• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba selin , hosgeldin guzellik :)
Bu menulerle yakin zamanda 5 li rakamlari gorecegine eminim :KK66:)

Yogurdunu yr. Yagli kullanmana gerek yok mumkunse kendinmayaladigimiz daha iyi olur . Normal yogurt yani :KK66:.

Cok guzel menu :KK66:

Çok teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda 5lileri görürüm. Ev yoğurdunu daha çok seviyorum, hemen çalışmalara başlıyorum. Aklıma takılan bir şey var size sormak istedim. İşyerinde öğle yemekleri pek uygun değil diyettekiler için. Bugün Orman kebabı var muhtemel patatesli falan olur. İçinden patateslerini ayırıp yesem uyar mı? Yoksa suyuna da geçiyor mu karbonhidratı.

ablacım eşim zayıff ben ona kilo aldırmaya çalışıyorum, 69 kilo şöyle bir 74 falan olsa çok hoş olacak

buarada ben bugün aç kalktım haliyle ama tarıda hüsrana uğradım 68 olmuşum ya çok üzgünüm gerçi reglm hala ama 67 bile kabus gibiydi şimdi 68 i görünce çöktüm

abla fıstığı yiyorum önce bir yarım saat sonra falan elma ya da portakal yiyorum, bugün ne elma var ne fıstık napcam ben:))

kış bana yaramıyor, çalışmadığım içinde evde nekadar hareket halinde olsamda dışarda koşturmak yürümek gibi olmuyor, ablamın düğününe anca 65 olurum saırım 3 mayısta düğün, gerçi o zamana 65 olayımda kio almayayım da daha ne olsun dimi?

selinanya valla menünlerin böyleyse çok rahat zayıflarsın ben okadar az doyamıyorum şuan yazın 63 e kadar düşmüştüm monti ile 72 kilodan ki senin menünün iki katını yiyerek, inşallah hedefine ulaşırsın tabi bende :)) yaz sonuna kadar 59 olma duygusunu yaşamak istiyorum

aeben abla ara ara menülerimi yazıcam İNŞALLAH
bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin

öğlen
yumurtalı ıspanak yemeği
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
yumurtalı ıspanak yemeği
yoğurt

su günde 3 litre içiyorum 1,5 veya 2 saat kadar spor yapıyorum

alphinrosa biz kısırı güneyli olduğumuz için normaldede bol yeşillikli yaparız, yani bulgur salatası gibi ben öğlenleri bazen yapardım yerdim hiç kilo da veriyordum ama dediğim gibi biz içine bol marul soğan domates salatalık atarız, azcık yağla yapardım yerdim eşimin tabağına yağ eklerdim akşamda protein yerdim öyle dengelerdim

yarın evde bişey yok saırım karabuğday yaparım tavsiye ederim hem çok hafif hemde doyurucu, eşime de lahmacun, ahh zor bir gün olacak lahmacunla nefsimi ölçeceğim:))
afiyet olsun zeynoş.ben de baharatlı ve bol yeşillikli severim.ama aeben kaptanın dediği gibi işte çok zor kilo veriyorum.biraz söz dinleyeyim.bugün balık yedim akşama patlıcan.bu arada kıyma katmalı mıyım????yarın da mantar;c.tesi kabak.pazara henüz fikrim yok.p.tesi tavuk budu.akşamları da yoğurt+ meyve+ kuruyemiş ya da yumurta bundan sonra.karabuğday kaptan izin verirse alıp yapayım.tarifin var mı?daha önce hiç denemedim.bizim burda aşurelik buğday(gendime)kullanılıyor genellikle.

