkat ;)..
Bugunki menun belli ise yaz duzenleme gerekiyorsa yapalim ;)
Pardon yazmissin zatenn:)

Son düzenleme:
Alpincim ben buyil sinava girdim canim henuz okumuyorum . Acikdan okuycam .
Kizim odyoloji okuyor canim .

Okumanin yasi yok cekme bence kendini . Bu sinav icin hazirlandim diyemem evde kizimin 2 denemesi vardi onu cozdum sadece , sinava girince neyle karsilacagim bileyim diye :-).. Ama kazanirsam
İlahiyati boyle olmiycak tabiki , baya ders calismam gerekecek ama ilahiyatin konulari benim
İlgi alanim zaten kendimi o yonde gelistirmek istiyorum ;)

Zilim sennkendine eziyet etmesini seviyorsun yahu :)

Gecer hamligin ;)

Banus yok yarin bi arayim bakim ne yapiyor .
Slmlar ...
Banus nerelerde ki?

günaydın ziligurti(ne anlama geliyor?)
ben de spora ara verince popo ve basen bir hafta baya ağrıyor.topuklu ayakkabına da helal olsun benim en fazla 2.5 cm dir.
annem de hevesle büyük ev aldı şimdi ben oturuyorum evinde ona 1+1 aldık.şimdi bana da zor geliyor temizlemek.salonu bir
gün kalanı diğer gün temizliyorum.seninki daha zor iki kat.
zili sen baya kilo vermiştin ,yanliş hatırlamıyorsam 4o lı kilolarda mıydın.neden devam ediyorsun.ikinci bebek mi oldu.
Zilim biraz sikilasmak istiyor kilosu yok 0 azimli hatundur masallah :)
1.80 boyda 60 kiloydu simdi 5 li rakamla dustu sanirim..

kahvaltı:-kivi ,15 dak.sonra 2 yum.lı lorlu maydanozlu omlet
-2 zeytin, şekersiz marmelat.
-utanarak olsa da kaçamaklarım:1 gün kurusunun arasına süt kaymağı.güya ekmek yemeyeyim dedim ama biraz yerfıstığı yedim:KK23:(söz daha almayacağım;evi karataya göre doldurmuştum az kaldı
bitmesine)-yeşil çay
öğlen: balık ve yeşillik
akşam:yoğurt(tarçınlı)-elma ya da 4 gün kurusu-kuruyemiş(meyveyi 15 dk.önce yiyeceğim).
ara :bugün temizlik günüm çok acıkırsam light sütüm var.-2-2,5 lt su
bu arada galiba 300 gr daha gitmiş.

soru:şekersiz marmelat biterse,kuru meyve yiyebilir miyiz?
Valla ne diyim alpin :)) daha senden " iste bugun tam monti menusu " diyecegim bir menun gelmedigi halde 300 gr daha eksildiysen , tam monti yapsan nasil gidecek kimbilir :-) :-)
Kizmiyorsun dimi ;)...

Kahvaltin olmamis oyle protein ve yagli Bir kahvaltinin meyve yada marmelad yanimdan bile gecmez kiz :))
Marmelad yani meyve karbonhidratir . Ancak karbonla yani ekmekli kahvaltida yenir bacim .
Marmelatin meyvede tek farki pistigi icin artik ogunde yenir ;)

Montide yapilacak tum yanlislari yaptinkiz kaldimi basla bisi :-)

Saka bir yana olacak guzelim monti yolunu bulucagiz senle ;)
Diger ogunlerine bir bakayim..

Oylenin super .
Aksamindada bak o marmeladini yogurda katabilirsin iste meyve yerine ;).
Yukardaki mesajda dedigim gibi ;)..
Yok normal meyve yiyceksende 15 dk once yersin .
Ama dur bakim sabahda meyve yemistin dimi gun biyu 2 porsiyon meyveyi gecme !
Sana tarif vereyim
1 kase yogurdun icine 3 ceviz , 1 ks. Marmelad . Birazda tarcin ;) alsana guzelbir tatli ;)..

Kuru meyve yiyebilirsin tabi ama sekerlerinin daha yogun oldugunun unutma ;).. Unutma gun buyu 2 porsiyon meyve yiyebilirsin .. Linkte Hic meyve yemeyen arkadaslarda vardi ..sevmiyorlardi :(

Alpincim kahvaltimi yazayim sana aradaki farka bak ;)
Prolu kahvalti ;
Kiymali menemen ,2 ct. Sucuk ,
peynir . 2 zeytin .

Bu menu yagli pro menusu , karbon bu menunun yanindan bile gecmez .
Hatta oncesinde meyve yemesekte daha iyi olur ..

selamlar hanımlar sabahtan beri iş yapıyorum hala bitmedi, camları sildim perdeleri bir taraftan suya basıyorum bir taraftan makineye atıyorum, kapılar da silindi şimdi elektirikli süpürgeyi getirdim salona öyle bekliyorum, kızımla eşimi de markete yollaadım ev sessiz ama benim evi onlar gelmeden süpürmem lazım sanki hadi bakalım:))

bugünkü menümü yazmak istemiyorum kızacaksınız ama yazim genede

sabah
sucuklu yumurta ve peynir

ara
muhtemeln fıstık olur daha yemedim

akşam
işte bomba bu, işkembe çorbası:))) eşim ne zamandır sayıklıyor bende çok özledim içerim sanırsam:))))

selamlar hanımlar sabahtan beri iş yapıyorum hala bitmedi, camları sildim perdeleri bir taraftan suya basıyorum bir taraftan makineye atıyorum, kapılar da silindi şimdi elektirikli süpürgeyi getirdim salona öyle bekliyorum, kızımla eşimi de markete yollaadım ev sessiz ama benim evi onlar gelmeden süpürmem lazım sanki hadi
bakalım:))

bugünkü menümü yazmak istemiyorum kızacaksınız ama yazim genede

sabah
sucuklu yumurta ve peynir

ara
muhtemeln fıstık olur daha yemedim

akşam
işte bomba bu, işkembe çorbası:))) eşim ne zamandır
sayıklıyor bende çok özledim içerim sanırsam:))))
Bende istiyorummm :-)..
Afiyet olsun

Back