Yag ogunu ??????peki ama yağ öğünü günde sadece 1 kez ise eti öğlen yiyorsak ve ekmek hakkıda sabah ise akşam sadece protein + salata mı tüketilmeli ?
hmm peki o zaman :)Montide cok spora gerek olmasada bir sure kilo verdikten sonra duraklamalar olabilir ( bunyeye gore ) vede kilo verirkende sıkılasmak kas kutlesini artirmak en iyisidir ..
Montide sart olmasada tabiki tavsiye ederim ...
Birde kizlar montiyi bir hafta icinde iyce ogrenir oturtursunuz .. Sonrasinda mumkun oldugu kadar kacamak yapmamaniz lazim , pankreasi duzene sokup srker dengesini oturtmak lazim ...
Fatos canimDenise tabiki güzel olur memnun olurum
ben bugün biraz protein agirlikli beslendimeve yeni geldihim için mecburen böyle oldu
menumu paylaşayım
09.30 Kahvaltı (Omega + Q10)
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine süzme peynir
5 zeytin
13.15-14.00 Öğle yemeği
Mercimek çorbası
Sulu köfte (1,5 porsiyon)
Cacık
18.00-19.00 akşam yemeği
Dana antrikot
Salata
Ayran
yağ ögününden kastım et yağlı balık veya tavuk tabi sıralamasını kendi düzenime göre yapıp sordum illa öğlen olması şart değil yani öyle anlamış da değilim zaten :) .. sadece genel olarak öğlen bunlar tüketilir diye genelleme yaptım tamam o zaman anladığımı söyle izah ediyimYag ogunu ??????
Kahvalti harici aksam yada oyleyin farketmez ogunuzun icinde sunlar olabilir ...
Oyleyin ve aksam arasindaki tek fark miktar olarak aksami az yemeniz !
Et ,sut urunu . Sebze yemegi . Salata . Azsa olsa kuruyemis ..
Yag ogunu nedir ?
tamammm o zamannn anlaşıldı1 sorun evet ekmek kavaltida
2. Sorunda evet etle yenmiycek .
3. Sorun hem aksam hemde oylen genelde pro ve sebze agirlikli olur .. Kilo vermek istiyorsak Gunluk kilo basina
1..1,5 gr pro alinmali . Yiyeceklerin pro miktarlari ilk sayfada vardi ..
4. Soru baklagil ve ekmek beraber cok agir olur zaten baklagilde karbonhidrat ama soyle yr. Dl ekmegide belki gormezden gelebiliriz . Amabaklagilida cok yagli yapmamak sartiyla ..
Ben nasıl beslendim? Sabah kahvaltısında en kepekli ekmekten (ben "Doygun" marka yiyorum. Halk Ekmek'in kepeklisi de iyi bir kepekli ekmek deniyor.) İSTEDİĞİM KADAR kızartıyorum. Üzerine zeytin ezmesi sürüyor, bir avuç doğranmış maydanoz ve bol miktarda domates koyuyorum ve yiyorum. Ekmeğin yanından hiçbir şekilde süt ve süt ürünü ile et ve et ürünü ve de yumurta ve yumurta ürünü (mayonez, krep, kek) YEMİYORUM.
- aklım karıştı süt ürünü yok derken peynir ??? o da protein sonuçta ama kahvaltıda ekmekle beraber tüketiliyor ??
Doğal oldukları halde kötü glusid olarak tanımlanacak bir kaç tane de sebze bulunmaktadır ki bunlar; patates(taze olmayanı), havuç, pancar ve mısır olarak sıralanır. Meyvelerden ise karpuz, ananas ve muz kan şekerini fazla yükselten kötü glusidler sınıfına girer.
- havuç çiğ olarak ta mı yok burdada koptummm ??
ŞEKERİ BIRAK:Montignac'ta önerilen gıdalar tüketilecek; birlikte tüketilme kısıtlaması yok; yalnız miktarlarda aşırıya kaçılmayacak, öğün araları atıştırmalarıyla sık ve az beslenme prensibi uygulanacak.
birde bunu anlamadım sık ve az atıştırmalıklar ?? bu montignac diyetinin dışında bi konu mu ??
Kitapda bu sekilde bir yazi yok , ama her diyet adi ne olursa olsun İlk yaptigin sonucu vermez, cunki bunye buna alismis dir vede kil0 vermede direnecektir . Mesela dukan icinde 2 kere uygulana bilir denir .. Ayni konu yuzunden ..BİRDE DİYET HAYAT BOYU SADECE 3 KEZ UYGULANABİLİR YAZIYORMUS KITAPTA DOGRU MU ?
Menun guzel canimbugün ki menüm
kahvaltı
- 2 dilim tb ekmek
- tatlu biber salçası
- light beyaz peynir
- salatalık
öğlen
- tavuk sebze haşlama az yağlı
- sebze sote
- yoğurt
1 saat sonra SÜTLÜ KÖPÜKLÜ KAHVEE
aksam
- salatalık ve kırmızı tatlı biber
- biber salçası
- light beyaz peynir
Bugün yine eve geç geldim ve bugün diyeti hiç uyamadim ne yazik ki
yine de paylaşıyorum, gece de çok acıktım dayanamadım saldırdım mutfağa
Kahvaltı yapamadım uyanamadim
12.00-12.30 öğle yemeği
Tavuk sote ve garnitür sebze
Yoğurtlu semizotu salatası
Ayran
Yarım bardak sahlep
17.00 1 porsiyon mantı
18.00 Caramel Macchiato
00.00 Bir dilim ekmek
4 dilim pastırma
1 üçgen peynir
Ayran
Fatos gercekten montiyle alakasi yok menunun
Sabah kahvaltisi gun boyu tok tutar , cunki 2. Migdemiz ve beynimiz gibi olan ince bagirsaklari doyurur .
Bende hergun tartilirim kilo kontrolu ve neyi yanlis yaptigim hakkinda not tutarim bir zararini gormedim simdiye kadar tartilmanin ...Evet zaten 100e almışım bile hemen
bi de benim hergün tartilma gibi bir huyum var olumsuz bi etkisi olmuyo ama
bugün daha dikkatli olucam inş
Aebencim acaba sen diyet yaparken hızlandırıcı birşey kullanmış mıydın? Ne biliyim yeşil çay, sirke karbonatlı su vsBende hergun tartilirim kilo kontrolu ve neyi yanlis yaptigim hakkinda not tutarim bir zararini gormedim simdiye kadar tartilmanin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?