• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Sabahları aç karnıma ve iç çamaşırlarım ile tartılıyorum, daha motive edici geliyor :) Yarın sabah tartılıp bende yazarım tabiki:KK39:

Spor: leslie 1 mil express x 2
110 squat, 15 şınav, 1 dk plank, 70 mekik.

Ekte koyduğum takvimi uyguluyorum 11. günümdeyim

Eklentiler

• challenges.jpg
    challenges.jpg
    175,3 KB · Görüntüleme: 82
selinanya süpersin valla

abla fıstık işine açıklık getirmen iyi oldu ben ters yapıyormuşum ama varya fıstık yedikten sonrada insanın canı meyve istiyor:)9

bugünkü menüm
sabah
2 haşlama yumurta peynir zeytin domates

öğlen karabuğday haşlama yoğurtlu

akşam
marullu yoğurtlu tavuk salata

21 gibi bir elma

veeee o lahmacunlardan yemedimmmm:))) kendime güvenim geldi

Oh super olmus yemedigim
Baskulde bu sabah seni sevindirsin inasallah ...

Menun cok guzel zeynom ;)

selinanya süpersin valla

abla fıstık işine açıklık getirmen iyi oldu ben ters yapıyormuşum ama varya fıstık yedikten sonrada insanın canı meyve istiyor:)9

bugünkü menüm
sabah
2 haşlama yumurta peynir zeytin domates

öğlen karabuğday haşlama yoğurtlu

akşam
marullu yoğurtlu tavuk salata

21 gibi bir elma

veeee o lahmacunlardan yemedimmmm:))) kendime güvenim geldi

Sabahları aç karnıma ve iç çamaşırlarım ile tartılıyorum, daha motive edici geliyor :) Yarın sabah tartılıp bende yazarım tabiki:KK39:

Spor: leslie 1 mil express x 2
110 squat, 15 şınav, 1 dk plank, 70 mekik.

Ekte koyduğum takvimi
uyguluyorum 11. günümdeyim

Supersin selincim ;(

İlk hafta kilo bildirimim
Kizlar 4 gundur montignac yapiyorum 1 gunde kacamakliydi .. İlk kilolar cabuk gider ;)

Gecen hafta 68
Bu hafta ..66.6
Giden 1.4

Pilatesinde vede yuruyuslerinde onemi buyuk tabiki ;)

İlk kilo bildirimim, 4. günümdeyim montignac diyetinde

60,5 kg. :KK49:

Kiloların bu kadar hızlı gitmesi normal yani. Bende korktum kısa zamanda 1.2 kg kadar gitmesine. Aslında montignac öncesi de aynı tarz besleniyordum ama meyveyle yemeği, karbonla proteini birbirine karıştırıyormuşum :KK33: Sanırım oda etkili hızlı kilo veriminde.

İlk kilo bildirimim, 4. günümdeyim montignac diyetinde

60,5 kg. :KK49:

Kiloların bu kadar hızlı gitmesi normal yani. Bende korktum kısa zamanda 1.2 kg kadar gitmesine. Aslında montignac öncesi de aynı tarz besleniyordum ama meyveyle yemeği, karbonla
proteini birbirine karıştırıyormuşum :KK33: Sanırım oda etkili hızlı kilo veriminde.
İlk basladigin kilon neydi selincim ?
Ayni gun baslamisiz ...

Montinin ilk hafta gideri guzel olur fazla suyu atar ama sadece su degil tabi benim olculerdede fark var ...
Sindirimle alakali montinin etkisi o yuzden direk yag yakiyoruz ;)

İlk basladigin kilon neydi selincim ?
Ayni gun baslamisiz ...

Montinin ilk hafta gideri guzel olur fazla suyu atar ama sadece su degil tabi benim olculerdede fark var ...
Sindirimle alakali montinin etkisi o yuzden direk yag yakiyoruz :KK66:

61.7 kg ablacım ama Montignac'a başlamadan önceki 2 gün diyette duraklama dönemindeyim diye pirinç lapası diyetini yapmaya çalıştım, tam uyamasam da. Karıştı biraz benim işler :) Ama böyle giderse biraz daha kilo verip jilian 30 days shered programına geçicem, sıkılışmak adına 2 ay önce 1 defa tamamlamıştım ve incelme sağlamıştım.

