- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teyzem güya İzmir'de gideceğim inşaallah .ne güzel deniz ve yeşil.orda yaşayanlar farkındalar mı acaba bu güzelliğin.gençsin,bekarsın rahat gider kilolar.
Merhaba .merhaba arkadaşlar karatay diyetiyle 10 kilo verdim ama artık sıkıldım, değişikliğe ihtiyacım var derken burayı buldum. mantık olarak karatayla aynı galiba, değişiklikler varsa deneyeyim diyorum. özellikle sabah yumurta yemekten çok sıkıldım.
Bugünün pazar olması dolayısıyla ile daha çok yedim, çozutmuş olabilirim
Kahvaltı: omlet (sucuklu ve mantarlı)
1 kibrit kutusu kaşar peyniri+ 1 kibrit kutusu beyaz peynir+yogurt
5 zeytin+maydonoz
Ara:1 bardak light süt,1 kaşık yulaf kepeği,2 ceviz
Akşam:yumurtalı kaldirik (bir çeşit ot, ıspanaklı gibi düşünülebilir)
Marul salatası+bürüksel lahanası (haşlanmış, biraz zeytin yağlı ve limonlu)
yogurt+ yogurtlu kereviz salatası (3 yemek kaşığı kadardı)
Bütün gün temizlik yaptık annemle, daha ütü yapıcam. Haftasonu yetmiyor resmen, daha çok yorulup işe gidiyorum. Yine de 2 mil de olsa leslie yapıcam inş :/
Afiyet olsun selin
Miktar ve cesit olarak abartsanda menun guzel fistik
Selincim takima yazdim ama gormedin.
Hedef kilona ne kadar var takima gelmek istersen gelebilirsin sen yasta kizlarimiz cok
hoş geldin,beş haftalık karatay maceramla hiç kilo(anca 1kg) veremedim.ama karatayı çok seviyorum.sen ne kadar sürede verdin.merhaba arkadaşlar karatay diyetiyle 10 kilo verdim ama artık sıkıldım, değişikliğe ihtiyacım var derken burayı buldum. mantık olarak karatayla aynı galiba, değişiklikler varsa deneyeyim diyorum. özellikle sabah yumurta yemekten çok sıkıldım.
selin ben aynalara yıllardır küsüm,bekarlığın kıymetini bil,çabuk verirsin.bir de kocaman göbişim var,çok üzülüyorum ama 5 li rakamları görmeden buradan ayrılmam.selin hep küçük bir zeytin bahçem olsun,denize yakın olsun diye hayallerim var.kim bilir belki emeklilikte.
gidip 40 dakikalık yürüyüşümü yapayım.geç olmadan
Anacim bir gunde karbonsuz gel yaf ) yarin icinde pazarlik ediyon baktemizlik yapmaktan yoruldum ama 45 dk yürüyüşümü de yaptım vicdan azabı çekmeyeyim sonra.
selin 8-10 gitmesi lazım.10 sene olmuş 65-72arası geziyorum, bunaldım.
aeben kazanırsan kursa gerek kalmaz okulda da öğrenirsin,gerçi di lbilgisi kuralları zor ama.dört yıla da
tamamlama var yoksa memurluk
mu düşünüyorsun.
bu arada sakıncalı bir soru daha :yarın anniş kısır yapayım diyor,bana ne önerirsiniz menü
olarak.
yarına çok heyecanlıyım tartı için tam iki hafta bitti.
temizlik yapmaktan yoruldum ama 45 dk yürüyüşümü de yaptım vicdan azabı çekmeyeyim sonra.
selin 8-10 gitmesi lazım.10 sene olmuş 65-72arası geziyorum, bunaldım.
aeben kazanırsan kursa gerek kalmaz okulda da öğrenirsin,gerçi di lbilgisi kuralları zor ama.dört yıla da tamamlama var yoksa memurluk mu düşünüyorsun.
bu arada sakıncalı bir soru daha :yarın anniş kısır yapayım diyor,bana ne önerirsiniz menü olarak.
yarına çok heyecanlıyım tartı için tam iki hafta bitti.
Spora gidiyormusun hala nazlim ? Kilon nedir degisim
Oldumu ?