• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Nar ekşisi doğal mi içinde ozla biten bişeyler yoksa yiyebilirsin bence ama tabi aaben cevaplasa daha iyi olur canim
Doğalını yazın Mersinden alırdık kalmadı. Market nar ekşisine kaldım. Eve gidince içeriğini inceleyim.

selam kızlar,
dün internet yoktu.
dün balık salata akşama yoğurt ve avuç içi kavrulmamış kuruyemiş yedim.yürüyüş 40 dak yapıyorumm ama haftada anca dört gün.kaçamak hiç yapmadım hafta boyunca.
sabah tartıldım.
başlama tarihim 9/03/2015 =67.00
16/03/2015 =66.4
600 gr iyi başlangıç mı?
haftaya da böyle giderse iyi .ayda 2.5kg eder.iki ayda 5.süper.
kahvaltıda ekmeği bire düşüremedim aebenim.monticiğimin de kitabında uzun süre düşük kalorilik diyet (1200 cal.)yapanların başta kilo verme direnci çok olurmuş diyor.ben 1200 kalorilik diyettten direk karataya geçtim.şimdi montignaca.sabırla bırakmayacağım 7 ay direnen hastalardan bahsediyor.bazen 2 bazen 3 dilim yiyorum.ara öğün yapmak zorunda kalıyorum.tabiki yasakları yemeden ve çok az.sanki böyle yapınca kilo veriyorum.ben 3. kitabı almışım.sanki benim hatalarımı anlatmış.heyecanla okuyorum.
yeni katılan arkadaşlara da başarılar diliyorum.:KK50:

Doğalını yazın Mersinden alırdık kalmadı. Market nar ekşisine kaldım. Eve gidince içeriğini inceleyim.
Marketinki genelde gilikoz surubudur denizim ya ...
Dogal nar eksini pismis meyve gibi dusun . Ekmek yaninda az miktar kullana bilirsin . Ama etli menulerde olmaz sonucta kansantre meyve ;)..

Son düzenleme:
Alpin haftafa 600 gr disardan bakan birine az gelebilir fakat srnin durumun farkli sen karataydan montiye gectin ve karatayda artik kilo veremiyorum demistin , o yuzden 600 gr cok cok iyi srnin icin ;) tebrikler ....

Montinin ozellikle kadina ozel montignac bence basucu kitabi olmali ;)...

Denizcim takimda oylen olmadan cok aciktigini yazmissin canim
Cok zorlaniyorsan montiye uygun ara yap bukadar kasma kendini ;)...

Monu yazmayali baya oldu :)))
Bugun hazir montiye uygun beslenmisken monumu yazayim ;)...

Sabah 8:00
2dl tb . Ekmek ... Az peynir .
Bol salata . 3 zeytin ..

13:00
Balik ve bol salata ..
10 tn badem .

16:30
1 portakal
20 dk sonra findik ..

18:00
Yumurtali ispanak ..
3 ks yogurt .
Az salata ...

Sabah 50 dk pilates ..
Bol bol Ev temizligi :-))..
Su az oldu ama 1.5 ancak olmustur :(..

Marketinki genelde gilikoz surubudur denizim ya ...
Dogal nar eksini pismis meyve gibi dusun . Ekmek yaninda az miktar kullana bilirsin . Ama etli menulerde olmaz sonucta kansantre meyve :KK66:..

Doğal olanını alana kadar nar ekşisini aklımdan çıkartayım. Salatalarda yerim ama etsiz olması gerekiyor. Buna da alışabilirim. :KK51:

Denizcim takimda oylen olmadan cok aciktigini yazmissin canim
Cok zorlaniyorsan montiye uygun ara yap bukadar kasma kendini :KK66:...
Abla ara öğün yapıncada iştahımla başedemiyorum. Bir bardak süt eklemem uygun olursa süt içeyim ne dersin?

Monu yazmayali baya oldu :)))
Bugun hazir montiye uygun beslenmisken monumu yazayim :KK66:...

