• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Selammm
Zilimm çok özledim seni cnm nasılsın
Aben ablanin dediği gibi eski moduna donmusdun yine..

Neslihancim sağlıklı doğumlar cnm
Birde Bakmışsın büyümüş kocaman olmuş

Glifor bana kaşıntı yaptı yan etkisi 1000lik agir geldi sanırım
Ama azaltıp devam etcem dozu çünkü insulin direncinin bütün etkileri var

Sabahları krep yapıyordum ama artik emek yiycem sıkıldim kiloda gitmiyor zaten

Sabahları krep yapıyordum ama artik emek yiycem sıkıldim kiloda gitmiyor zaten
Degistir menulerini banum bir gun baska digergun baska ..
İlac sureklimi yaparki alerji biraz dene bak istersen ;) dedigin gibi ilk baslarda dusuk kullan sonra 1000 gr al ...
İllaki fayda edecektir ..

Dozu dusurdum iki gündür bir sıkıntı yok abla.krep yapıyorum yulaftan hep ama birşey değişmiyor TB sandviç ekmeği aldım marketten onu yiycem bir sure 3-4 saat tok tutar sanırım oda

Dozu dusurdum iki gündür bir sıkıntı yok abla.krep yapıyorum yulaftan hep ama birşey değişmiyor TB sandviç ekmeği aldım marketten onu yiycem bir sure 3-4 saat tok tutar sanırım oda
İştah konusunda faydasi oldumu bir takip et bakalim ;)

Hayirli gunler .

Anjara karli okullarda tatil ...
Zilim
İstanbuldada tatil okullar evdemisin bugun ?

Banuş nasilsin , ilaca alistimi bunyen ?

selam kızlar.
ben de bugün itibariyle montignac diyetine başlama kararı aldım.
kitabını indirdim okumaya çalışıyorum ama bilimsel bir dille yazılmış.
sizin menülerinizden faydalanmayı umuyoırum
entegral ekmek dediği tam bugday ekmeği anladığım kadarıyla
ve okuduğum ve anladığım ekmek mümkünse sadece sabah yenilecek.
kahvaltıdaki peynir yağsız olucak yada zeytin yenebilir.
ekmekle et aynı öğünde yenmeyecek. her öğünde yoğurt yada süt ürününe yer verilecek.
listedeki gi 35 olan yiyeceklerden seçim yapılacak.

doğru anlamış mıyım kızlar
hadi bismillah diyip başlıyorum.

Hosgeldin furuze .
Hayatimda yaptigim en saglikli diyetti monti , sanada kolayliklar dilerim ..

Evet bilgiler dogru canim .

Hangi kitabi indirdin ? Yedikce zayiflayimi ?
Kadina ozel montignac daha anlasir dilde onu ukumani tavsiye ederim ..

Bu linkte o kitapdan daha ayrintili bilgiler var monti konusunda buna inan ;)

Soru sormaktan cekinme ;)

teşekkür ederim canım.
bu hafta boyunca çok az yemeye dikkat ettim.
ama hiç kilo veremediğimi görmek beni arayışa itti.
yazın da bi göz gezdirmiştim ama zor geldi yapmak.
şimdi inşallah yapabilirim.bu kez kitabını indirdim yedikçe zayıfla.
onu okuyum diğerine de geçerim.
ama okudukça çok mantıklı olduğunu anladım .

ben burdan size sorucam kafama takılan noktaları.
sabah yağlı peynir yersek ekmekle birlikte yada tereyağı olur mu
yumurta yediğimizde ekmek yememeye özen gösteriyoruz bunu anladım.

bulgur pilavı yenebilir mi 1. aşamada

Ekmekle doymus yaglardan uzak durmak lazim et ve sut yaglari yani ... Bu yuzden yagli penir yenmiyor ekmekle montide , dogal olarak tereyagda ekmekle yenmiyor ...
Bulgurum gl endeksi 50 o yuzden cok dikkatli yenmesi lazim , eger zor kilo veren bir yapin varsa uzak durmani tavsiye ederim .. Yersende ayni ekmek yerine say, bulgurla yag yok yani ;)

Ekmekle doymus yaglardan uzak durmak lazim et ve sut yaglari yani ... Bu yuzden yagli penir yenmiyor ekmekle montide , dogal olarak tereyagda ekmekle yenmiyor ...
Bulgurum gl endeksi 50 o yuzden cok dikkatli yenmesi lazim , eger zor kilo veren bir yapin varsa uzak durmani tavsiye ederim .. Yersende ayni ekmek yerine say, bulgurla yag yok yani :KK66:
Evet canım zor.kilo veriyorum o yüzden bo müddet uzak durumum. Bugün iyi oldu ama hiç ara öğün yapmadım.

