Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

abla benim kızla plates kabusa dönüyor, trambolin bile almıştım ama öğlen uykusu bittiya tramboline de dokundurtmuyor, ben çıkınca o da geliyor yanıma birlikte azcık zıplıyoruz ama genelde o zıplıyor:) işte öğlen uyusaydı zıplardım mis gibi

abla aralık ayına kadar d vitamini kullanmıştık ateş araları hem çok açılmıştı hemde çok hafif geçiriyordu iki gün sürüyordu sadece ama iki hafta önce öyle bir atak geldiki feleğimiz şaştı gene 40 derecede 5 gün geçirdik şuruplarla anca 39,5 larda oluyordu 5 gün hiç 38 li rakam görmedik, unutmuşuzya böyle ağırını zor geldi şimdi tekrar d vitamini başladım bir ay kullanacak sonra güneş görürüz inşallah

Zeynocum d vitamini şifasi olsun kuzumun insallah ....

He bende trambolini soracaktim

Alpin aralarinda karbonhidrat cok kullanma leplep olmaz arada pro tercih et yada meyve .
Bak leblebi yemissin sobrada tavuk yemissin aralarinda en az 4 saat olmali ! Pro yada meyve yersen aradan sonra 2 saat yeterli olur ..
İkindin aranda karbon yerfistigi kuru yemis drgildir baklagildir ..
Aksamina gelince baklanin gl endeksine baktinmi hic ???

Biraz fazla karbonlu besleniyorsun alpincim . Sebze ve ete agirlik ver karbonu sabahlati ekmekten al simdilik . Baklagilden az uzakdur ( senin durumun biraz farkli oldugundan ) diger kizlar baklagil yesin .

Alpincim cok yemen degil dogru yemen onemli , karnini doyur .

Aralarindaki leblebi ve yer fistigi olmasa daha iyiymis ( yanlis anladilmasin leblebide fistikta yenir montide ama sabah 3 dl ekmek aksam bakla , aralardada baklagil olunca cok olmus . Birde alpin senin bunyeni isin icine katinca boyle bir yorum geliyor ...
Bakla yenmiyor montide ama yesili olunca belki nadiren yenebilir ...

Olucak alpin olacak

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim aebenim.olacak olacakta ben anlayana kadar akşam olacak.
bugün aynı kahvaltı.arada cıs leblebi yaptım.maalesef yazını yeni gördüm artık yapmam.
öğlene de 1.aşama da yenmemesi gerken etsiz kuru fasulye yedim .ne yapacağım ben.menü bulmak çok zor.yanında da 2 bardak ayran ve 1 havuç.ikindi kayısı akşama da yoğurt+kuruyemiş ya da yumurta yerim.çok hatalarım var biliyorum.????

Alpincim bugunki menun iyi canim, sadece senin icin karbon biraz fazla okadar ..
Etsiz kuru fasulye nenir mobtide canim , yenmez diyisinin sebebebi benim biraz baklagil yeme demem dimi
Olsun aksamda pro yemissin menun olmus canim afiyet olsun ..

Menum ..

Sabah 8:00
2dl ekmek . Peynir .
Domates , tere .4 zeytin .

12:00
Az balik , salata .
Yogurtla karnabahar .

Ara
3 hurma..

Aksam 18:00
Az Bulgurlu Kabak ,
yogurt ,Salata .

40 dk pilates .
2 saat yuruyuş.
1kupa form yesil cay .

aebenim menünde bulgur var tam isabet sorayım şimdi komşu kısır getirmiş yutkunmaktan mahvoldum,oğluşlara yediriyorum şu an zaafım var yoksa .kısıra ne zaman kavuşabilirim.yumurta haşlıyorum şu an.

aebenim menünde bulgur var tam isabet sorayım şimdi komşu kısır getirmiş yutkunmaktan mahvoldum,oğluşlara yediriyorum şu an zaafım var yoksa .kısıra ne zaman kavuşabilirim.yumurta haşlıyorum şu an.
Gecmi kaldimki
Alpincim simdi bol yesilikli salata yap icinede 2 yemek kasigi kisir
kat yani kisirli salata yap kendine .. Oyyy , yarin karbonnsuz bir gun gecir ama

Canim kabagin icindeki eser miktarda bulgur var toplasam 1 kaşik etmez ve aksam menumde et ve yumurta yok ...

Yumurtayi yiyceksen kisirli salatayi yeme ama ...

Alpin ben senin karatayda niye kilonun durdugunu buldum
Sen karatayin karbonlu kismini tercih ediyorsun imkan varsa balik ,tavuk, bol yumurtali menemen yiyebilirsin . Tum sebze yemeklerinide tabiki ..

