- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
Menun guzel alpin ..kahvaltı:3 dilim tb ekmek,8 zeytin,domates,yeşillik,peynir
öğlen:kıymalı mantar,salata,yoğurt
ara:4 kayısı,10 badem
akşam peynir-zeytin-maydanoz-domates
ara:süt -dayanamazsam portakal
şimdi hatam nerde miktarları mı fazla?12. günüm ,tartıda oynama
yok,sporda var.zeynoş ne yerse ben de ona mı takılsam acaba.
Alpin daha once sordummu hatirlayamadim . Kilo vermeni engeleyecek bir sAglik sorunun varmi canim ?ay bir de bugün mükellef bir davet vardı kesinlikle ellemedim.valla kıskandım verdiğiniz kiloları.çabuk hatamı söyleyin kızlar.
kitabı altını çizerek ikinci defa okudum ve tabiki yönlendirmeniz sayesinde,kadınlara özel kitabı da yolda.bebeğim 14 aylık regl olmadım hala,emziriyorum.h1A1c: 7.4 çıkmıştı.yani görünen bu kadar diyetisyende de böyle oldu.6 kilodan sonra yavaşladı.azimliyim bakalım ya gidecek ya gidecek.5 li rakamları görürsem adağım var.Alpin daha once sordummu hatirlayamadim . Kilo vermeni engeleyecek bir sAglik sorunun varmi canim ?
Yeni yeni menulerin oturuyor montiye
Sabirla devam o zaman canimkitabı altını çizerek ikinci defa okudum ve tabiki yönlendirmeniz sayesinde,kadınlara özel kitabı da yolda.bebeğim 14 aylık regl olmadım hala,emziriyorum.h1A1c: 7.4 çıkmıştı.yani görünen bu kadar diyetisyende de böyle oldu.6 kilodan sonra yavaşladı.azimliyim bakalım ya gidecek ya gidecek.5
li rakamları görürsem adağım var.
selineneya valla süpersin senin azminden bana da yolla azcık gerçi burası sayesinde sanki azimlendim :))
aeben abla hergün yazarım inşallah bir aksilik bir sağlık sorunu olmazsa,
yazın kilolu olmak zor ya şu yaz 60 olalım artık zamanı geldi, valla
1 Eylülde diyetisyenimin 1200 cal.lik listesiyle iki ayda anca 6 kilo verdim sonra durdu,ara verdim, tam beş hafta karatay yaptım o da olmadı.umudum montignac da.diyetisyene gitmek istemiyorum.karatay ve monti daha mantıklı.karatayda da bol kuruyemiş ve bol doğal yağ var.ilginç olan diyetimi bozduğumdan beri(eylüldek) aynı kilodayım.hiç kilo almadım.bence uzun sürse de olacak direnç kırılacak.saol selincim inşallah
alphinrosa kaç zamandır duraklmadasınki çok mu süre uzun
On numara bes yildiz menu selin afiyet olsun ..Bugünkü menüm
Sabah: 1 Yeşil Elma
Kahvaltı: 1 bardak light süt+1 yemek kaşığı yulaf kepeği+2 ceviz
Öğle:Kiremitte köfte+salata+yogurt
Ara:1 ceviz+2 kuru kayısı
Akşam: Kıymalı Karnıbahar yemeği+yogurt+salata
Yulaf kepeği yeniyor muydu bilmiyorum
selineneya valla süpersin senin azminden bana da yolla azcık gerçi burası sayesinde sanki azimlendim :))
aeben abla hergün yazarım inşallah bir aksilik bir sağlık sorunu olmazsa,
yazın kilolu olmak zor ya şu yaz 60 olalım artık zamanı geldi, valla
Montig ablanin menuleri azdi birde yogun spor yapardizeynocan;
şimdi montig ablanın yazısını okuyorum da ;
zeytinle ekmeği yemiyormuş.benim zeytin tutkumu düşünürsek .
kahvaltıda ekmek varsa zeytin yemeyeyim.yumurtalı günlerde zeytin deneyeyim.kafiyeli oldu biraz.
salatasına karabuğda
katıyormuş(362oli syf.lar da özetlemiş).bende de kabızlık oldu.bence yoğurttan.yoğurtta kurtarıcı ama.deneye deneye öğreneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?