Sabah 1 elma
Yarım saat sonra
11 buçuk gibi
3 dilim uno denge light
7 tane filan zeytin
Yeşillik

Öğle ara yok akşam 18.15
Kuru fasulye salata

Evet canım zor.kilo veriyorum o yüzden bo müddet uzak durumum. Bugün iyi oldu ama hiç ara öğün yapmadım.

Sabah 1 elma
Yarım saat sonra
11 buçuk gibi
3 dilim uno denge light
7 tane filan zeytin
Yeşillik

Öğle ara yok akşam 18.15
Kuru fasulye salata

Furuzecim bir aciklama daha yapayim ona gore menunu yorumlayim ..

Montide haftada 10 ogun karbonhidratli yani ekmek baklagil tarzi yiyebilirsin . Helede zor kilo veriyorsan baklagilide gelisi guzel yeme ;)

Mesela bugunki menun hem aksam hem sabah ayri ayri hem guzel hemde montiye uygun lakin her ikisini ayni gun yeme ;)
Aksam kuru yiyceksin diyelim sabah kahvaltini yumurtali yap ekmek yeme mesela . Ha 10 ogun karbon hakkinin 7 sini sabah ekmege kullanirsan 3 ogunde baklagil yiyebilirsin mercimek corbasida buna Dahil ;)
Egerki zor veriyorsan deneyimletime dayanarak sana
tavsiyem 10 degilde haftada 7 ogun karbon yemen kisaca gunde tek ogin karbonhidrat ye , hedef kilona yaklasinca veya kilo
vermen yavaslayinca bunu haftada 5 ogunede dusurebilirsin .

Her zamanmi gec kahvalti yapiyorsun ?

Furuzecim bir aciklama daha yapayim ona gore menunu yorumlayim ..

Montide haftada 10 ogun karbonhidratli yani ekmek baklagil tarzi yiyebilirsin . Helede zor kilo veriyorsan baklagilide gelisi guzel yeme :KK66:

Mesela bugunki menun hem aksam hem sabah ayri ayri hem guzel hemde montiye uygun lakin her ikisini ayni gun yeme :KK66:
Aksam kuru yiyceksin diyelim sabah kahvaltini yumurtali yap ekmek yeme mesela . Ha 10 ogun karbon hakkinin 7 sini sabah ekmege kullanirsan 3 ogunde baklagil yiyebilirsin mercimek corbasida buna Dahil :KK66:
Egerki zor veriyorsan deneyimletime dayanarak sana
tavsiyem 10 degilde haftada 7 ogun karbon yemen kisaca gunde tek ogin karbonhidrat ye , hedef kilona yaklasinca veya kilo
vermen yavaslayinca bunu haftada 5 ogunede dusurebilirsin .

Her zamanmi gec kahvalti yapiyorsun ?
Hmmm anlamaya çalışıyorum o_O
Sizin sayfalarımızdan da okudum 10 sayfa kadar.
Kitabı da tam okudum denemez.
Şimdilik sizden okuduğum ve gördüğüm kadarıyla yapmaya çalışıyorum. Kuru fasulye varsa sabahki ekmek listeden çıkıyo o zaman. Anladım canım.
Zaman zaman erken kahvaltı yaparım bazen hiç kahvaltı yapmam.
Hafta içi işe giderken elma yada meyve yiyip is yerinde saat 10 gibi mi kahvaltı yapiim yoksa sabah 7.30 da kahvaltımı yapıp 12 de öğle yemeğimi mi yiyim sence.
Ay canım seni de sıkıyorum sorularimla. Her şey için teşekkürler. ...:KK37::KK36:

