• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Evet canım sabah ekmek yemissin Öğlenki makarna olmamış o yüzden. Ay ben 1 aydır makarna yemedim sanki makarna yiyince kilo veremeyecekmisim gibi geliyo
Genelde ilk ay makarnayi yani spagettiyi bizde onermiyoruz firuzem , ama montide var spagetti seyrek olmak kaydiyle .

Banun yada zilimin bulusuydu yanlis hatirlamiyorsam . Nerdesin banuuuuuu ?

Alpincim menun yanlis degil canim afiyet olsun ..
Sabah ekmek oylen spagetti senin gibi zor kilo verenler icin evet agir olur ama monti konusunda yanlis degil :KK66:

Ne zaman istiyorsanno zaman tartila bilirsin canim
Canım neden ekmek yediğimiz gün makarna yiyebiliyoruz da baklagil yiyemiyoruz?

bana değilse de benden de selam:)banucum:)senin yorumlarını da çok okudum.

Banun yada zilimin bulusuydu yanlis hatirlamiyorsam . Nerdesin banuuuuuu ?
salepli süt ve yoğurt ile kakaolu kayısı müthiş bir buluş benim için çünkü tatlıyı çok seviyorum.

Alpincim menun yanlis degil canim afiyet olsun ..
Sabah ekmek oylen spagetti senin gibi zor kilo verenler icin evet agir olur ama monti konusunda yanlis degil :KK66:

Ne zaman istiyorsanno zaman tartila bilirsin canim
sabah öğlen ikindi akşam tartıdayım da zaten buraya gururla ne zaman yazarım.zaman kazanmaya çalışıyorum.67 de çakılı kalacakmışım korkusu var.

Canım neden ekmek yediğimiz gün makarna yiyebiliyoruz da baklagil yiyemiyoruz?
Firuzem Baklahille spagettinin bir farki yok canim . Ama aciklama yapmam lazim :))
Hani haftada 10 ogun karbon hakkimiz var bunun 7 si ekmekli kahvalti 3 de baklagil yada spagetti diyelim .. Yani haftanin 3 gunu hem ekmek hemde baklagil tarzi ( spagettide ) yenebilir . Bu montignac kitabinda yazan bilgiler .FAKAT Biz kadinlarin ozeliklede zor kilo veren kadinlarin bu 10 ogunu 7 ye dusurmeleri yani gunde 1 ogun karbon hakkini kullanmalarini tavsiye ediyiruz vede bunu cok tecrube ettik .

Kisacasi monti kitabina gore alpin bugunki menusu normal monti icin . Ama biz zor veren kadinlar icin uygun menu degil .
;).

bana değilse de benden de selam:)banucum:)senin yorumlarını da çok okudum.

sabah öğlen ikindi akşam tartıdayım da zaten buraya gururla ne zaman yazarım.zaman kazanmaya çalışıyorum.67 de çakılı kalacakmışım korkusu var.
Sadece sabah ac karna wc den sonra tartil alp , diger vakitler hem aklin karisir hemde endise ettiginden hormon salgilar kilo vermeni engelkersin ..

Bir sure spagetti yeme bence montide yensede ;)...
Sebze ve et tarzina agirlik ver imkanlar dahilinde ;)

Firuzem Baklahille spagettinin bir farki yok canim . Ama aciklama yapmam lazim :))
Hani haftada 10 ogun karbon hakkimiz var bunun 7 si ekmekli kahvalti 3 de baklagil yada spagetti diyelim .. Yani haftanin 3 gunu hem ekmek hemde baklagil tarzi ( spagettide ) yenebilir . Bu montignac kitabinda yazan bilgiler .FAKAT Biz kadinlarin ozeliklede zor kilo veren kadinlarin bu 10 ogunu 7 ye dusurmeleri yani gunde 1 ogun karbon hakkini kullanmalarini tavsiye ediyiruz vede bunu cok tecrube ettik .

Kisacasi monti kitabina gore alpin bugunki menusu normal monti icin . Ama biz zor veren kadinlar icin uygun menu degil .
:KK66:.
Ayyy bu bilgiye göre ben baya baya karbonhidrat siz besleniyorum.

Biraz artırayım o zaman
En azından haftada 5 kez ıyi olur. Hafta sonu salçalı makarna yapabilir miyim.

Ayyy bu bilgiye göre ben baya baya karbonhidrat siz besleniyorum.

Biraz artırayım o zaman
En azından haftada 5 kez ıyi olur. Hafta sonu salçalı makarna yapabilir miyim.
Cık ,yagli olmaz bu hafta iyi kilo verirsen yogurtlu ,yagsiz ,az haslanmis spagetti yiyebilirsin ödulun olsun ;).. Yada domates sosun varsa yagsiznonunlada olur .
Diger makarnalar yenmiyor montignacta .

