• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ay bir de bugün mükellef bir davet vardı kesinlikle ellemedim.valla kıskandım verdiğiniz kiloları.çabuk hatamı söyleyin kızlar.

kahvaltı:3 dilim tb ekmek,8 zeytin,domates,yeşillik,peynir
öğlen:kıymalı mantar,salata,yoğurt
ara:4 kayısı,10 badem
akşam peynir-zeytin-maydanoz-domates
ara:süt -dayanamazsam portakal
şimdi hatam nerde miktarları mı fazla?12. günüm ,tartıda oynama
yok,sporda var.zeynoş ne yerse ben de ona mı takılsam acaba.
Menun guzel alpin ..
Birkac gun ekmeksiz kahvaltiyi dene birde ;)..

ay bir de bugün mükellef bir davet vardı kesinlikle ellemedim.valla kıskandım verdiğiniz kiloları.çabuk hatamı söyleyin kızlar.
Alpin daha once sordummu hatirlayamadim . Kilo vermeni engeleyecek bir sAglik sorunun varmi canim ?
Yeni yeni menulerin oturuyor montiye ;)

Alpin daha once sordummu hatirlayamadim . Kilo vermeni engeleyecek bir sAglik sorunun varmi canim ?
Yeni yeni menulerin oturuyor montiye :KK66:
kitabı altını çizerek ikinci defa okudum ve tabiki yönlendirmeniz sayesinde,kadınlara özel kitabı da yolda.bebeğim 14 aylık regl olmadım hala,emziriyorum.h1A1c: 7.4 çıkmıştı.yani görünen bu kadar diyetisyende de böyle oldu.6 kilodan sonra yavaşladı.azimliyim bakalım ya gidecek ya gidecek.5 li rakamları görürsem adağım var.

kitabı altını çizerek ikinci defa okudum ve tabiki yönlendirmeniz sayesinde,kadınlara özel kitabı da yolda.bebeğim 14 aylık regl olmadım hala,emziriyorum.h1A1c: 7.4 çıkmıştı.yani görünen bu kadar diyetisyende de böyle oldu.6 kilodan sonra yavaşladı.azimliyim bakalım ya gidecek ya gidecek.5

li rakamları görürsem adağım var.
Sabirla devam o zaman canim
Birde tekrar hastalansan daha hizli gider ;)

Bugünkü menüm

Sabah: 1 Yeşil Elma

Kahvaltı: 1 bardak light süt+1 yemek kaşığı yulaf kepeği+2 ceviz

Öğle:Kiremitte köfte+salata+yogurt

Ara:1 ceviz+2 kuru kayısı

Akşam: Kıymalı Karnıbahar yemeği+yogurt+salata

Yulaf kepeği yeniyor muydu bilmiyorum :KK43:

alphinrosa akşamları çorba falan dene bir de her bünye farklı sonuçta, mesela tavuk çorbası yapabilirsin çok doyurucu olur, ya da mercimek çorbası içine bol soğan at sarımsak domates, denemek lazım sanırım her besin her bünyeye aynı etkiyi göstermiyırki bana süt hiç yaramaz mesela gaz yapar kabızlık yapar hatta kilo aldırır, süt sevdam yüzünden ergenlikte hep kilo aldım mesela ama naz genelde akşamları süt ve badem yiyor sanırım e onu kötü etkilemiyormuşki bukadar kiloyu vermiş:)) ama hatırlıyorum naz da epeyde takılmıştı belli bir kiloda ben de 63 de takılmıştım aylarca sonra ipin ucu kaçtı azcık motivasyonda gitti derken kilo aldım pes etme sakın benim gibi kilo almak istemiyorsan:))

selineneya valla süpersin senin azminden bana da yolla azcık gerçi burası sayesinde sanki azimlendim :))

aeben abla hergün yazarım inşallah bir aksilik bir sağlık sorunu olmazsa,
yazın kilolu olmak zor ya şu yaz 60 olalım artık zamanı geldi, valla

selineneya valla süpersin senin azminden bana da yolla azcık gerçi burası sayesinde sanki azimlendim :))

