Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Daha kitabın 2. Asamasini hiç okumadım
Ama böyle iyiyim yaaa. monti nin mantığını çok iyi anladım
Gerçekten çok sağlıklı ve mükemmel bir diyet.
Daha önce bilmediğim için üzülüyorum.
Firuzem bizler montinin sadece kilo kismini goruyoruz oysa saglikta okadar cok guzel
sonuclar veriyorki monti .. Seker
hastalari icin birebir . Birkac
hafta kacamaksiz yapildiginda
Farkedilir sekilde dinclik canlilik veriyor ..
Ustelik surdurule bilir bir beslenme ....

Haklısın canım.
O yüzden bu 4. Hafta olucak 2 kez yoldan çıktım ama bu kadar uzun süreli yaptigim başka diyet yok çünkü kendimi kisitlamiyorum. Gerçekten sürdürülebilir bir diyet

Haklısın canım.
O yüzden bu 4. Hafta olucak 2 kez yoldan çıktım ama bu kadar uzun süreli yaptigim başka diyet yok çünkü kendimi kisitlamiyorum. Gerçekten sürdürülebilir bir diyet
firuze menülerini yazsan örnek olşun bana.bir de akşamdan sonra ara yapıyor musun?süt meyve gibi.kaçta yemeği bitiriyorsun?

Genelde protein ağırlıklı besleniyorum aebencim.bulgur baklagil çok seyrek.
ekmeğimide burda değirmenden aldığım tam buğdsy unuyla yapıyordum geçen sene.tavsiyen için teşekkürler aebencim.korkarakta olsa bir drneyim bakalım

firuze menülerini yazsan örnek olşun bana.bir de akşamdan sonra ara yapıyor musun?süt meyve gibi.kaçta yemeği bitiriyorsun?
Yazmaya çalışıyorum zaten canım.
Akşam hafta sonu daha erken hafta ici yemeğin pişmesi durumuna göre 6 6 buçuk gibi yeme işini bitiriyorum. Sksam yemeginden sonra Süt meyve vs hivbirsey yemiyorum.
ben meyveyi sadece sabah aç karnina yiyorum canjm

Bugün söyle bir menü tasarladı kafamda

Sabah 1 elma
Kahvaltı
Yumurta
Peynir
Yeşillik
Domates
Zeytin

Öğle
Az Bulgurlu ıspanak
Yogurt

Akşam da aynısı olucak muhtemelen

Abla bunyeni biliyorsun cok zor kilo veriyorsun , biraz sabir isi bizimki .

Cok guzel firuzem ...
Sabah ekmek yemeyince o ispanaktaki bulgurlar da dengelemis olur gunluk karbonhidrat ihtiyacini . Masallah monti piri oldun ...
Yarin malum tarti oncesi gun, o yuzden biraz proya agirlik verki iyi kilo veresin ..

Bugün söyle bir menü tasarladı kafamda

Sabah 1 elma
Kahvaltı
Yumurta
Peynir
Yeşillik
Domates
Zeytin

Öğle
Az Bulgurlu ıspanak
Yogurt

Akşam da aynısı olucak muhtemelen

Alpin firuzenin yaptigi cok dogru , gece sut, ayranda olsa ara yapma , ac yatmak guzel sonuc veriyor ,, aslinda senin alistigin karataydada gece ara yok cokkk acikirsaniz sut ayran demis hoca . Bir sura ara yapma geceleri en gec 19 da isi bitir sonrasinda su ve caydan baska birsey surme agzina .

Dun birde aksam arkadaslarla yurudum :)
Sabah 45 dk . Aksam 1 saat yuruyusum oldu . Birde 20 dk jilan pilates karisimi bisi yapmistim , kalca iclerim agriyor bu sabah :).
Dun iki ayri misafirlige gittim bu spor sayesine kilom artmamis hatta 100 gr da eksilmisim ...

Menu yazmiyorum Kizlar cunki monti yapmiyorum, daha dogrusu benim yasam seklim montiye musait degil haftada 1-2 sohbetim oluyor cogu zamanda disarda oluyorum, eskisi gibi evde olsam direk montiye baslarim ama artik mumkun degil ... Malum monti oyle 3 gun yapayim 2 gun bozayim isini kaldirmaz , tam monti yapmasamda uyguladigin beslenme duzeni hipogilisemide oldugumnicin monti kuralkarina gore .. Zaten montiye alistinizmi kaniniza girer

monti amca sayesinde kilolarımdan kurtuldum bende örnek olsun diye menülerimi paylaşayım burda ablam hep söylüyor ama bazen atlıyoruz işte .

dünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin

öğlen
5 adet köfte
salata ( göebek,kırmızı lahana,dereotu )
ayran

ara
1 adet elma

akşam
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
salata ( göbek ,kırmızı lahana,dere otu )

bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin

öğlen
yumurtalı pazı kavurması
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
yumurtalı pazı kavurması
yoğurt

Afiyet olsun nazlim menulerin her zamanki gibi super ...

sağolun kızlar;
galiba benim menüm yine yanlış.
kahvaltı: 2 d.ekmek
light zeytin-light peynir
domates
light süt
öğlen:kepekli spagetti makarnayı haşladım sarımsaklı yoğurt ve salatayla yedim.
yanlışım galiba sabah ekmek olduğundan öğlenki menümün makarna olması.
arada 4 kayısı ve 10 kuruyemiş akşamada 2yumurtalı peynirli omlet ve salata olur.
2lt su+yeşil çay +40 dak yürüyüş de var.
ben cuma bildirim yapmam hem 5.gün hem de ben daha öğrenemedim uygun menü yapmayı.

Evet canım sabah ekmek yemissin Öğlenki makarna olmamış o yüzden. Ay ben 1 aydır makarna yemedim sanki makarna yiyince kilo veremeyecekmisim gibi geliyo

Evet canım sabah ekmek yemissin Öğlenki makarna olmamış o yüzden. Ay ben 1 aydır makarna yemedim sanki makarna yiyince kilo veremeyecekmisim gibi geliyo
şimdi bu yanlışları yaparsam kilo veremem değil mi?bilmeden yaptım.zaten yağsız ve sossuz çok kötüydü.tavuklu bezelyeli bulgur pilavı vardı karb ve protein beraber diye yemedim.

kakaolu kaysı da kek gibiymiş
fikir verenden allah razı olsun.
Banun yada zilimin bulusuydu yanlis hatirlamiyorsam . Nerdesin banuuuuuu ?

Alpincim menun yanlis degil canim afiyet olsun ..
Sabah ekmek oylen spagetti senin gibi zor kilo verenler icin evet agir olur ama monti konusunda yanlis degil

Ne zaman istiyorsanno zaman tartila bilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…