• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

33 yaşındayım canım( aslında 34 de :)) mantı meselesi çok ince iş ya annem gelemedi bu sene hiç sevmem bu işleri, yemek yapmayı severimde öyle hamurişleri pasta börek ve ince işler hiç bana göre değil, ev işi ve ütü vs.. de sevmem, allahım ben nasıl bir kadınım:))))

buarada sporunda süper ya selin sen epey azimlisin ve çok güzel kilo verecksin sen kaç yaşındasın

aeben abla vallahi seni tebrik ederim süpersin kaçamaksız gidiyosun

Zeynocum ablam inşallah veririm bir an önce, sizlerle birlikte :KK16: Ben 24 yaşındayım, bekarım :KK49:Eşin halinden memnunsa çok da önemli değil, çeşit çeşit pastalar börekler olmasa da olur :kk77: .Dün yapmadım spor annem de, bende çalışınca haftasonu temizlik,ütü, yemek derken gün bitti resmen. Bugün biraz daha tempolu yaptım.

Ben hepsinden yapıyorum yine de anneme yaranamıyorum :-) Bana göre daha titiz olduğundan :21: Bakalım bende evlenince annem gelse de mantı yapsak diyecek miyim, muhtemelen anne gel mantı yaptım derim, ama yok demem kalori hep bunlar:-):-)

Bugün kimsecikler uğramamış yaa :KK61:

Menüm

Sabah:1 elma

Kahvaltı : omlet (1.5 yumurtadan) , 1 kk kutusu az yağlı peynir, yeşillik (dereotu,maydonoz,nane,roka)

Öğle:1 kase dolusu yogurt içine 1.5 yemek kaşıgı yulaf kepeği+ salata (dereotu,maydonoz,nane,roka,marul, az zeytinyağlı ve limonlu)

Ara:1 ceviz

Akşam: 1 kepçe kurufasulye (susuz ve sucuksuz)+1 kase yogurt+salata (öğlenki gibi ama yağsız)

Su:2 lt oldu 3 olur.

selincim menün süpermiş yahu gene:)) sen şanslısın ben yirmili yaşlarımda şok diyetlerle geçirdim yıllarımı, bir al bir ver, boş boş, keşke ozmanlar bileydim buraları:))

sabah
kepekli mayasız yufka ekmek,peynirzeytin domates

öğlen
yoğurtlu tavuk salata

ara
elma

akşam
fıstık

vallahi açımmm ama yemeyeceğim hele bu saatten sonra yememem lazım

Kizlar iyi aksamlar ..
Bugun kalabalik arkadas gurubum vardi gelemedim ...

Birde gozumde bi durum Oldu . Disarda yururken sanirim ayazda kaldim gozume vurdu :( su an zor yaziyorum ..
Eskisi gibi yazamaya bilirim birkacgun ;)
İdare edin beni .. Birbirinize yardimci olun ;).

Optum hepinizi ;)

selincim menün süpermiş yahu gene:)) sen şanslısın ben yirmili yaşlarımda şok diyetlerle geçirdim yıllarımı, bir al bir ver, boş boş, keşke ozmanlar bileydim buraları:))

sabah
kepekli mayasız yufka ekmek,peynirzeytin domates

öğlen
yoğurtlu tavuk salata

ara
elma

akşam
fıstık

vallahi açımmm ama yemeyeceğim hele bu saatten sonra yememem lazım

Ablam akşamına da en azından bi ton balığı ya da yogurt falan ekleseydin, fıstıkla olmaz ki. Benim için fıstık atıştırmalıktı tabi eskiden :)Afiyet olsun seninkide çok güzel.

Bende montiye uymaya çalışıyorum işte.

Kizlar iyi aksamlar ..
Bugun kalabalik arkadas gurubum vardi gelemedim ...

Birde gozumde bi durum Oldu . Disarda yururken sanirim ayazda kaldim gozume vurdu :KK43: su an zor yaziyorum ..
Eskisi gibi yazamaya bilirim birkacgun :KK66:
İdare edin beni .. Birbirinize yardimci olun :KK66:.

Optum hepinizi :KK66:

Geçmiş olsun ablam, nazara mı geldin yok sen Monti güzeli olaraktan :KK16:. Dikkat et kendine Allah'ım şifalar versin.

selam,
geçmiş olsun aeben,iyileş çabuk dön.
kahvaltı:yum.lı kahvaltıdan bıktım.
3 d.ekmek-peynir-2 zeytin-yeşillik-marmelat
öğlen:pırasa-5 köfte-salata-ayran -1o fıstık(biliyorum yememem lazımdı)
ara:4 kayısı
akşam:ya pırasa +yoğurt ya da meyve+kuruyemiş+yoğurt
ara:light süt içip yatıyorum.
kızlar menüleriniz harika.ben sizin gibi güçlü değilim ,çok halsizim,biraz fazla yiyorum.
yürüş bandında mıutlaka 40 -50 dk yürüyorum.

aeben abla çok geçmiş olsun dikkat et kendine sana burda ihtiyacımız var çabuk iyileş:))

selincim dün öyle kendime ceza verdim önceki günlerin birince gece patlamış mısır kaçamağım olmuştu da :)))

alphinrosa sen emziriyorsun canım bol bol kalsiyum alman lazım acıkman çok normal bence inan ben emzirirken gözüm dönerdi saldırırdım yemeklere sen gene iyisin maşllah istikrarlı ilerliyosun,

bugünkü menüm

sabah geç yaptım
2 yumurta peynir domates zeytin

ara
elma sonra fıstık olur gene:))

akşam
kıymalı ıspanak ve yoğurt

Allahım bugünü de kaçamaksız atlatayım neolur:))

sağol zeynoş ,p yazacağıma dil çıkarmışım .çok pardon.duana amin .