Bende bırakacaktım nerdeyse diyeti, nasıl atlatılır duraklama dönemi diye ararken montignac'ı ve sizleri gördüm. Burası gerçekten azim veriyor. 7. takımdakilerin paylaştığı menüleri gördükten sonra ben gene iyi yiyiorum diye düşündüm :) İnş tez zamanda sizde 60 ve altına ulaşırsınız :)

Bu arada sadece Selin diyebilirsiniz :)

zeynocan;
şimdi montig ablanın yazısını okuyorum da ;
zeytinle ekmeği yemiyormuş.benim zeytin tutkumu düşünürsek .
kahvaltıda ekmek varsa zeytin yemeyeyim.yumurtalı günlerde zeytin deneyeyim.kafiyeli oldu biraz.
salatasına karabuğday katıyormuş(362oli syf.lar da özetlemiş).bende de kabızlık oldu.bence yoğurttan.yoğurtta kurtarıcı ama.deneye deneye öğreneceğim.

saol selincim inşallah

alphinrosa kaç zamandır duraklmadasınki çok mu süre uzun
1 Eylülde diyetisyenimin 1200 cal.lik listesiyle iki ayda anca 6 kilo verdim sonra durdu,ara verdim, tam beş hafta karatay yaptım o da olmadı.umudum montignac da.diyetisyene gitmek istemiyorum.karatay ve monti daha mantıklı.karatayda da bol kuruyemiş ve bol doğal yağ var.ilginç olan diyetimi bozduğumdan beri(eylüldek) aynı kilodayım.hiç kilo almadım.bence uzun sürse de olacak direnç kırılacak.
5 günde 5 kilo,pirinç lapası diyeti tecrübem de var:)))
sizin boy-kilo-yaş durumu nedir?ne zamandır yapıyorsun diyet?

Bugünkü menüm

Sabah: 1 Yeşil Elma

Kahvaltı: 1 bardak light süt+1 yemek kaşığı yulaf kepeği+2 ceviz

Öğle:Kiremitte köfte+salata+yogurt

Ara:1 ceviz+2 kuru kayısı

Akşam: Kıymalı Karnıbahar yemeği+yogurt+salata

Yulaf kepeği yeniyor muydu bilmiyorum :KK43:
On numara bes yildiz menu selin afiyet olsun ..
Yulaf ezmaside kepegide yeniyor canim ...

Olucaz insallah zeynom ;)..

zeynocan;
şimdi montig ablanın yazısını okuyorum da ;
zeytinle ekmeği yemiyormuş.benim zeytin tutkumu düşünürsek .
kahvaltıda ekmek varsa zeytin yemeyeyim.yumurtalı günlerde zeytin deneyeyim.kafiyeli oldu biraz.
salatasına karabuğda
katıyormuş(362oli syf.lar da özetlemiş).bende de kabızlık oldu.bence yoğurttan.yoğurtta kurtarıcı ama.deneye deneye öğreneceğim.
Montig ablanin menuleri azdi birde yogun spor yapardi
alpincim ;)...
Alpin bence sen bizler ozelliklede selinin menuleri gibi yapsan bence gider kilon ...gecen haftalar adi monti
olsada menulerin tam monti
degildi ..

