Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kusura bakma canım ya bir taraftan bulaşık yıkayıp bir taraftan 5 ve bir yaşındaki bebeleri doyurup bir taraftan da buraya yazıyorum.
sen tecrübelisin dört günde 600 gr vermişsin benim 13.gün anca 6oo gr vermişim.azimliyim 3-4 hafta sonra kardeşim ve teyzem gelecek memlekete,zayıflamışsın demezlerse çatlarım vallahi.
şimdi de gidip çamaşır sereyim yarın temizlik günüm.

Spora gidiyormusun hala nazlim ? Kilon nedir degisim
Oldumu ?
iyi günler bugünkü menümü yazayım

sabah
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
2 adet salatalık

öğlen
bamya yemeği
ayran

ara
1 adet armut

akşam
tavuk sote
yoğurt

çok teşekkür aslında verdiğin cevaplar sadece bana değil yeni başlayanlara da yol gösteriyor.ekmeği de keseceğim inşaallah.haftasonu zor oluyor.

Ay senin yavrular kucukmus :)
Benim en kucuk 14 yasinda . 20 yasindada kizim var :)...

Su an bende temizlikteyim perdeleri yikiyorum bir yandanda cam siliyorum .

Ay senin yavrular kucukmus :)
Benim en kucuk 14 yasinda . 20 yasindada kizim var :)...

Su an bende temizlikteyim perdeleri yikiyorum bir yandanda cam siliyorum .
kolay gelsin ,genç anneler imreniyorum.benim en büyük 10 yaşında.

Alpin pazartesi baslamistim canim 1 kilodan fazla verdim ama ilk kilolar hizli gider sudur birazi ..
Montiyi tam yapinca seninde hizlanacak

İlk gunler hipogilisemi oldugum icin araya ihtuyac duyuyordum ama hamdolsun 1 hafta olmadan sekerim duzene girdi aralarda acikmiyorumn3 ana ogun iyi gidiyor simdilik ...

Siz kararli olun yeterki ben hep burdayim

kızın üniversite okuyordu değilmi.maşaallah.öyle okumuştum sanki.

çok teşekkür aslında verdiğin cevaplar sadece bana değil yeni başlayanlara da yol gösteriyor.ekmeği de keseceğim inşaallah.haftasonu zor oluyor.
Ekmegi tumden kesme aplin . Haftada 3-4 sabah 2 dl ye daha fazla degil ... Sabah ekmek gun boyu tok tutuyor.

Bak simdi ;
Haftanin 3 gunu 2 dl ekmekle yaninda bol salata peynir.- 3-5 zeytin vs kahvaltini yap .
Diger 4 gun yumurta 2-3tn yiyebilirsin doymuyorsan .
Yine peynir bu sefer yagli peynir yiyebilirsin yumurtanin yaninda zeytin salata tarzi yine ...

Diger ogunlerindede bir sure baklagili kaldir .
Hep sebze ve pro olsun , yanibdada bol salata ve yogurt ye.

Bak bu dediklerimi yap insallah rahayca gidecektir kilon gelsin 65

On numara bes yildiz menu selin afiyet olsun ..
Yulaf ezmaside kepegide yeniyor canim ...

Menülerime sen olmuş deyince rahatlıyorum resmen, teşekkür ederim ablacım. Biraz daha mantığı oturdu sanki ohh gitsin kilolar :) Yine 1000 cl altına düşmüyorum günlük.

Birde ben masa başı çalıştığım için yediklerim yetiyor sanırım, yetmesi de lazım. Ama arada kendimi zor tutuyorum, karbonhidratlı yiyecekler görünce "ateş seni çağırıyor" diye kulaklarımda fon çalıyor resmen :) Burası da gerçekten motive ediyor.

Benim az yememin sebebi ; boyum 16,7 (sanırım) dün 60.5 çıktım. Nisan 13 de abimin nikahı, 30 Mayıs da düğünü var. Basenlerim var üstüm nerdeyse 36 ya düşecek ama basenlerim tam anlamıyla 38 olmadı. Hala 100 cm 58e falan düşmek istiyorum. Sonra tatmin olursam kalırım :)

Tamam selincim doyuyorsan sorun yok ..
Zamaninda azmiş hadi bakalim Kolaygelsin aynen devam

Menu efenim ...

8:30
2.5 dl ekmek. 1br sut . Peynir .bol salata
2 de zeytin ..

13:30
Tavuklu pirasa . Salata ( turp , havuc ,k. Lahana ). 1 ks yogurt .

17:30
1 kucuk elma, 2 hurma .
Sonrasinda 2 ceviz ...

18:00
Kilerde tahin kavonozu bosaltirken 2 ks
kadar tahin .

Oylen porsiyonlarim buyuktu . Aksama acikmadim ...

Spor pilatesimi yapmak var kafamda bakalim temizlikten cikip yapabilecekmiyim yoruldum ama

iyi akşamlar hanımlar

sabah
2 haşlama yurmurta peynir zeytin

ara
1 muz(mecburen dışardaydık muz aldık çok acımıştım eve gitmeye de epey vardı )

akşam
ciğer(bu da kızartma oldu ama az yedim buna da mecbur kaldım kasaptan aldım hemen eve gelirgelmez yaptım) soğan ve taze sarımsak

birazdan elma yiyeceğim

Etden sonra meyve yemen icin 3-4 saat gecmeli zeynom Unutma

Menüm;

Kahvaltı:1 dl tam buğday ekmeği, 50 gr kadar az yağlı peynir, 5 yeşil zeytin, yeşillik

Öğle: Yeşil mercimek salatası (marul,limon, az zeytinyağı az tuz), 1 br ayran,3 zeytin

Ara: 1 elma

Akşam:Kereviz salatası (Kereviz çiğden, yogurt, az zeytinyağı), salata (marul, turp,havuç,kırmızı biber), maydonoz.
1 yemek kaşığı pırasa (mümkün olduğu kadar pirinçsiz yerinden)

Kereviz pişince orta gı oluyor, salatası çiğden az gı diye tercih ettim. biraz gaz yapıyor ama sevdiğim için yiyorum. Umarım yanlış bir tercih olmamıştır.

aeben sınav puanın nasıldı.

öğlene tavuk ve ayran,akşama meyve+15 badem ve 4kaşık maydanozlu lor yedim.yoğurt yerine lor olur mu?

Afiyet olsun selin ..
Gl hesaplarin super cok dikkatlisin masallah ...

aeben sınav puanın nasıldı.

öğlene tavuk ve ayran,akşama meyve+15 badem ve 4kaşık maydanozlu lor yedim.yoğurt yerine lor olur mu?
220..okul puanida eklenecek buna 250 olur herhalde ..

Meyveyi once yiyorsun dimi ,
gecen gun zeynoylada
konusmustuk ya hani

Once meyve 15 dk sonra kuru
yemis ve peynirin

Lor olur canim yogurt yerine

Meyve ???? Kac tane ve ne yedin
Meyve olarak ??

Afiyet olsun selin ..
Gl hesaplarin super cok dikkatlisin masallah ...

Teşekkür ederim aeben abla, senin sayende aslında geriye dönük okuma yapıyorum, onca zaman sonra hala aynı başlıkta yorulmadan yardım etmeye çalışıyorsun, senin ailen ve arkadaşların ne kadar sanşlı olduklarını biliyorlar mı?
Bu arada gerçek adınıza rastlamadım, söylemeyi tercih etmiyor olabilirsiniz de tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…