Slm canlar,bi görünüp bi kayboluyorum..?:)çok yogun geciyor gunlerim,aebenim kar tatilinde o sigukta cam sldim ben.bezle sildigim yer aninda buzlandi:)ama baska boş gunum olmayacagi icin bi baslamisken bitsin diye yaptim.hatta ayni gun hizimi alamayip hortum takip baklonda zebralari yikadim.nasil ruzgara tutulduysam migrenim tuttu,yorgunlugunda etkisiyle 3 gun agrilarla gezdim.cuma gunude oglen okulda fenalastim.tansiyonum 6-9 olmus.esim geldi aldi okuldan serum takti bana ve soylendi durdu,canınamı kastettin sen,kış kıyamet ne temizligi,görücümü geliyo sanki diye:)hala toparlayamadim kendimu.şu gece çalışma işide fazlasıyle yordu galiba...
Sizde ne war ne yok bakalim?banum yeni işe alıstınmi?hersey yolundadir insallah.
Yeni arkadaslar gelmis hosgelmis..
Neslişim belkide doğurmuştur bile..
Uykum geldi,kaçirmadan gidip yatayim,kac gecedir uyuyamadim migrenden zombi gibiyim...

Zilim gecen demistimya eski haline döndün, iyimi kotumu bilemedim diye . Kuzum canina yazik silmeyeydin nolacakti sanki pofff :(

Firuzem dene canim bir hafta erken kahvalti ve 3 ogun ... Diger hafta gec kahvalti 2 ogun sana dogru yolu badkul soyler ;) .

Birde ilk sayfakardan cok orta sayfalari oku . 2008 de acildi bu likn ve o zamanlar montiyi tam bilmiyordum ;)

Aslinda sayfalardan cok burdan surularla bilgi edinmen daha kolay ... Ben buralarsayim canim 7 senedir hic usenmedim cevap yazmayaerak etme ;) yeterki faydam dokunsun ....

Firuzem dene canim bir hafta erken kahvalti ve 3 ogun ... Diger hafta gec kahvalti 2 ogun sana dogru yolu badkul soyler :KK66: .

Birde ilk sayfakardan cok orta sayfalari oku . 2008 de acildi bu likn ve o zamanlar montiyi tam bilmiyordum :KK66:

Aslinda sayfalardan cok burdan surularla bilgi edinmen daha kolay ... Ben buralarsayim canim 7 senedir hic usenmedim cevap yazmayaerak etme :KK66: yeterki faydam dokunsun ....
Ayyy çok teşekkür ederim.
Bu sabahki menum siz yorumlayın ona göre neleri çıkarmam gerekiyorsa cikarayim
20150215_101637.jpg
3 dilim uno light denge
9.zeytin
Lor peyniri maydanoz
1 yumurta

Selam

Ah zilim çok geçmiş olsun ama canına bu eziyet niye ki :((

Aben ablam 850 ml alıyorum ilacı
Bunyen alıştı sanırım dun almamistim ilacı annemlere gittim unutmusum ama sabah acaip bi tatlı krizi ile uyandım.

Slm canlar,bi görünüp bi kayboluyorum..?:)çok yogun geciyor gunlerim,aebenim kar tatilinde o sigukta cam sldim ben.bezle sildigim yer aninda buzlandi:)ama baska boş gunum olmayacagi icin bi baslamisken bitsin diye yaptim.hatta ayni gun hizimi alamayip hortum takip baklonda zebralari yikadim.nasil ruzgara tutulduysam migrenim tuttu,yorgunlugunda etkisiyle 3 gun agrilarla gezdim.cuma gunude oglen okulda fenalastim.tansiyonum 6-9 olmus.esim geldi aldi okuldan serum takti bana ve soylendi durdu,canınamı kastettin sen,kış kıyamet ne temizligi,görücümü geliyo sanki diye:)hala toparlayamadim kendimu.şu gece çalışma işide fazlasıyle yordu galiba...
Sizde ne war ne yok bakalim?banum yeni işe alıstınmi?hersey yolundadir insallah.
Yeni arkadaslar gelmis hosgelmis..
Neslişim belkide doğurmuştur bile..
Uykum geldi,kaçirmadan gidip yatayim,kac gecedir uyuyamadim migrenden zombi gibiyim...
Geçmiş olsun dikkat edin kendinize :KK66:

Back