Nerde menulerin ? Senin proya biraz daha yuklenmen lazim ...

iki ayda anca 6 kilo verdm demişsin ama iyi vermişsin ayda 3 kilodan fazla vermek zaten mantıklı değilki aşırı kilolu değilsen tabi, bence biraz daha bekle sabret birbirimize gaz verelim başaralım

ben 33 yaşındayım 1,64 boy var maalesef cuma günü 66,9 çıktım geçen hafta 68 çıkmıştım, ben geçen sene mayısmıydı neydi tam hatırlamıyorum montiyle tanıştım buraya yazdım motive oldum aeben abla sayesinde 72-73 den 63 kiloya düştüm ama işte sonra saldım kendimi baktım kilo almıyorum kilo almamama güvenerek azcık da saldım derken kilo aldım resmen büyük farkla, şimdi tek umudum burası hergün tekrar eski motivasyonum gelsin diye burayı okuyorum, bakalım hayırlısı artık

ama sen emzirdiğin için daha şanslısın bizden bol bol emzir ne güzel hem bebişine yarar hem sana kalori kaybettiirir

günaydın arkadaşlar. alıntı yapayım dedim ön izleme çıkıyor,yapamadım.neyse şimdi ergenlikten menapoza kadına özel kitabım geldi.artık ben de doğru monti menüleri yazarım inşaallah.aebenim ya selinayın menüsüne on numara demişsin kıskandım,depresyona girerim azcık kahvaltıyla.tamam fedekarlık yapmam lazım ama 1 kaşık yulaf ezmesi.diyetisyen bile 1 çay bardağı diyordu.neyse motivasyon bozmayayım.menü yazmaya utanıyorum sizlerinkini görünce.kahvaltıda iki zeytin yedim-görünce dayanamadım-.light peynir-maalesef 4dilim tb ekmek-ve şekersiz marmelatla yeşilçay.şimdi su içiyorum.ara yok öğlene sadece döner ve ayran,akşama yoğurt ve meyve.
markete gideceğim de yulaf ezmesi meyveli olabilir mi.şekersizini bulamadım meyvelilerde.akşam menüsü için süt ve yulaf ezmesi yapsam nasıl olur?
aeben pro sözünü tutmaya çalışıyorum yalnız geçmiş sayfaları,kitabı ve zayıflama k. diye bir site var orayı okuyunca kafam karıştı benim protein bildiklerim karbon çıkıyor.mesela kuru fasulye ve yer fıstığına karbon demiştin sanki??g.i düşük olsa da karbon yememem lazım ya da çok az yemek.yarın balık,p.tesi tavuk günüm mesela.bir de kitapta 3 gün tavuk- 3gün et felan diye bir dengeden söz ediliyor.light olsa da peynire kahvaltı da yüklenme diyor ama ana yemekte 25ogr peynirden bahsediyor.gelde işin içinden çık.çok soru soruyorum affola.
zeynoş ben 38 yaşındayım boy 158,kilo sabah 66.4 dü:KK3:nasıl???

iyi günler bugünkü menümü yazayım

sabah
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 adet salatalık

öğlen
bamya yemeği
ayran

ara
1 adet armut

akşam
tavuk sote
yoğurt

Alpin ben 39 yasinda . 1.57 boyundayim sabahda 66,4 geldim
Ayniyiz hadi bakim ...
Anacim 1 mesaj yerine birkac mesaja boleydinya mesajini :-)

Kitabin gelmesi iyi olmus . Son sayfalar disinda linkin eski sayfalarini OKuMA istersen kafan karisacak :)
Prolarida yanlis anlamissin

Son düzenleme:
Alpin
Prolar ; et , tavuk , balik , yumurta , sut , yogurt .peynir ...

Karbonhidratlar ;
Ekmek , unlu gidalar , baklagiller .(yerfistigida baklagil !). Patates , pirinc , bulgur, vede sebzeler ..

Sebzeler aklini karistirmasin gl endeksi dusuk oldugu icin her ogunde yiyebilirsin keza kuruyemislerde karbon ama gl endeksleti cok dusuk onlardada sorun yokn...

Selinin yediklerine dedim onnumara Besyizdiz diye miktarlarina degil ...

Ama senin kahvaltindaki gibi 4 dilim ekmek yersen tabiki kilo veremezsin kizzzz !
Doymuyorsan salatani yemeklerini artir karbonhidrati degil :)

Back