Teşekkür ederim aeben abla, senin sayende aslında geriye dönük okuma yapıyorum, onca zaman sonra hala aynı başlıkta yorulmadan yardım etmeye çalışıyorsun, senin ailen ve arkadaşların ne kadar sanşlı olduklarını biliyorlar mı?
Bu arada gerçek adınıza rastlamadım, söylemeyi tercih
etmiyor olabilirsiniz de tabi :)
Güzel goruslerin icin tesekkur ederim selin ...cok tatlisin :)
Evet yillar oldu :)
Sanirim ben sadece kendi icin yasayanlardan degilim O kadar, mutlu etmeyi seviyorum . Biliyorumki yaradilani mutlu edersem yaradanda Mutlu olur . Tek amacim bu..
İsmimi vermiyorum canim taninmamam gerek
teşekkür ederim, 2 yıl önceki bir resim, İzmir'i bilir misiniz, Konak Varyanttan bir resim. Linkdeki manzara var aslında ama pek görünmüyor. 5 yıldır ordaydım, sonra üniversite bitti babaocağına geri döndüm. İş ev derken kendimi diyetti spordu oyalıyorum :)selinay saçların ne hoş.manzara da göl mü deniz mi var.
günaydın ziligurti(ne anlama geliyor?)Slmlar ...
Hafta sonu uyuşukluğunun dibini gormüş durumdayim.kolumu kipirdtmak istemiyor cnm.1 yildir spor yapmayan vucudum spora ancak adapte okuyor.popo kaslarim tir tir titriyordu cuma gunu okula donerken.dunde tum gun 10 cm topuklu stilettolarla avm gezince bacak arkalarim gitti.bu gun pelte gibiyim.ewinasil temizliycem bilmem..5 yil once bu evi alirken buyu diye cok heves etmistim ama acip yoruyor insanitemizli bittiginde bende bitmis oluyorum.bi altkata bi ust kata bacaklarim kopuyor.
Aebenimm tebrikler ablam.azmin elindenhic bir sey kurtuluyor gercekten.
Banus nerelerde ki?
Slmlar ...
Hafta sonu uyuşukluğunun dibini gormüş durumdayim.kolumu kipirdtmak istemiyor cnm.1 yildir spor yapmayan vucudum spora ancak adapte okuyor.popo kaslarim tir tir titriyordu cuma gunu okula donerken.dunde tum gun 10 cm topuklu stilettolarla avm gezince bacak arkalarim gitti.bu gun pelte gibiyim.ewinasil temizliycem bilmem..5 yil once bu evi alirken buyu diye cok heves etmistim ama acip yoruyor insanitemizli bittiginde bende bitmis oluyorum.bi altkata bi ust kata bacaklarim kopuyor.
Aebenimm tebrikler ablam.azmin elindenhic bir sey kurtuluyor gercekten.
Banus nerelerde ki?
Zilim biraz sikilasmak istiyor kilosu yok 0 azimli hatundur masallah :)günaydın ziligurti(ne anlama geliyor?)
ben de spora ara verince popo ve basen bir hafta baya ağrıyor.topuklu ayakkabına da helal olsun benim en fazla 2.5 cm dir.
annem de hevesle büyük ev aldı şimdi ben oturuyorum evinde ona 1+1 aldık.şimdi bana da zor geliyor temizlemek.salonu bir
gün kalanı diğer gün temizliyorum.seninki daha zor iki kat.
zili sen baya kilo vermiştin ,yanliş hatırlamıyorsam 4o lı kilolarda mıydın.neden devam ediyorsun.ikinci bebek mi oldu.
Valla ne diyim alpin :)) daha senden " iste bugun tam monti menusu " diyecegim bir menun gelmedigi halde 300 gr daha eksildiysen , tam monti yapsan nasil gidecek kimbilirkahvaltı:-kivi ,15 dak.sonra 2 yum.lı lorlu maydanozlu omlet
-2 zeytin, şekersiz marmelat.
-utanarak olsa da kaçamaklarım:1 gün kurusunun arasına süt kaymağı.güya ekmek yemeyeyim dedim ama biraz yerfıstığı yedim(söz daha almayacağım;evi karataya göre doldurmuştum az kaldı
bitmesine)-yeşil çay
öğlen: balık ve yeşillik
akşam:yoğurt(tarçınlı)-elma ya da 4 gün kurusu-kuruyemiş(meyveyi 15 dk.önce yiyeceğim).
ara :bugün temizlik günüm çok acıkırsam light sütüm var.-2-2,5 lt su
bu arada galiba 300 gr daha gitmiş.
soru:şekersiz marmelat biterse,kuru meyve yiyebilir miyiz?
Bende istiyorummmselamlar hanımlar sabahtan beri iş yapıyorum hala bitmedi, camları sildim perdeleri bir taraftan suya basıyorum bir taraftan makineye atıyorum, kapılar da silindi şimdi elektirikli süpürgeyi getirdim salona öyle bekliyorum, kızımla eşimi de markete yollaadım ev sessiz ama benim evi onlar gelmeden süpürmem lazım sanki hadi
bakalım:))
bugünkü menümü yazmak istemiyorum kızacaksınız ama yazim genede
sabah
sucuklu yumurta ve peynir
ara
muhtemeln fıstık olur daha yemedim
akşam
işte bomba bu, işkembe çorbası:))) eşim ne zamandır
sayıklıyor bende çok özledim içerim sanırsam:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?