Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar karatay diyetiyle 10 kilo verdim ama artık sıkıldım, değişikliğe ihtiyacım var derken burayı buldum. mantık olarak karatayla aynı galiba, değişiklikler varsa deneyeyim diyorum. özellikle sabah yumurta yemekten çok sıkıldım.

teyzem güya İzmir'de gideceğim inşaallah .ne güzel deniz ve yeşil.orda yaşayanlar farkındalar mı acaba bu güzelliğin.gençsin,bekarsın rahat gider kilolar.

Gitmelisin kesinlikle ama en az bir haftalığına, ben resmen aşığım İzmir'e ama annem çok istiyor diye döndüm. Arada gidiyorum gerçi döneli 7 ay oldu :) İnş kilolarımda hemen gider, gerçi 5,5 kilo verdim, uzun zamandr giymediğim bi eteğim vardı cuma günü giydim, basenlerim olmasa düşecekti resmen :) Ama bu mutluluk sadece o gün ile kaldı. Kendimi seven bir insanım ama sanırım bu ara kilolara takdığım için aynaya bile bakmak istemiyorum. Size de oluyor mu?

Bu ruh haliyle de kendimi bitkin hissediyorum

Hoşgeldin limemelon :)

Merhaba .
Karataydan montinin farkliliklari var, ana pirensipleri ayni gibi gorunsede ...

En buyuk farki ekmekli kahvalti ..

Bugünün pazar olması dolayısıyla ile daha çok yedim, çozutmuş olabilirim

Kahvaltı: omlet (sucuklu ve mantarlı)
1 kibrit kutusu kaşar peyniri+ 1 kibrit kutusu beyaz peynir+yogurt
5 zeytin+maydonoz

Ara:1 bardak light süt,1 kaşık yulaf kepeği,2 ceviz

Akşam:yumurtalı kaldirik (bir çeşit ot, ıspanaklı gibi düşünülebilir)
Marul salatası+bürüksel lahanası (haşlanmış, biraz zeytin yağlı ve limonlu)
yogurt+ yogurtlu kereviz salatası (3 yemek kaşığı kadardı)

Bütün gün temizlik yaptık annemle, daha ütü yapıcam. Haftasonu yetmiyor resmen, daha çok yorulup işe gidiyorum. Yine de 2 mil de olsa leslie yapıcam inş :/

Menum ;

11:00
Kiymali menemen , peynir .
2 ct. Sucuk . 2 zeytin ..

17:00
Pirasa, kiymali menemen . Yogurt, 2 ceviz ...

Canim tatli istiyor ilerleyen saatlerde meyve yerim ...

40 dk yuruyus ..
Pilates yapmayi istiyorum , bakalim .
Su da 1,5 lt kadar ..

Afiyet olsun selin

Miktar ve cesit olarak abartsanda menun guzel fistik

Selincim takima yazdim ama gormedin.
Hedef kilona ne kadar var takima gelmek istersen gelebilirsin sen yasta kizlarimiz cok

Afiyet olsun selin

Miktar ve cesit olarak abartsanda menun guzel fistik

Teşekkürler aeben abla, herkes evde olunca anca bu kadar oluyor. Yarın telafi ederim, yeni yedim şişmiş gibi hissediyorum kendimi. Senin menünde güzel az ve öz afiyet olsn ablacım, ben benimkini yazarken yoruldum :

aebenim hiç size kızabilir miyim .takıma niye gelemediğimi anladın mı.sınıfın en söz dinlemez yorucu öğrencisiyim ben.baklanın glisemiks indeksinin 80 oduğunu,proyla marmelat yenmeyeceğini valla bilmiyordum.nasıl okuduysam 3 minnakla anca bu kadar.bana da aferin menün harika dediğin günleri görebilecek miyim acep???
arapçan iyi mi?eğer bu sene edebiyata yazılırsam osmanlıca kursuna gitmem gerekecekti?istek çokta, çocukta kariyer de beraber olmuyormuş.
hoş geldin,beş haftalık karatay maceramla hiç kilo(anca 1kg) veremedim.ama karatayı çok seviyorum.sen ne kadar sürede verdin.
selin ben aynalara yıllardır küsüm,bekarlığın kıymetini bil,çabuk verirsin.bir de kocaman göbişim var,çok üzülüyorum ama 5 li rakamları görmeden buradan ayrılmam.selin hep küçük bir zeytin bahçem olsun,denize yakın olsun diye hayallerim var.kim bilir belki emeklilikte.

gidip 40 dakikalık yürüyüşümü yapayım.geç olmadan

3 tane çocuk senin aynan zaten, küsme sen aynalara. Hemen verirsin inşallah abla da yaza hayalinde ki yerde, hayalinde ki vücutla tatil yaparsın. Biz istedikten sonra her şeyi yaparız. Ne kadar vermen lazım

Ben bugün yürüyemedim, mola günü ilan ettim

Tabiki diycegim alpincim . Bugun menun cüper cüper diye
Hic arapcam yok canim kur'an'da iyiyimdir ama arapca kursuna gitmeyi dusunuyorum , nasip olurda kazanirsam ...

temizlik yapmaktan yoruldum ama 45 dk yürüyüşümü de yaptım vicdan azabı çekmeyeyim sonra.
selin 8-10 gitmesi lazım.10 sene olmuş 65-72arası geziyorum, bunaldım.
aeben kazanırsan kursa gerek kalmaz okulda da öğrenirsin,gerçi di lbilgisi kuralları zor ama.dört yıla da tamamlama var yoksa memurluk mu düşünüyorsun.

bu arada sakıncalı bir soru daha :yarın anniş kısır yapayım diyor,bana ne önerirsiniz menü olarak.
yarına çok heyecanlıyım tartı için tam iki hafta bitti.

Anacim bir gunde karbonsuz gel yaf ) yarin icinde pazarlik ediyon bak
Sabah ekmeksiz kahvalti yap yumurtali ... Kisirida bol yesilikle yani kisir degilde bulgurlu salata gibi olsun . Yaninda et yu
Urta yeme ama

Sonraki gunker bulgursuz baklagilsizz gel olurmu

Yok canim ne memurlugu , hamdolsun ihtiyac yok .ev cocuklar , sosyal hayatim yeterince doluyum yani ..dinimiz konusunda kendimi gelistirmek istiyorum niyetim bu

çok sağol ,cevap vermekten bıkmadığın için.
komşulardan çok bizim yaşlarımızda olup ilahiyat okuyan.hem bilgi hem iş.evet sohbetlere gittiğini okumuştum.ankarada olsam gelirdim. gitmeyeli uzun yıllar oldu.allah gönlüne göre versin .kazanırsan yaz.

3 aya kalmaz halledersin abla sen :)

Günaydın aeben abla, bol sporlu az karbonsuz bir hafta diliyorum hepimize.

İşyerinde bugün etli nohut var Ya yumruta haşlıycam yada yogurt+1 yemek kaşıgı yulaf kepeği

Spora gidiyormusun hala nazlim ? Kilon nedir degisim
Oldumu ?

spora devam edeiyorum abla . kilom sabit hala onun için ekmeksiz kahvaltı yapıyorum 4 gündür . bu hafta ekmeksiz devam edeyim diyorum . bakalım sonuç ne olacak hatta dün ev pastahane gibiydi ama ben hiç birinden yemedim :)

bugünkü menüm

sabah
2 yumurta ile yapılmış omlet
1 adet salatalık
örgü peynir
zeytin

öğlen
tavuk sote
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
tavuk sote
ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…