Cık ,yagli olmaz bu hafta iyi kilo verirsen yogurtlu ,yagsiz ,az haslanmis spagetti yiyebilirsin ödulun olsun :KK66:.. Yada domates sosun varsa yagsiznonunlada olur .
Diger makarnalar yenmiyor montignacta .
Domates sosum yok yaaa tüh
Kaynanama vardır dur isteyim ben onu
Yağsız da tadı olur mu ki
Sarımsaklı yoğurtla bi gideri olur heralde

Domates sosum yok yaaa tüh
Kaynanama vardır dur isteyim ben onu
Yağsız da tadı olur mu ki
Sarımsaklı yoğurtla bi gideri olur heralde
Ben bol yogurt ustune bolda pul biber ekerdim yagsiz oldugu anlaşilmiyor bile mubaregin ahaha canimi cektirdin simdi :-)
Yogur ustune domates sosda olur firuzem yagsiz olsun yeterki ;)

Gunaydin yagmurlu bir ankara sabahindan :))

Zilim bugun hulya arkadasimla sözlestik pilatese basliyoruz 1 ay buyunca haftada 5 gun Mutlaka yapicaz tv em'den ..
Geri kalan gunlerde yururum İnsallah .. 5 kilom var verilecek bakalim ne vakte gidecek :))).

selam sessiz topik:))
kahvaltı:6.30 2 dilim t.t ekmek-7 zeytin- light peynir-domates;1o gibi acıktım 15 beyaz leblebi;12.30 iki yumurta-peynir-bir kase kuru sebze kavurması-6 zeytin(doymadım yarım çay bardağı beyaz leblebi yedim)
menü sıkıntısı yaşıyorum
15.30 da ara yaparım 4 kayısı ve 10 badem ile akşam da 1 bardak süt ve 1 avuç kuruyemiş ya da ıspanak kavurur yoğurtla yerim.montiyi iyi anlatan bir türk yazar var mı?monti amcadan pek anlamadım
dün 35 dak yürüdüm bugün de 40-45 yaparım galiba.

Gunaydin yagmurlu bir ankara sabahindan :))

Zilim bugun hulya arkadasimla sözlestik pilatese basliyoruz 1 ay buyunca haftada 5 gun Mutlaka yapicaz tv em'den ..
Geri kalan gunlerde yururum İnsallah .. 5 kilom var verilecek bakalim ne vakte gidecek :))).
diyet menülerinizi bekliyorum 7.takıma yazıyorsanız oraya bakayım.

diyet menülerinizi bekliyorum 7.takıma yazıyorsanız oraya bakayım.
Alpincim ben monti yapmiyorum canim, hatta tam diyetde yapiyorum sayilmaz .. Benim hayat biraz aktif hergun bir yerdeyim ... Sporla ve dikkat etmeyle vermeye calisicam O yuzden menu yazmiyorum ;)..
7. Takimada bekleriz canim ;)..

Alpincimnmonti konusunda en aciklayici yer bu linktir canim .. Kitabi anlaman zor . Aslinda monti kolayda ilk basta zor gorunur ;)...

Canim karatayda kac ogun yiyordun ? Sik acikiyorsun sanirim ..

Menunde oylen yumurtayla yani proteinle birlikte leblebi ( karbonhidrat yemen dagru degil ... Doyl adiysan sebze kavurmani 2 tabak yiyebilirdin ;).. Fazla cesitden cok ana yemeginin miktarini artira bilirsin ..
Sik acikma ve doymama problemin donemselmi ,sureklimi var ?

Tahlil yaptirdinmi seker konusunda ?
Aksam icinde ispanak yogurt iyi secim ..

Menu konusunda aslinda geri sayfalarda cok var...

Sabah ekmek veya yumurta peynir zeytin bol yesilik yenebilir .... Yulaf sut de olur kahvaltida ...

Sabah karnini doyurursan acikmazsin yinede acikirsan karbonhidrat degilde pro tercih et ayran gibi peynir gibi ..

Oylen ve aksamta tum sebze yemekleri tum protein yemekleri yenebilir ...

Iyi akşamlar kızlar
Menumu bildireyim
Sabah:kk77:
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates

Öğle:kk77:
Ispanak
Domates
Yoğurdu. Bittiği için peynir yedim ben de

Akşam:kk77:
Yulaflu süt içtim. Mercimek corbasi var aslında ama malum yarin tartı günü eksi görmek istiyorum:KK71:

Son düzenleme:
bugün ki menüm

kahvaltı
- 2 dilim tb ekmek
- tatlu biber salçası
- light beyaz peynir
- salatalık

öğlen
- tavuk sebze haşlama az yağlı
- sebze sote
- yoğurt

1 saat sonra SÜTLÜ KÖPÜKLÜ KAHVEE

aksam
- salatalık ve kırmızı tatlı biber
- biber salçası
- light beyaz peynir
günaydınlar hazır bugünkü menümü belirlemişken yazayım hemen

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
5 adet et köfte
salata
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç çiğ fındık
peynirli yeşil salata
spor olarakta 40 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates yapılacak

bugünkü menümde belli olmuşken yazayım .
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
pazı kavurması
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
pazı kavurması
yoğurt
akşamı süt ve fındıkla yapmayayım diye yemekten fazlaca getirdim öğlen ve akşam menüm aynı oldu
spor olarakta 40 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step

Tamam canım anladım. Mümkün mertebe karbonhidrat aldığım zamanlar yağa dikkat edicem. Teşekkürler her şey için.

Bu sabah kahvaltıdan önce 1 elma
20 dakika sonra
2 dilim ekmek
Lor peyniri maydanoz
7 zeytin

Öğle 1 katı yumurta
Marul
Lor peyniri

Is yerine bunu getirebildim

Bugünkü menumu topluca yazayım
Sabah uyaninca
1 portakal
1 mandalina
kahvaltı
1 yumurta
yağlı peynir
yeşillik

öğle
Bulgurlu ıspanak
.Akşam
yağlı peynir ufalanmış salata
2 tane tereyağli yumurta

yanına ayran yok peynir koydum diye salataya.

uygun bir menü mü. 77 idi ilk başladığımda 74.5 gördüm
ama bi kaç gündür aynı kilodayım

Back