Evdeki fistiklarinizi toplayim alacam ha :-)

Gozum iyi degil canlar mikrop kapmisim . Tele pek bakamiyorum ..İlaclarimi kullaniyorum
Birbirinize yardimci olun ben gelene kadar ;)...

çok geçmiş olsun,
3 çay bardağı fıstık kaldı.:KK23:(karatay depoları)
aslında yemem de gözüm doymadı galiba.öğlen eve gelince enerjim çok düşük oluyor.o yüzden aklım hep karbonlarda)
akşam menümü 2 yumurta ve light peynir-domates-biber yaptım.Hoppa

Bence süperiz ablalarım :KK9: Arada kaçamaklar oluyor, ben başladığımdan beri yapmadım ama resmen sınanıyorum. 2 gündür iş yerinde başemel soslu makarnalar, püreler, baklavalar (hepsinide çok severim) havada uçuşuyor ama tabiki de tek lokma dahi almıyorum. Şimdiye kadar yediklerine say diyorum :KK48::KK48:

Sabah:1 portakal

Kahvaltı:1 br light süt+1 yemek kaşığı yulaf kepeği+1 ceviz

Öğlen: et sote+yogurt+salata

Akşam: karışık salata (1 yumruk kadar çiğden karnıbahar+1 salatalık+1 küçük kırmızı biber+yarım havuç) yağsız, tuzsuz limonlu ve yogurt, yarım yemek kaşığı kuru fasulye (ısındı mı diye baktım da)

Ben daha yeniyim monti de ya çorba içmek istiyorum ama malum hep un kavurmalı oluyor, ya da karbon pro karışık. Nasıl bir çorba yapılabilir, sebze çorbasınıda denemedim hiç, şu kabaklı. pırasalı falan olanından. Lahana çorbası yapıyordum arada montiden önce içine, soğan+havuç+kereviz ve sapını+kekik+pulbiber+kimyon+köri (Allah ne verdiyse :KK70:) atıyordum. Ama monti de içilebilir mi ya da nasıl bir çorba içilebilir fikriniz var mı Monti güzelleri?

canım havuçsuz yapalirsin diye biliyorum ama pişmiş havuç maontide ilk aşamada yasak, kırmızı mercimek çorbası yapabilirsin içine bol soğan ve sarımsak domates atıp, yeşil mercimekli nohutlu ayran çorbası falan da olur sanırsam,

canım havuçsuz yapalirsin diye biliyorum ama pişmiş havuç maontide ilk aşamada yasak, kırmızı mercimek çorbası yapabilirsin içine bol soğan ve sarımsak domates atıp, yeşil mercimekli nohutlu ayran çorbası falan da olur sanırsam,

Teşekkürler ablam, İçlerine bir şekilde un giriyor normal yapımda. Unsuz bir deneyeyim bakayım nasıl olacak :)

Selim ben mercimeklere normaldede un katmam ;)..
Havuc patat un olmasin yap carbani .

selam kızlar,
nasıl oldun aeben?
kahvaltıda 1 çay bar. yulaf ezmesi+light süt(selinciğin menüsünü kıskandım)
öğlen dünkü pırasa+kıymalı patlıcan+ayran-yeşil soğan ve (fıs.....)
ara kayısı
akşam yoğurt+meyve+ kuruyemiş ya da yumurta
ara light süt
öğlen inanamadım 65.800 ü gördüm:KK57::nazar: inşaallah devamı gelir ödem değildir.yürüyüşümü aksatmayayım.

Selin ben mercimeklere normaldede un katmam :KK66:..
Havuc patat un olmasin yap carbani .

Tamam ablam haftasonu deniyim bir :)

selam kızlar,
nasıl oldun aeben?
kahvaltıda 1 çay bar. yulaf ezmesi+light süt(selinciğin menüsünü kıskandım)
öğlen dünkü pırasa+kıymalı patlıcan+ayran-yeşil soğan ve (fıs.....)
ara kayısı
akşam yoğurt+meyve+ kuruyemiş ya da yumurta
ara light süt
öğlen inanamadım 65.800 ü gördüm:KK57::nazar: inşaallah devamı gelir ödem değildir.yürüyüşümü aksatmayayım.

Afiyet olsun ablam, Yulaf kepeği beni çok güzel tok tutuyor, inş devamı geleceki kilolar gidecek :KK76:

Bugünkü menüm:

Sabah:1 elma

Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeğine az yağlı peynirle tost (yagsız)+ 5 zeytin+ yeşillik (dereotu,maydonoz,nane)

Öğle:etli patlıcan kebabı( mümkün olan en yağsız haliyle)+ cacık (1 buçuk kade yağsız,tuzsuz)

Ara:1 ceviz

Akşam: kıymalı karnıbahar+yogurt+az salata.

SU:3 lt olucak.

Spor yapamıyorum 2 gündür, boynumu incittim sanırım tutuldu, canım acıyor hareket ettikçe, yarım saatte olsa yürüycem inş. Yarın için tartıya çıkmaya korkuyorum resmen, hayallerim yıkılmaz inş :KK42:

selin ben de merakla senin azminin sonucunu merak ediyorum.yeme miktarın benden az çünkü.

Back