Merhaba selin , hosgeldin guzellik :)
Bu menulerle yakin zamanda 5 li rakamlari gorecegine eminim)
Yogurdunu yr. Yagli kullanmana gerek yok mumkunse kendinmayaladigimiz daha iyi olur . Normal yogurt yani.
Cok guzel menu
afiyet olsun zeynoş.ben de baharatlı ve bol yeşillikli severim.ama aeben kaptanın dediği gibi işte çok zor kilo veriyorum.biraz söz dinleyeyim.bugün balık yedim akşama patlıcan.bu arada kıyma katmalı mıyım????yarın da mantar;c.tesi kabak.pazara henüz fikrim yok.p.tesi tavuk budu.akşamları da yoğurt+ meyve+ kuruyemiş ya da yumurta bundan sonra.karabuğday kaptan izin verirse alıp yapayım.tarifin var mı?daha önce hiç denemedim.bizim burda aşurelik buğday(gendime)kullanılıyor genellikle.alphinrosa biz kısırı güneyli olduğumuz için normaldede bol yeşillikli yaparız, yani bulgur salatası gibi ben öğlenleri bazen yapardım yerdim hiç kilo da veriyordum ama dediğim gibi biz içine bol marul soğan domates salatalık atarız, azcık yağla yapardım yerdim eşimin tabağına yağ eklerdim akşamda protein yerdim öyle dengelerdim
yarın evde bişey yok saırım karabuğday yaparım tavsiye ederim hem çok hafif hemde doyurucu, eşime de lahmacun, ahh zor bir gün olacak lahmacunla nefsimi ölçeceğim:))
aeben abla ara ara menülerimi yazıcam İNŞALLAH
bugünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin
öğlen
yumurtalı ıspanak yemeği
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
yumurtalı ıspanak yemeği
yoğurt
su günde 3 litre içiyorum 1,5 veya 2 saat kadar spor yapıyorum
maşaallah ben böyle menüyle eririm.benim gözüm de doymuyor.şimdi aeben kaptana her menüde biraz zeytin yiyebilir miyiz diye soracaktım monti amca zeytin serbest diyor diye.bu menüyü görünce utandım.herkese merhaba, bana da bir el atın ya yardıma ihtiyacım var, eski azmim gitti, psikolojik olduğunu düşünüyorum kafamı takıyorum havalarda kötü hala kötü hala kötü hiç ev insanı da değilim kızımla fıttırıcaz artık evde evcilik falan oynamaktan:))) haftanın iki günü çok güzel montiye başlıyorum üçüncü gün gece hoppp löplöp yemeye başlıyorum birde hareketsizlik üstüne eklenince kilo vermek şöyle dursun gram gram alıyorum maalesef,
bugün menümü yazayım
kızımın öğlen uykusu bitti o yüzden geç yatıp geç kalıyor, 9 gibi kalkıyoruz ama ben tok yattığım için sabah aç kalkmıyorum 11-12 gibi kahvaltı yapar oldum
kahvaltı
2 haşlama yumurta peynir zeytin domates salatalık
ara
fıstık ve portakal
akşam
kabaklı yeşil mercimek yemeği(ilk montiye başladğım zaman beni epey doyuran yemeğime geri döndüm)
inşallah akşamdan sonra yemem başkabişey
afiyet olsun zeynoş.ben de baharatlı ve bol yeşillikli severim.ama aeben kaptanın dediği gibi işte çok zor kilo veriyorum.biraz söz dinleyeyim.bugün balık yedim akşama patlıcan.bu arada kıyma katmalı mıyım????yarın da mantar;c.tesi kabak.pazara henüz fikrim yok.p.tesi tavuk budu.akşamları da yoğurt+ meyve+ kuruyemiş ya da yumurta bundan sonra.karabuğday kaptan izin verirse alıp yapayım.tarifin var mı?daha önce hiç denemedim.bizim burda aşurelik buğday(gendime)kullanılıyor genellikle.
selinanya valla menünlerin böyleyse çok rahat zayıflarsın ben okadar az doyamıyorum şuan yazın 63 e kadar düşmüştüm monti ile 72 kilodan ki senin menünün iki katını yiyerek, inşallah hedefine ulaşırsın tabi bende :)) yaz sonuna kadar 59 olma duygusunu yaşamak istiyorum
Cok tuzlu degilse ye alpin . Ama kilonu etkilerse yemezsin . Bunyeni sen daha iyi bilirsinmaşaallah ben böyle menüyle eririm.benim gözüm de doymuyor.şimdi aeben kaptana her menüde biraz zeytin yiyebilir miyiz diye soracaktım monti amca zeytin serbest diyor diye.bu menüyü görünce utandım.
Calisirken gercekten zor oyle yemegi ... Şoyle yapsan; etlerini ayirip yesen vede salataya yuklensen vede yogurda . Sebze yemegi cikmiyormu onuda eklesen doyarsinÇok teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda 5lileri görürüm. Ev yoğurdunu daha çok seviyorum, hemen çalışmalara başlıyorum. Aklıma takılan bir şey var size sormak istedim. İşyerinde öğle yemekleri pek uygun değil diyettekiler için. Bugün Orman kebabı var muhtemel patatesli falan olur. İçinden patateslerini ayırıp yesem uyar mı? Yoksa
suyuna da geçiyor mu
karbonhidratı.
sağol zeynoş ben de geçenler de bir markette gördüm üzerinde alerji yapabilir deyince almadım.denerim ama tarifini tabi karbon sayarak.alphinrosa karabuğday zor bulunuyor marketlerde burada migrosta var sadece ben sıcak suyla bir kere fokurdatıp sulu sulu bırakıyorum şişiriyorum soğutup yoğurtla yiyorum, yanında da acı biber turşusu, yoğurtsuz yenecek gibi değil tadı ama yoğurt bastırıyor, çok hafif
nazz ya tebrik ederim seni şok oldum kaç kilo vermişsisn en son 68 lerde hatırlıyorum seni hatta çok az yediğin halde veremiyordun bir türlü, nasıl başardın sanırım sporla kırdın bu işi, tebrik ederim 5 li, rakamlar nasıl? bizden selam söyle o rakamlara:))
selinanya valla menünlerin böyleyse çok rahat zayıflarsın ben okadar az doyamıyorum şuan yazın 63 e kadar düşmüştüm monti ile 72 kilodan ki senin menünün iki katını yiyerek, inşallah hedefine ulaşırsın tabi bende :)) yaz sonuna kadar 59 olma duygusunu yaşamak istiyorum
Calisirken gercekten zor oyle yemegi ... Şoyle yapsan; etlerini ayirip yesen vede salataya yuklensen vede yogurda . Sebze yemegi cikmiyormu onuda eklesen doyarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?