Sabah 8:00
2dl tb . Ekmek ... Az peynir .
Bol salata . 3 zeytin ..

13:00
Balik ve bol salata ..
10 tn badem .

16:30
1 portakal
20 dk sonra findik ..

18:00
Yumurtali ispanak ..
3 ks yogurt .
Az salata ...

Sabah 50 dk pilates ..
Bol bol Ev temizligi :-))..
Su az oldu ama 1.5 ancak olmustur :KK43:..

Ara mı vermiştin Montiye? Menün çok güzel.:nazar:

07:00- 1 Portakal

07:20- 1 yumurta ile omlet + 10 zeytin + Domates Salatalık + 2 dilim tam tahıllı ekmek (Yumurtayla ekmek olamayacağını sabah bilmiyordum)

13:30- Haşlanmış tavuk göğsü + Salata

18:00- Menemen (tadımlık) + Salata + Yoğurt

21:00- Kakaolu süt (şekersiz)

aeben kaptan 5 kiloyu montiyle mi vermeye karar verdin?cevap evetse sevineceğim:KK68:.aynı kilodayız da boyunuz kaç? 5 benim için harika olurdu.
eğer haftayada kilo vermem devam ederse ki inanıyorum, montiye devam.en azından gergin değilim bu diyeti yaparken.

Ah guzeller nasil diyim ben montiyi yapamiyorum nedenide ; bildiginiz uzere 2 gun monti yap sonra birak tekrar basla olmuyor malesef .. Bugun evdeydim montiye uygun beslendim ama yarin evde degilim . Benim sohbetlerim ve sosyal hayatim biraz fazla o yuzden montinin devami gelmiyor , gelemiyor malesef ... Birde kizlar 39 yasindayim 15 yasindan beri diyet icindeyim artik yasaklar beni sıkıyor eskisi kadar gucum yok malesef ...

Disarda yeme harici menulerim
Monti olacak ama yazmaya calisicam ;)..
Sporuda bol yapip yaza 5 kilomdanda kurtulurum insallah ...

aeben kaptan 5 kiloyu montiyle mi vermeye karar verdin?cevap evetse sevineceğim:KK68:.aynı kilodayız da boyunuz kaç? 5 benim için harika olurdu.
eğer haftayada kilo vermem devam ederse ki inanıyorum, montiye devam.en azından gergin değilim bu diyeti yaparken.
Alpincim benim bunye baya zor kilo verir , ilk saufadaki kilo cizrlgemi gormusindur . Rutin haftada 500 gr versem oper basima koyarim :-) . Eh birde yas var tabi eskisi gibi degil bunye , hipogilisemide olunca sen dusun iste ....

Verecegine inaniyorum canim , burdayim hep destek tam destek ;)..

Diyet yapmiyordum denizcim . Koruma evresindeydim ...
Surekli monti yapmiyorum canim , keske yapabilsem ...

Doğal olanını alana kadar nar ekşisini aklımdan çıkartayım. Salatalarda yerim ama etsiz olması gerekiyor. Buna da alışabilirim. :KK51:

Abla ara öğün yapıncada iştahımla başedemiyorum. Bir bardak süt eklemem uygun olursa süt içeyim ne dersin?

Ara mı vermiştin Montiye? Menün çok güzel.:nazar:

Ah guzeller nasil diyim ben montiyi yapamiyorum nedenide ; bildiginiz uzere 2 gun monti yap sonra birak tekrar basla olmuyor malesef .. Bugun evdeydim montiye uygun beslendim ama yarin evde degilim . Benim sohbetlerim ve sosyal hayatim biraz fazla o yuzden montinin devami gelmiyor , gelemiyor malesef ... Birde kizlar 39 yasindayim 15 yasindan beri diyet icindeyim artik yasaklar beni sıkıyor eskisi kadar gucum yok malesef ...