Herzamanki gibi supersin nazlim .seni hep takdir ediyorum inan hedef kilima gelsennhala boyle menum Olurmu diye , masallah devam senin yaptigin dogrusu ;)

aeben abla ara ara menülerimi yazıcam İNŞALLAH
bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin

öğlen
yumurtalı ıspanak yemeği
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
yumurtalı ıspanak yemeği
yoğurt

su günde 3 litre içiyorum 1,5 veya 2 saat kadar spor yapıyorum

herkese merhaba, bana da bir el atın ya yardıma ihtiyacım var, eski azmim gitti, psikolojik olduğunu düşünüyorum kafamı takıyorum havalarda kötü hala kötü hala kötü hiç ev insanı da değilim kızımla fıttırıcaz artık evde evcilik falan oynamaktan:))) haftanın iki günü çok güzel montiye başlıyorum üçüncü gün gece hoppp löplöp yemeye başlıyorum birde hareketsizlik üstüne eklenince kilo vermek şöyle dursun gram gram alıyorum maalesef,

bugün menümü yazayım
kızımın öğlen uykusu bitti o yüzden geç yatıp geç kalıyor, 9 gibi kalkıyoruz ama ben tok yattığım için sabah aç kalkmıyorum 11-12 gibi kahvaltı yapar oldum

kahvaltı
2 haşlama yumurta peynir zeytin domates salatalık

ara
fıstık ve portakal

akşam
kabaklı yeşil mercimek yemeği(ilk montiye başladğım zaman beni epey doyuran yemeğime geri döndüm)

inşallah akşamdan sonra yemem başkabişey
maşaallah ben böyle menüyle eririm.benim gözüm de doymuyor.şimdi aeben kaptana her menüde biraz zeytin yiyebilir miyiz diye soracaktım monti amca zeytin serbest diyor diye.bu menüyü görünce utandım.

Alpin srbze yemeklerine
Kiyma katabilirsin , ama zorunlu degil kesene ve damak tadina kalmis ;)...
afiyet olsun zeynoş.ben de baharatlı ve bol yeşillikli severim.ama aeben kaptanın dediği gibi işte çok zor kilo veriyorum.biraz söz dinleyeyim.bugün balık yedim akşama patlıcan.bu arada kıyma katmalı mıyım????yarın da mantar;c.tesi kabak.pazara henüz fikrim yok.p.tesi tavuk budu.akşamları da yoğurt+ meyve+ kuruyemiş ya da yumurta bundan sonra.karabuğday kaptan izin verirse alıp yapayım.tarifin var mı?daha önce hiç denemedim.bizim burda aşurelik buğday(gendime)kullanılıyor genellikle.

selinanya valla menünlerin böyleyse çok rahat zayıflarsın ben okadar az doyamıyorum şuan yazın 63 e kadar düşmüştüm monti ile 72 kilodan ki senin menünün iki katını yiyerek, inşallah hedefine ulaşırsın tabi bende :)) yaz sonuna kadar 59 olma duygusunu yaşamak istiyorum

İnersin zeynom . Haftada bir tartilin moraliniz bozuluyorsa . Hatta cuma sabah ackarna tartilip buraya yazabilirsiniz takimlardaki gibi ;)

maşaallah ben böyle menüyle eririm.benim gözüm de doymuyor.şimdi aeben kaptana her menüde biraz zeytin yiyebilir miyiz diye soracaktım monti amca zeytin serbest diyor diye.bu menüyü görünce utandım.
Cok tuzlu degilse ye alpin . Ama kilonu etkilerse yemezsin . Bunyeni sen daha iyi bilirsin ;)..

İstah sorunu bendede var canim ilk gunlerim bende cok sık acikiyorum bazennaraya ihtiyacim Oluyor .. Sende cok zorlaniyorsan saatlerine uygun ara yapabilirsin ;)..

Çok teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda 5lileri görürüm. Ev yoğurdunu daha çok seviyorum, hemen çalışmalara başlıyorum. Aklıma takılan bir şey var size sormak istedim. İşyerinde öğle yemekleri pek uygun değil diyettekiler için. Bugün Orman kebabı var muhtemel patatesli falan olur. İçinden patateslerini ayırıp yesem uyar mı? Yoksa
suyuna da geçiyor mu
karbonhidratı.
Calisirken gercekten zor oyle yemegi ... Şoyle yapsan; etlerini ayirip yesen vede salataya yuklensen vede yogurda . Sebze yemegi cikmiyormu onuda eklesen doyarsin ;)

