Alpin aralarinda karbonhidrat cok kullanma leplep olmaz arada pro tercih et yada meyve .iyi geceler kızlar yürüyüşümü yaptım geldim.
kahvaltı:3dilim ekmek-peynir-zeytin-yeşillik-domates-şekersiz marmelat-yeşil çay
ara:kahvaltı 6.30 olduğu için acıkıyorum:yarım çay bardağı beyaz leblebi(yorum????)
öğlen:2 tavuk budu -salata-ayran
ara:4 kayısı-10-15 kadar yer fıstığı????
akşam:tarçınlı yoğurt-1 tabak taze bakla-1 havuç
yazınca ne kadar çok görünüyor.
kızlar size göre çok yiyorum galiba.ondan yavaş ilerliyor bu iş.
çok teşekkür ederim aebenim.olacak olacakta ben anlayana kadarakşam olacak.
bugün aynı kahvaltı.arada cıs leblebi yaptım.maalesef yazını yeni gördüm artık yapmam.
öğlene de 1.aşama da yenmemesi gerken etsiz kuru fasulye yedim .ne yapacağım ben.menü bulmak çok zor.yanında da 2 bardak ayran ve 1 havuç.ikindi kayısı akşama da yoğurt+kuruyemiş ya da yumurta yerim.çok hatalarım var biliyorum.????
Gecmi kaldimkiaebenim menünde bulgur var tam isabet sorayım şimdi komşu kısır getirmiş yutkunmaktan mahvoldum,oğluşlara yediriyorum şu an zaafım var yoksa .kısıra ne zaman kavuşabilirim.yumurta haşlıyorum şu an.
sağol kaptan, bir çay kaşığı bile yemedim kısırdan.şimdi kadınlara özel kitabı sipariş verdim.yarın balık var menüde de.sonrasını napcaz bakalım.pasta börek olsun yemek olmasın diyen biri olunca etle pek aram yok.bir de dediğini deneyeyim .7.takıma baktımda düzenli bildirim yapmak gerekiyormuş.çok ceza alırım.cesaretimi toplayayım oradayım.Alpin ben senin karatayda niye kilonun durdugunu buldum
Sen karatayin karbonlu kismini tercih ediyorsun imkan varsa balik ,tavuk, bol yumurtali menemen yiyebilirsin . Tum sebze yemeklerinide tabiki ..
Merhaba,
Ne çok oldu böyle forumlara girip yazmayalım, lisedeyken çok takılırdım da :) Şimdi 24 yaşındayım çok değil ama bir 16 da değil :) Benide aranıza alır mısınız
3-4 gün önce şans eseri montignac diyetini gördüm. 2 buçuk aydır kalori takibi+yürüyüş vb. ile 4.7 kg verdim. Ama nerdeyse 3 haftadır hiç veremiyorum. Kendime de takıntı yaptım, arayış halindeyken gördüm sizleri. Biraz araştırdım, kitaba henüz başlayamadım ama başlıycam. Sizin burada yazdıklarınız ve özellikle 1. aşamada olduğum düşünülürse yasaklı şeyleri yememem gerektiğinden otokontrolum daha fazla. Yoksa öbür türlü aman 1 lokmadan birşey olmaz diyip kek,pogaça,sarma götürüyordum :/ Boyum 167, şuan ki kilom 61,3. 2 gündür monti yapmaya çalışıyorum. Bugünkü menüme bir bakar mısınız?
Sabah:Yarım yeşil elma
Kahvaltı: 2 dilm tam buğday ekmeği, 50 gr kadar yarım yağlı peynir, 7 yeşil zeytin
Öğlen:1 haşlama yumurta, 1 su bardağına yakın yogurt, 1 buçuk porsiyon kadar karışık salata( marul,havuç,mor lahanalı)
Ara:1 yeşil elma
Akşam: karnabahar haşladım, (tamamen pişirmedim ve tuzsuz), 1 su bardagına yakın yarım yağlı yogurt,( içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı), Biraz salata,maydonoz ve roka.
Su:3 litreyi geçmiştir.
Spor: En az yarım saat leslie express ya da interval. 105 squat, 15 şınav, 1 dk plank, 65 mekik
alphinrosa biz kısırı güneyli olduğumuz için normaldede bol yeşillikli yaparız, yani bulgur salatası gibi ben öğlenleri bazen yapardım yerdim hiç kilo da veriyordum ama dediğim gibi biz içine bol marul soğan domates salatalık atarız, azcık yağla yapardım yerdim eşimin tabağına yağ eklerdim akşamda protein yerdim öyle dengelerdim
yarın evde bişey yok saırım karabuğday yaparım tavsiye ederim hem çok hafif hemde doyurucu, eşime de lahmacun, ahh zor bir gün olacak
lahmacunla nefsimi ölçeceğim:))
Vay vay vay , dun bu iradada isen bugun lahmacunu gormezssin bileablacım çok teşekkür ederim seni tanımasamda temiz kabine iyi dileğine hep inanırım:))
bugünkü menüm
sabah iki yumurtadan peynirli omlet, zeytin domates
öğlen
fıstık ve bir elma
akşam
et sote ve salata
gece yok oleyyy hemde reglim hemde kek yaptık ama yemedim daha ne olsun
Tamam sekercim her zaman bekleriz takima , mecburiyet oldugundan diyet yapmak daha kolaydir takimlardasağol kaptan, bir çay kaşığı bile yemedim kısırdan.şimdi kadınlara özel kitabı sipariş verdim.yarın balık var menüde de.sonrasını napcaz bakalım.pasta börek olsun yemek olmasın diyen biri olunca etle pek aram yok.bir de dediğini deneyeyim .7.takıma baktımda düzenli bildirim yapmak gerekiyormuş.çok ceza
alırım.cesaretimi toplayayım oradayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?