Disarda yeme harici menulerim
Monti olacak ama yazmaya calisicam :KK66:..
Sporuda bol yapip yaza 5 kilomdanda kurtulurum insallah ...

Spor olunca 5 kiloyu atarsın. Montiyi dışarda beslenirken uygulamak zor olabilir. Hele ki hep diyet çok yorucu oluyor.
Abla Montiden çıkınca kilo geri gelmemişse çok güzel dengelemeyi başarmışsın. Bende koruma dönemine bir ulaşsam.:KK51:

benim de gücüm yok ama bu sene 60 ın altına düşme hırsı var.beraber yapan arkadaşlar olunca daha keyifli oluyor .ama sohbetler, arkadaşlar bazen insanın sabrını sınıyor:kk77::KK53: .ben de bazen büyük sınavlardan geçiyorum.:KK72:şimdilik yapmıyorum .
iyi geceler gidip monti amcayı okuyup uyuyayım.6.00 da kalkmam lazım.

Spor olunca 5 kiloyu atarsın. Montiyi dışarda beslenirken uygulamak zor olabilir. Hele ki hep diyet çok yorucu oluyor.
Abla Montiden çıkınca kilo geri gelmemişse çok güzel dengelemeyi başarmışsın. Bende koruma dönemine bir ulaşsam.:KK51:
Denizcim ben 80 kilodan fazlaydim canim 48 beden
giydogimnoldu :(... En guzel yaslarim 20 li yaslarim hep 75 civarinda gecti .. Yazgelirken bi 5 kilo verir sonra hep alirdim ..
Kk la tanistim sonra .. 6. Takim girdim ve 58 kusurle ve 38 bedenle mezun oldum ...

Yillardirda 62 - 65 arasinda
korudum ama hep arada frene basarak ...onceki sene ust ustte 3 tatil olunca kilom 70 oldum :(.. Hernekadar kilo alsamda asla eski kilom ve bedenime donmedim ;)...
Bu arada genc kizkende su anki kilom olan 67 kilodaydim:(..
3 cocuk annesiyim vede 40 ka merdiven dayadim , kilomuda gostermem sporun etkisi sanirim ..
Benim diyet gecmisi boyle iste sagligim icinde monti bicilmis kaftan , elimden geldigincede uyguluyorum , zaten monti oyle birseyki kaniniza isler monti yapmasaniz bile yasak sryleri yerken vicdan yaparsiniz , bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacaksiniz :-)

Denizcim ben 80 kilodan fazlaydim canim 48 beden
giydogimnoldu :KK43:... En guzel yaslarim 20 li yaslarim hep 75 civarinda gecti .. Yazgelirken bi 5 kilo verir sonra hep alirdim ..
Kk la tanistim sonra .. 6. Takim girdim ve 58 kusurle ve 38 bedenle mezun oldum ...

Yillardirda 62 - 65 arasinda
korudum ama hep arada frene basarak ...onceki sene ust ustte 3 tatil olunca kilom 70 oldum :KK43:.. Hernekadar kilo alsamda asla eski kilom ve bedenime donmedim :KK66:...
Bu arada genc kizkende su anki kilom olan 67 kilodaydim:KK43:..
3 cocuk annesiyim vede 40 ka merdiven dayadim , kilomuda gostermem sporun etkisi sanirim ..
Benim diyet gecmisi boyle iste sagligim icinde monti bicilmis kaftan , elimden geldigincede uyguluyorum , zaten monti oyle birseyki kaniniza isler monti yapmasaniz bile yasak sryleri yerken vicdan yaparsiniz , bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacaksiniz :-)