Bakalım şimdi neler olacak :)

günaydınlar herkese .

sağol zeyno spor monti ve 7.takım sayesinde kalan kilolarımdan kurtuldum 3 hafta öncede takımdan mezun oldum şimdi 1 gün kaçamaklı montiye devam ediyorum .

bugünkü menüm

sabah
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
beyaz peynir

öğlen
fırında yapılmış tavuk
ayran

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

ayy valla süper olur yarışalım ya benim hiç kaçamak yapmamam lazım ilk bir ay hatırlarsan geçen yıl kaçamaksız bir ay montiyle 4 kilo vermiştim şimdi hareketsilik var tabi yaz gibi değil ama 25 nisana kadar 64 olmak istiyorum yani 3 kilocuk ve 35 gün var, sonraki dönemde de 60 olsam bir ahhh ahhh sonra belki 5 li rakamlar yaa

bugünkü menümüde yazayım dünle aynı ama yazayım genede
sabah
iki haşlma yumurta domates peynir zeytin
öğlen
tavuk salata
ara
1 elma
akşam
karabuğday yoğurtlu

bugünde kaçamaksız geçer inşallah

kızlar ben bu diyeti anlamadım yani protein ağırlıklı beslenecek karbonhidratlar şekerli gıdalar az yenecek öylemi

kızlar ben bu diyeti anlamadım yani protein ağırlıklı beslenecek karbonhidratlar şekerli gıdalar az yenecek öylemi
Merhaba serer .
Montignac kansekeri dengeleyerek kilo verdiren yani gl . Endekse dayali saglikli bir beslenmedir .
Sekerli gidalar hic yok .
Sabah ekmek ama diger ogunlerde yok .. Beyaz unlu gidalar seker ve icinde seker bulunan gidalar yenmiyor hic ;)
Onlarin yerine sebze , et ,sut , yogurt,tavuk , balik , baklagil yeniyor ..

ayy valla süper olur yarışalım ya benim hiç kaçamak yapmamam lazım ilk bir ay hatırlarsan geçen yıl kaçamaksız bir ay montiyle 4 kilo vermiştim şimdi hareketsilik var tabi yaz gibi değil ama 25 nisana kadar 64 olmak istiyorum yani 3 kilocuk ve 35 gün var, sonraki dönemde de 60 olsam bir ahhh ahhh sonra belki 5 li rakamlar yaa

Tamam zeynom hergun menu yazmak zorunlu ha :-)birbirimizo denrtleyelim bakalim kim daha cok verebilecek .1 ay sonra 3 kilo diyosun yani . İnsallah bakalim ;)

Nazlim supersin ;).
günaydınlar herkese .

sağol zeyno spor monti ve 7.takım sayesinde kalan kilolarımdan kurtuldum 3 hafta öncede takımdan mezun oldum şimdi 1 gün kaçamaklı montiye devam ediyorum .

bugünkü menüm

sabah
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
beyaz peynir

öğlen
fırında yapılmış tavuk
ayran

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

Monum .

8:00
2dl tb. Ekmegi .. Peynir .
Domates , tere, 4 zeytin .

13:00
Omlet ( 2 yumurta, domates,mantar,biber )
Yogurt ..

18:00
Tavuk iz. Bol salata .
5 ceviz ...

Bugun meyve yemedim acikirsam 1 elma olabilir . Acikmazsam yok .
Bugun araya ihtiyac duymadim bu iyiye isaret ;).

30 dk yurudum .

Zilim pilatese devam dimi , sen iyce unuttun bizi , hele banu :(.

kahvaltı:3 dilim tb ekmek,8 zeytin,domates,yeşillik,peynir
öğlen:kıymalı mantar,salata,yoğurt
ara:4 kayısı,10 badem
akşam peynir-zeytin-maydanoz-domates
ara:süt -dayanamazsam portakal
şimdi hatam nerde miktarları mı fazla?12. günüm ,tartıda oynama yok,sporda var.zeynoş ne yerse ben de ona mı takılsam acaba.

Back