alphinrosa karabuğday zor bulunuyor marketlerde burada migrosta var sadece ben sıcak suyla bir kere fokurdatıp sulu sulu bırakıyorum şişiriyorum soğutup yoğurtla yiyorum, yanında da acı biber turşusu, yoğurtsuz yenecek gibi değil tadı ama yoğurt bastırıyor, çok hafif

nazz ya tebrik ederim seni şok oldum kaç kilo vermişsisn en son 68 lerde hatırlıyorum seni hatta çok az yediğin halde veremiyordun bir türlü, nasıl başardın sanırım sporla kırdın bu işi, tebrik ederim 5 li, rakamlar nasıl? bizden selam söyle o rakamlara:))

ablacım cumaları bildirim yapayım madem dediğin gibi, buraya yazmak işe yaradı bak iki gündür kaçamak falan yok, inşallah o başlardaki azmime tekrar kavuşurum ve bunalımdan uzak dururum ben moral bozuldukça yiyen tiplerdenim çünkü

Zeynom burada hesap vermek herzaman ise yarar :-)..

Yarin hepimiz burdada bildirim yapariz o zaman ..

Bak fistik isini unuttum . Zeyno fistigi degil meyveyi once yiyceksin kizzzz meyve migdede beklemeden bagirsaklara gecer . Ondan sonra ye fistigini:-)

alphinrosa karabuğday zor bulunuyor marketlerde burada migrosta var sadece ben sıcak suyla bir kere fokurdatıp sulu sulu bırakıyorum şişiriyorum soğutup yoğurtla yiyorum, yanında da acı biber turşusu, yoğurtsuz yenecek gibi değil tadı ama yoğurt bastırıyor, çok hafif

nazz ya tebrik ederim seni şok oldum kaç kilo vermişsisn en son 68 lerde hatırlıyorum seni hatta çok az yediğin halde veremiyordun bir türlü, nasıl başardın sanırım sporla kırdın bu işi, tebrik ederim 5 li, rakamlar nasıl? bizden selam söyle o rakamlara:))
sağol zeynoş ben de geçenler de bir markette gördüm üzerinde alerji yapabilir deyince almadım.denerim ama tarifini tabi karbon sayarak.

İnşallah tez zamanda istediğimiz kilolara ineriz. Aslında doyuyorum, psikolojik olarak açmışım gibi hissediyorum ama 1000-1200 kalori civarında aldığım için yetiyor şimdilik.

Calisirken gercekten zor oyle yemegi ... Şoyle yapsan; etlerini ayirip yesen vede salataya yuklensen vede yogurda . Sebze yemegi cikmiyormu onuda eklesen doyarsin :KK66:

İşte çıkan yemeklere göre ayarlamaya çalışıyorum kendimi, ama hergün salata ya da sebze yemeği çıkmıyor. Artık evden götürücem bu gidişle. Orman kebabı için etlerini ve biraz patlıcanlarını yedim mecburiyetten :/

Bugünkü menüm bakalım uygun olmuş mu :kk77:

Sabah:Greyfurt

Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği arasına 40 gr kadar az yağlı peynirden yağsız tost,
Yarım salatalık ve 7 yeşil zeytin+Yeşil Çay

Öğle: Orman Kebabı (yağlı etleri, havuç, patatesinden ayrılmış.) Yoğurt, 1 adet salatalık.

Ara: 1 yeşil Elma

Akşam: 1 haşlanmış yumurta, yogurt, nane ve maydonoz.

Su: 3 lt bulmuşumdur.

Salataya ağırlık vermem lazım :/

Selin bugunde harika menun ;)..

Yarin kilo bildire bilirsin sende kizlarla . Haftalik ne verdik gormus oluruz her hafta ...

Menum

8:00
1,5 dl ekmek .4 ceviz , peynir
Salata , 4 zeytin .

12:00
Karisik sebze yemegi
.yogurt, Omlet .

15:00 ( cocuklara iskender yapiyordum )
Yogurtlu, soslu, et ...

18::30
1elma, yr. Portakal .4 ceviz .

40 dk pilates.. 30 dk yuruyus ..