Taktir ediyorum. Belli bir yaştan sonra kilo vermek zor derlerken hiç inandırıcı gelmezdi. Bende 20 li yaşlarımı kilolu geçirdim. Bahar dönemi aynı senin gibi kimi zaman 10-12 kiloya yakın verdim.Kışın fazlasıyla geri aldım.
Çok değil 3 yıl önce çok daha hızlı kilo verebiliyordum. Bu hızı fark edebiliyorum.
İlk aşamayı bir atlatsam rahatlayacağım yasaklara şimdi direnebiliyorum, direnemeyeceğim an korkutuyor.:KK20:
Spor vücutta mucizeler yaratıyor.
Ah abla daha evli değilken bu kilo sorununu aşamak..
Bide bebeğim olsa nerelere sığamam :KK70: O yüzden zayıflamak yeterli değil. Yağ oranımı düşüreyim ki fit bi hamile ve anne olayım demi.:oops::anneadayı:

Slm...
Hoşgeldiniz demismiydim unuttum,dnz,alphinroseve firuze hosgeldiniz.montiyle tum fazlaliklarinizdan hizlica kurtulmaniz dilegiyle.
Aebenim telden girince smileyleri kullamiyirum ben aplam niyeki acaba?
Ben yine hizli gonzalese baglamiş bir sekilde hayatin icindeyim aplam.heryere yetismeye calisiyorum.pilateside hic kacirmiyorum.tek sıkıntı sicak vucutla koşarak ewden çıkınca omuzlarim tutuluyor ve taş gibi oldu,tutuldu.yerde kol daireleri yaparken sanki mekanik bi aletmişim gibi takir tukur sesler geliyo ve aksamlari konsewatuarda kemani zor tutuyorum çenemin altinda.ama etkisini hemen gosterdi pilates walla.1 kg verdim bile.ve esnekligim eskisine yaklasmaya basladi.:KK49::KK49: ohbe smileyleri cikarttim sonunda.banusum nerelerde?

herkese merhaba, bana da bir el atın ya yardıma ihtiyacım var, eski azmim gitti, psikolojik olduğunu düşünüyorum kafamı takıyorum havalarda kötü hala kötü hala kötü hiç ev insanı da değilim kızımla fıttırıcaz artık evde evcilik falan oynamaktan:))) haftanın iki günü çok güzel montiye başlıyorum üçüncü gün gece hoppp löplöp yemeye başlıyorum birde hareketsizlik üstüne eklenince kilo vermek şöyle dursun gram gram alıyorum maalesef,

bugün menümü yazayım
kızımın öğlen uykusu bitti o yüzden geç yatıp geç kalıyor, 9 gibi kalkıyoruz ama ben tok yattığım için sabah aç kalkmıyorum 11-12 gibi kahvaltı yapar oldum

kahvaltı
2 haşlama yumurta peynir zeytin domates salatalık

ara
fıstık ve portakal

akşam
kabaklı yeşil mercimek yemeği(ilk montiye başladğım zaman beni epey doyuran yemeğime geri döndüm)

inşallah akşamdan sonra yemem başkabişey

Zeynom, Zilim Hosgeldiniz . Ozletiyorsunuz iyice ....

Zilim bende hergunYapiyorum pilatesimi cok sukur.
Zeyno kis sende yapsana evde pilates . Az kaldi havalarin guzrllesmesine cikarsin yakinda uzun yuruyuslare kuzucunla :-)...
Kizin nasil zeyno ateslenmesi bittimi ??

Zilim senin oglusne yapiyo kiz icatlara basladimi zeki oglum benim :))
Ha bide şeyi soracaktim sana esinin tayin isteme isi ne oldu ,tasinma isiniz ? ;)..

iyi geceler kızlar yürüyüşümü yaptım geldim.
kahvaltı:3dilim ekmek-peynir-zeytin-yeşillik-domates-şekersiz marmelat-yeşil çay
ara:kahvaltı 6.30 olduğu için acıkıyorum:yarım çay bardağı beyaz leblebi(yorum????)
öğlen:2 tavuk budu -salata-ayran
ara:4 kayısı-10-15 kadar yer fıstığı????
akşam:tarçınlı yoğurt-1 tabak taze bakla-1 havuç
yazınca ne kadar çok görünüyor.
kızlar size göre çok yiyorum galiba.ondan yavaş ilerliyor bu iş.

Back