Ay sayfayi tumden okumadan sana seslenmisim :))))Selammmmm
Genelde ilk ay makarnayi yani spagettiyi bizde onermiyoruz firuzem , ama montide var spagetti seyrek olmak kaydiyle .Evet canım sabah ekmek yemissin Öğlenki makarna olmamış o yüzden. Ay ben 1 aydır makarna yemedim sanki makarna yiyince kilo veremeyecekmisim gibi geliyo
O menu daha sakincaliymis spagettiden ...şimdi bu yanlışları yaparsam kilo veremem değil mi?bilmeden yaptım.zaten yağsız ve sossuz çok kötüydü.tavuklu bezelyeli bulgur pilavı vardı karb ve protein beraber diye yemedim.
Canım neden ekmek yediğimiz gün makarna yiyebiliyoruz da baklagil yiyemiyoruz?Banun yada zilimin bulusuydu yanlis hatirlamiyorsam . Nerdesin banuuuuuu ?
Alpincim menun yanlis degil canim afiyet olsun ..
Sabah ekmek oylen spagetti senin gibi zor kilo verenler icin evet agir olur ama monti konusunda yanlis degil
Ne zaman istiyorsanno zaman tartila bilirsin canim
bana değilse de benden de selam:)banucum:)senin yorumlarını da çok okudum.Selammmmm
sabah öğlen ikindi akşam tartıdayım da zaten buraya gururla ne zaman yazarım.zaman kazanmaya çalışıyorum.67 de çakılı kalacakmışım korkusu var.Banun yada zilimin bulusuydu yanlis hatirlamiyorsam . Nerdesin banuuuuuu ?
salepli süt ve yoğurt ile kakaolu kayısı müthiş bir buluş benim için çünkü tatlıyı çok seviyorum.
Alpincim menun yanlis degil canim afiyet olsun ..
Sabah ekmek oylen spagetti senin gibi zor kilo verenler icin evet agir olur ama monti konusunda yanlis degil
Ne zaman istiyorsanno zaman tartila bilirsin canim
Firuzem Baklahille spagettinin bir farki yok canim . Ama aciklama yapmam lazim :))Canım neden ekmek yediğimiz gün makarna yiyebiliyoruz da baklagil yiyemiyoruz?
Sadece sabah ac karna wc den sonra tartil alp , diger vakitler hem aklin karisir hemde endise ettiginden hormon salgilar kilo vermeni engelkersin ..bana değilse de benden de selam:)banucum:)senin yorumlarını da çok okudum.
sabah öğlen ikindi akşam tartıdayım da zaten buraya gururla ne zaman yazarım.zaman kazanmaya çalışıyorum.67 de çakılı kalacakmışım korkusu var.
Ayyy bu bilgiye göre ben baya baya karbonhidrat siz besleniyorum.Firuzem Baklahille spagettinin bir farki yok canim . Ama aciklama yapmam lazim :))
Hani haftada 10 ogun karbon hakkimiz var bunun 7 si ekmekli kahvalti 3 de baklagil yada spagetti diyelim .. Yani haftanin 3 gunu hem ekmek hemde baklagil tarzi ( spagettide ) yenebilir . Bu montignac kitabinda yazan bilgiler .FAKAT Biz kadinlarin ozeliklede zor kilo veren kadinlarin bu 10 ogunu 7 ye dusurmeleri yani gunde 1 ogun karbon hakkini kullanmalarini tavsiye ediyiruz vede bunu cok tecrube ettik .
Kisacasi monti kitabina gore alpin bugunki menusu normal monti icin . Ama biz zor veren kadinlar icin uygun menu degil .
.
Cık ,yagli olmaz bu hafta iyi kilo verirsen yogurtlu ,yagsiz ,az haslanmis spagetti yiyebilirsin ödulun olsunAyyy bu bilgiye göre ben baya baya karbonhidrat siz besleniyorum.
Biraz artırayım o zaman
En azından haftada 5 kez ıyi olur. Hafta sonu salçalı makarna yapabilir miyim.
Domates sosum yok yaaa tühCık ,yagli olmaz bu hafta iyi kilo verirsen yogurtlu ,yagsiz ,az haslanmis spagetti yiyebilirsin ödulun olsun.. Yada domates sosun varsa yagsiznonunlada olur .
Diger makarnalar yenmiyor montignacta .
Ben bol yogurt ustune bolda pul biber ekerdim yagsiz oldugu anlaşilmiyor bile mubaregin ahaha canimi cektirdin simdiDomates sosum yok yaaa tüh
Kaynanama vardır dur isteyim ben onu
Yağsız da tadı olur mu ki
Sarımsaklı yoğurtla bi gideri olur heralde
Tamam canım iyi hafta sonu makarna yicem yasasinnnnBen bol yogurt ustune bolda pul biber ekerdim yagsiz oldugu anlaşilmiyor bile mubaregin ahaha canimi cektirdin simdi
Yogur ustune domates sosda olur firuzem yagsiz olsun yeterki
diyet menülerinizi bekliyorum 7.takıma yazıyorsanız oraya bakayım.Gunaydin yagmurlu bir ankara sabahindan :))
Zilim bugun hulya arkadasimla sözlestik pilatese basliyoruz 1 ay buyunca haftada 5 gun Mutlaka yapicaz tv em'den ..
Geri kalan gunlerde yururum İnsallah .. 5 kilom var verilecek bakalim ne vakte gidecek :))).
Alpincim ben monti yapmiyorum canim, hatta tam diyetde yapiyorum sayilmaz .. Benim hayat biraz aktif hergun bir yerdeyim ... Sporla ve dikkat etmeyle vermeye calisicam O yuzden menu yazmiyorumdiyet menülerinizi bekliyorum 7.takıma yazıyorsanız oraya bakayım.
bugün ki menüm
kahvaltı
- 2 dilim tb ekmek
- tatlu biber salçası
- light beyaz peynir
- salatalık
öğlen
- tavuk sebze haşlama az yağlı
- sebze sote
- yoğurt
1 saat sonra SÜTLÜ KÖPÜKLÜ KAHVEE
aksam
- salatalık ve kırmızı tatlı biber
- biber salçası
- light beyaz peynir
günaydınlar hazır bugünkü menümü belirlemişken yazayım hemen
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
5 adet et köfte
salata
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
1 avuç çiğ fındık
peynirli yeşil salata
spor olarakta 40 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates yapılacak
bugünkü menümde belli olmuşken yazayım .
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
pazı kavurması
yoğurt
ara
1 adet armut
akşam
pazı kavurması
yoğurt
akşamı süt ve fındıkla yapmayayım diye yemekten fazlaca getirdim öğlen ve akşam menüm aynı oldu
spor olarakta 40 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step
Tamam canım anladım. Mümkün mertebe karbonhidrat aldığım zamanlar yağa dikkat edicem. Teşekkürler her şey için.
Bu sabah kahvaltıdan önce 1 elma
20 dakika sonra
2 dilim ekmek
Lor peyniri maydanoz
7 zeytin
Öğle 1 katı yumurta
Marul
Lor peyniri
Is yerine bunu getirebildim
Bugünkü menumu topluca yazayım
Sabah uyaninca
1 portakal
1 mandalina
kahvaltı
1 yumurta
yağlı peynir
yeşillik
öğle
Bulgurlu ıspanak
.Akşam
yağlı peynir ufalanmış salata
2 tane tereyağli yumurta
yanına ayran yok peynir koydum diye salataya.
uygun bir menü mü. 77 idi ilk başladığımda 74.5 gördüm
ama bi kaç gündür aynı kilodayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?