- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
iyi günler bugünkü menümü yazayım
sabah
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 adet salatalık
öğlen
bamya yemeği
ayran
ara
1 adet armut
akşam
tavuk sote
yoğurt
Ay senin yavrular kucukmus :)kusura bakma canım ya bir taraftan bulaşık yıkayıp bir taraftan 5 ve bir yaşındaki bebeleri doyurup bir taraftan da buraya yazıyorum.
sen tecrübelisin dört günde 600 gr vermişsin benim 13.gün anca 6oo gr vermişim.azimliyim 3-4 hafta sonra kardeşim ve teyzem gelecek memlekete,zayıflamışsın demezlerse çatlarım vallahi.
şimdi de gidip çamaşır sereyim yarın temizlik günüm.
kolay gelsin ,genç anneler imreniyorum.benim en büyük 10 yaşında.Ay senin yavrular kucukmus :)
Benim en kucuk 14 yasinda . 20 yasindada kizim var :)...
Su an bende temizlikteyim perdeleri yikiyorum bir yandanda cam siliyorum .
Seninde 3 yavrun var ozaman benimkiler gibi :)Allah bagislasin .kolay gelsin ,genç anneler imreniyorum.benim en büyük 10 yaşında.
Evet canim uni de ..kızın üniversite okuyordu değilmi.maşaallah.öyle okumuştum sanki.
Ekmegi tumden kesme aplin . Haftada 3-4 sabah 2 dl ye daha fazla degil ... Sabah ekmek gun boyu tok tutuyor.çok teşekkür aslında verdiğin cevaplar sadece bana değil yeni başlayanlara da yol gösteriyor.ekmeği de keseceğim inşaallah.haftasonu zor oluyor.
On numara bes yildiz menu selin afiyet olsun ..
Yulaf ezmaside kepegide yeniyor canim ...
Etden sonra meyve yemen icin 3-4 saat gecmeli zeynom Unutmaiyi akşamlar hanımlar
sabah
2 haşlama yurmurta peynir zeytin
ara
1 muz(mecburen dışardaydık muz aldık çok acımıştım eve gitmeye de epey vardı )
akşam
ciğer(bu da kızartma oldu ama az yedim buna da mecbur kaldım kasaptan aldım hemen eve gelirgelmez yaptım) soğan ve taze sarımsak
birazdan elma yiyeceğim
Menüm;
Kahvaltı:1 dl tam buğday ekmeği, 50 gr kadar az yağlı peynir, 5 yeşil zeytin, yeşillik
Öğle: Yeşil mercimek salatası (marul,limon, az zeytinyağı az tuz), 1 br ayran,3 zeytin
Ara: 1 elm
Akşam:Kereviz salatası (Kereviz çiğden, yogurt, az zeytinyağı), salata (marul, turp,havuç,kırmızı biber), maydonoz.
1 yemek kaşığı pırasa (mümkün olduğu kadar pirinçsiz yerinden)
Kereviz pişince orta gı oluyor, salatası çiğden az gı diye tercih ettim. biraz gaz yapıyor ama sevdiğim için yiyorum. Umarım yanlış bir tercih olmamıştır.
220..okul puanida eklenecek buna 250 olur herhalde ..aeben sınav puanın nasıldı.
öğlene tavuk ve ayran,akşama meyve+15 badem ve 4kaşık maydanozlu lor yedim.yoğurt yerine lor olur mu?
Afiyet olsun selin ..
Gl hesaplarin super cok dikkatlisin masallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?