Kizlar ben size demedimmi monti konusunda netde bir cok bilgi kafanizi karistirir diye ..
Kimi insan montiyi ayristirma diyeti olarak gormus ekmekle yani karbonhidratla protin yani peynir sutu yememis .. Bu dogru degil . Ekmekle birlikte yogurtylta sutte penirde yenir , fakat ekmekle yenen sut urunubyagsiz olmali . Burda karbonla proyu degilde katbonla doymus yazgi karistirmiycaksin ..
Monti konusunda Sorularina
burdan cevsp ara canim cogu sitedeki yorumlar kafani karistirir .
Denise o dedigin baslik sevgili laranin basligi yanilmiyorsam kendisi beni montiyle tanistiran arkadasimdir ... O zaman henuz monti ne bilmiyordum kitabimda yoktu .. O mesajda bir gazetecinin monti deneyimiydibiliyorum biliyorum ama bunu başka bir konu altında senin yazın olduğu için sordum zaten diğerlerini dikkate almadım bile :)
birde şekeri kes farklı bişsey mi acaba ?
Fatosum bende butur seyler gozle gorulur etki yamaz belkide ben fatketmemisimn. Bu dediklerini hep denedim ama en fazla 1 hafta pek duzrnli degilimdir butur seylerde ...Aebencim acaba sen diyet yaparken hızlandırıcı birşey kullanmış mıydın? Ne biliyim yeşil çay, sirke karbonatlı su vs
Aksami biraz abartmissin . Neden kaynaklaniyor biliyormusun kahvaltinin azligindan ... Sabah 2 dl ekmekYaşım 30 aebencim yani artik genç sayılmam
ben yeşil çay içiyorum motive ediyor beni
bugünkü menümü paylaşayım hemen ayrıca 2 saat yüzdüm bugün inş faydasını görürüm
10.00 Kahvalti
Haşlanmış yumurta
Peynir, 3 zeytin
13.00 öğle yemeği
Ton balıklı Kaşarlı salata
Ayran
19.30 akşam yemeği
Zeytinyagli pırasa
Yoğurt
1 avuç ceviz
1 dilim tb ekmek
Spordan sonra çok acikmistim dayanamadım yedim ekmeğiYesil cay iyidir tabiki icebilirsin ...
Bende 39 zumdayim ....
Kilon kac ozel degilse ?
ben bu konuyu sormustum o yuzden sabahki kahvaltına cevabını yetiştirmek amacıyla ben cevapliyim sorunuAeben bu arada ben kahvaltıda yumurtanın yanında ekmek yenmiyor diye okumuştum kitapta sanki ondan yemedim yanlış miyim???
Deniscim ilgine cok tesekkur ederimben bu konuyu sormustum o yuzden sabahki kahvaltına cevabını yetiştirmek amacıyla ben cevapliyim sorunu
ya ekmek ya yumurta ikisi bir arada olmaz
bende kendi menümü yaziyim kii bugün hastaydım bütün gün evde yattım sıkıntıdan çok ara yaptım maalesef
1. kahvaltı
- 2. dilim tb ekmegi
- biber salcası ve lıght peynir
- salatalık + kucuk bir kase prasa
ara = nar
2. öglen yemegi
100 gr badem + yogurt
ara = 2 mandalina + elma + 2 kuru erik
3. aksam
süzme yogurt ve sütlü kahve
veeeee projem vardı halada sabahlıyorum bu yuzden tekrara acıkıp kendıme yogurtlu kuru meyveli bademli bir karışım yaptımmmmm ve cok da mutsuzumama cok acıkmıstımmm
Yaaa aslında badem o kadar doyurucu ki sırf yemesi daha keyifli diye 100 gr yedim birde benim migdem mi artık karnım mi o kadar cabuk ve çok sisiyorki yemeğe korkuyorum biseyleri :/ bu arada karatay diyetinin bundan farkı neydi ve faydasını görebildin mi ? Bana karatay diyeti çok yavaş sonuç veren e haliyle motivasyonu dusuren bir diyet gibi geldi ama net yorum yapmiyim tabu :)Deniscim ilgine cok tesekkur ederimbu akşam yediklerini ben yesem vallahi açlıktan uyuyamam
karatay menüsü bu diyete göre daha kolaydı bu diyete tam adapte olamadim ama olcak inş
Yaaa aslında badem o kadar doyurucu ki sırf yemesi daha keyifli diye 100 gr yedim birde benim migdem mi artık karnım mi o kadar cabuk ve çok sisiyorki yemeğe korkuyorum biseyleri :/ bu arada karatay diyetinin bundan farkı neydi ve faydasını görebildin mi ? Bana karatay diyeti çok yavaş sonuç veren e haliyle motivasyonu dusuren bir diyet gibi geldi ama net yorum yapmiyim tabu :)
Dogrudur yumurtayla ekmek beraber yenmiyor . Ya ekmekli yada yumurtalu kahvalti , yulaf sutde mobti kahvaltisidir kizlar .Aeben bu arada ben kahvaltıda yumurtanın yanında ekmek yenmiyor diye okumuştum kitapta sanki ondan yemedim yanlış miyim???
ben bu konuyu sormustum o yuzden sabahki kahvaltına cevabını yetiştirmek amacıyla ben cevapliyim sorunu
ya ekmek ya yumurta ikisi bir arada olmaz
bende kendi menümü yaziyim kii bugün hastaydım bütün gün evde yattım sıkıntıdan çok ara yaptım maalesef
1. kahvaltı
- 2. dilim tb ekmegi
- biber salcası ve lıght peynir
- salatalık + kucuk bir kase prasa
ara = nar
2. öglen yemegi
100 gr badem + yogurt
ara = 2 mandalina + elma + 2 kuru erik
3. aksam
süzme yogurt ve sütlü kahve
veeeee projem vardı halada sabahlıyorum bu yuzden tekrara acıkıp kendıme yogurtlu kuru meyveli bademli bir karışım yaptımmmmm ve cok da mutsuzumama cok acıkmıstımmm
Fotosum etle ekmek beraber yenmez daha gecengun konustukta . Spagetiyle tavuk olmaz .. Diyetde olsa biskui uok montide ..Ben günlük menümü paylaşayım dün biraz kaçamak oldu gece ama bugün yapıcam inş
09.30 kahvaltı
Yağda yumurta
Peynir, 3 zeytin
1 avuç ceviz
1 pastırma
13.30 Yoğurtlu brokoli salatası
Yarım paket diyet bisküvi
ve zeytin ezmesi
15.30 1 kivi
Yarım paket diyet bisküvi
18.30 sebzeli tavuk sote
Tam buğday spagetti
Yoğurtlu brokoli salatası
19.30 çay ve küçük parça çikolata
Raporum ..
8:00
2dl. Ekmek . Mantarli omlet .
Tere, maydonoz ,az peynir .
13:30
Sebzeli tavuk . Buyuk kase salata .
Yr. Br ayran ..10 badem ..
18:00
1 kş. Yogurt . 2 hurma , yr. Kivi .
1mandalina , 4 ceviz ..
2 saat kadarda disarda yurudum
Hımm tamam öğrendim tekrar etmem artıkFotosum etle ekmek beraber yenmez daha gecengun konustukta . Spagetiyle tavuk olmaz .. Diyetde olsa biskui uok montide ..
Spagettiyi ilk haftalarda tavsiye etmem .... Cok monti menusu olmamis canim ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?