Merhaba,

Ne çok oldu böyle forumlara girip yazmayalım, lisedeyken çok takılırdım da :) Şimdi 24 yaşındayım çok değil ama bir 16 da değil :) Benide aranıza alır mısınız
3-4 gün önce şans eseri montignac diyetini gördüm. 2 buçuk aydır kalori takibi+yürüyüş vb. ile 4.7 kg verdim. Ama nerdeyse 3 haftadır hiç veremiyorum. Kendime de takıntı yaptım, arayış halindeyken gördüm sizleri. Biraz araştırdım, kitaba henüz başlayamadım ama başlıycam. Sizin burada yazdıklarınız ve özellikle 1. aşamada olduğum düşünülürse yasaklı şeyleri yememem gerektiğinden otokontrolum daha fazla. Yoksa öbür türlü aman 1 lokmadan birşey olmaz diyip kek,pogaça,sarma götürüyordum :/ Boyum 167, şuan ki kilom 61,3. 2 gündür monti yapmaya çalışıyorum. Bugünkü menüme bir bakar mısınız?

Sabah:Yarım yeşil elma

Kahvaltı: 2 dilm tam buğday ekmeği, 50 gr kadar yarım yağlı peynir, 7 yeşil zeytin

Öğlen:1 haşlama yumurta, 1 su bardağına yakın yogurt, 1 buçuk porsiyon kadar karışık salata( marul,havuç,mor lahanalı)

Ara:1 yeşil elma

Akşam: karnabahar haşladım, (tamamen pişirmedim ve tuzsuz), 1 su bardagına yakın yarım yağlı yogurt,( içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı), Biraz salata,maydonoz ve roka.

Su:3 litreyi geçmiştir.
Spor: En az yarım saat leslie express ya da interval. 105 squat, 15 şınav, 1 dk plank, 65 mekik

Alpin ben senin karatayda niye kilonun durdugunu buldum
Sen karatayin karbonlu kismini tercih ediyorsun imkan varsa balik ,tavuk, bol yumurtali menemen yiyebilirsin . Tum sebze yemeklerinide tabiki ..
sağol kaptan, bir çay kaşığı bile yemedim kısırdan.şimdi kadınlara özel kitabı sipariş verdim.yarın balık var menüde de.sonrasını napcaz bakalım.pasta börek olsun yemek olmasın diyen biri olunca etle pek aram yok.bir de dediğini deneyeyim .7.takıma baktımda düzenli bildirim yapmak gerekiyormuş.çok ceza alırım.cesaretimi toplayayım oradayım.

ablacım çok teşekkür ederim seni tanımasamda temiz kabine iyi dileğine hep inanırım:))

bugünkü menüm
sabah iki yumurtadan peynirli omlet, zeytin domates

öğlen
fıstık ve bir elma

akşam
et sote ve salata

gece yok oleyyy hemde reglim hemde kek yaptık ama yemedim daha ne olsun

alphinrosa biz kısırı güneyli olduğumuz için normaldede bol yeşillikli yaparız, yani bulgur salatası gibi ben öğlenleri bazen yapardım yerdim hiç kilo da veriyordum ama dediğim gibi biz içine bol marul soğan domates salatalık atarız, azcık yağla yapardım yerdim eşimin tabağına yağ eklerdim akşamda protein yerdim öyle dengelerdim

yarın evde bişey yok saırım karabuğday yaparım tavsiye ederim hem çok hafif hemde doyurucu, eşime de lahmacun, ahh zor bir gün olacak lahmacunla nefsimi ölçeceğim:))

Merhaba selin , hosgeldin guzellik :)
Bu menulerle yakin zamanda 5 li rakamlari gorecegine eminim )

Yogurdunu yr. Yagli kullanmana gerek yok mumkunse kendinmayaladigimiz daha iyi olur . Normal yogurt yani .

Cok guzel menu

Zeynom bol sabirlar :)) lakin yarin sabah yataktan kalkarkenki ic huzurun o lahmacundan tatli gelecek ..

Vay vay vay , dun bu iradada isen bugun lahmacunu gormezssin bile ... Kiz esinde yapsin diyet niye oba oyle cislar yediriyorsun sen diyetteyken

Fistik guzeli yine baslamissin fistiga ama diger ogunlerde karbon olmadigi icin gayet dengeli menun . Afiyet olsun ..

İyi gormen senin guzel yureginden saggol zeynom ..

Zeynom
Sunu unutmusum oylenki menunde elmayi once 15 dk sonrada fistigi yiyebilirsin , cok karistirma meyveyi .

Tamam sekercim her zaman bekleriz takima , mecburiyet oldugundan diyet yapmak daha kolaydir takimlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…