Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Evet canım sabah ekmek yemissin Öğlenki makarna olmamış o yüzden. Ay ben 1 aydır makarna yemedim sanki makarna yiyince kilo veremeyecekmisim gibi geliyo
Genelde ilk ay makarnayi yani spagettiyi bizde onermiyoruz firuzem , ama montide var spagetti seyrek olmak kaydiyle .

Canım neden ekmek yediğimiz gün makarna yiyebiliyoruz da baklagil yiyemiyoruz?

bana değilse de benden de selam:)banucum:)senin yorumlarını da çok okudum.

sabah öğlen ikindi akşam tartıdayım da zaten buraya gururla ne zaman yazarım.zaman kazanmaya çalışıyorum.67 de çakılı kalacakmışım korkusu var.

Canım neden ekmek yediğimiz gün makarna yiyebiliyoruz da baklagil yiyemiyoruz?
Firuzem Baklahille spagettinin bir farki yok canim . Ama aciklama yapmam lazim :))
Hani haftada 10 ogun karbon hakkimiz var bunun 7 si ekmekli kahvalti 3 de baklagil yada spagetti diyelim .. Yani haftanin 3 gunu hem ekmek hemde baklagil tarzi ( spagettide ) yenebilir . Bu montignac kitabinda yazan bilgiler .FAKAT Biz kadinlarin ozeliklede zor kilo veren kadinlarin bu 10 ogunu 7 ye dusurmeleri yani gunde 1 ogun karbon hakkini kullanmalarini tavsiye ediyiruz vede bunu cok tecrube ettik .

Kisacasi monti kitabina gore alpin bugunki menusu normal monti icin . Ama biz zor veren kadinlar icin uygun menu degil .
.

Sadece sabah ac karna wc den sonra tartil alp , diger vakitler hem aklin karisir hemde endise ettiginden hormon salgilar kilo vermeni engelkersin ..

Bir sure spagetti yeme bence montide yensede ...
Sebze ve et tarzina agirlik ver imkanlar dahilinde

Ayyy bu bilgiye göre ben baya baya karbonhidrat siz besleniyorum.

Biraz artırayım o zaman
En azından haftada 5 kez ıyi olur. Hafta sonu salçalı makarna yapabilir miyim.

Ayyy bu bilgiye göre ben baya baya karbonhidrat siz besleniyorum.

Biraz artırayım o zaman
En azından haftada 5 kez ıyi olur. Hafta sonu salçalı makarna yapabilir miyim.
Cık ,yagli olmaz bu hafta iyi kilo verirsen yogurtlu ,yagsiz ,az haslanmis spagetti yiyebilirsin ödulun olsun .. Yada domates sosun varsa yagsiznonunlada olur .
Diger makarnalar yenmiyor montignacta .

Cık ,yagli olmaz bu hafta iyi kilo verirsen yogurtlu ,yagsiz ,az haslanmis spagetti yiyebilirsin ödulun olsun .. Yada domates sosun varsa yagsiznonunlada olur .
Diger makarnalar yenmiyor montignacta .
Domates sosum yok yaaa tüh
Kaynanama vardır dur isteyim ben onu
Yağsız da tadı olur mu ki
Sarımsaklı yoğurtla bi gideri olur heralde

Domates sosum yok yaaa tüh
Kaynanama vardır dur isteyim ben onu
Yağsız da tadı olur mu ki
Sarımsaklı yoğurtla bi gideri olur heralde
Ben bol yogurt ustune bolda pul biber ekerdim yagsiz oldugu anlaşilmiyor bile mubaregin ahaha canimi cektirdin simdi
Yogur ustune domates sosda olur firuzem yagsiz olsun yeterki

Gunaydin yagmurlu bir ankara sabahindan :))

Zilim bugun hulya arkadasimla sözlestik pilatese basliyoruz 1 ay buyunca haftada 5 gun Mutlaka yapicaz tv em'den ..
Geri kalan gunlerde yururum İnsallah .. 5 kilom var verilecek bakalim ne vakte gidecek :))).

selam sessiz topik:))
kahvaltı:6.30 2 dilim t.t ekmek-7 zeytin- light peynir-domates;1o gibi acıktım 15 beyaz leblebi;12.30 iki yumurta-peynir-bir kase kuru sebze kavurması-6 zeytin(doymadım yarım çay bardağı beyaz leblebi yedim)
menü sıkıntısı yaşıyorum
15.30 da ara yaparım 4 kayısı ve 10 badem ile akşam da 1 bardak süt ve 1 avuç kuruyemiş ya da ıspanak kavurur yoğurtla yerim.montiyi iyi anlatan bir türk yazar var mı?monti amcadan pek anlamadım
dün 35 dak yürüdüm bugün de 40-45 yaparım galiba.

diyet menülerinizi bekliyorum 7.takıma yazıyorsanız oraya bakayım.

diyet menülerinizi bekliyorum 7.takıma yazıyorsanız oraya bakayım.
Alpincim ben monti yapmiyorum canim, hatta tam diyetde yapiyorum sayilmaz .. Benim hayat biraz aktif hergun bir yerdeyim ... Sporla ve dikkat etmeyle vermeye calisicam O yuzden menu yazmiyorum ..
7. Takimada bekleriz canim ..

Alpincimnmonti konusunda en aciklayici yer bu linktir canim .. Kitabi anlaman zor . Aslinda monti kolayda ilk basta zor gorunur ...

Canim karatayda kac ogun yiyordun ? Sik acikiyorsun sanirim ..

Menunde oylen yumurtayla yani proteinle birlikte leblebi ( karbonhidrat yemen dagru degil ... Doyl adiysan sebze kavurmani 2 tabak yiyebilirdin .. Fazla cesitden cok ana yemeginin miktarini artira bilirsin ..
Sik acikma ve doymama problemin donemselmi ,sureklimi var ?

Tahlil yaptirdinmi seker konusunda ?
Aksam icinde ispanak yogurt iyi secim ..

Menu konusunda aslinda geri sayfalarda cok var...

Sabah ekmek veya yumurta peynir zeytin bol yesilik yenebilir .... Yulaf sut de olur kahvaltida ...

Sabah karnini doyurursan acikmazsin yinede acikirsan karbonhidrat degilde pro tercih et ayran gibi peynir gibi ..

Oylen ve aksamta tum sebze yemekleri tum protein yemekleri yenebilir ...

Iyi akşamlar kızlar
Menumu bildireyim
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates

Öğle
Ispanak
Domates
Yoğurdu. Bittiği için peynir yedim ben de

Akşam
Yulaflu süt içtim. Mercimek corbasi var aslında ama malum yarin tartı günü eksi görmek istiyorum

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…