Canim bu aksam yemegiyle ben doymam ki açlıktan uyuyamam vallahiBugun yediklerim kizlar ornek olur belki . Bu arada diyet guruplarinda 7. Takimdayim , ama monti yapmiyorum daha dogrusu yapamiyorum sosyal hayatim cok genelde disardayim .
Menumde tek montiye uymayan ekmekle yumurta onun disinda mobti menusu ...
Birde her aksam meyve yemem bugune ozel reglim yaklasiyir tatli istedi canim ..
günaydınlar herkese dünkü menümü yazayım
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
öğlen
1 kepçe nohut yemeği
cacık
ara
1 adet şeftali
akşam
2 adet biber dolması ( içinde pirinç yoktu sadece kıyma soğan
ve baharatlardan oluşuyordu )
yoğurt
dün spora gidemedim çok dişim ağrıyordu bugün telefi ederim artık
Fatosum montiye uygunCanim bu aksam yemegiyle ben doymam ki açlıktan uyuyamam vallahi
slmlar herkese
oh be haftanın son günü olunca bende öğrenciler kadar seviniyorum walla:)) yarın geç kalkacağım için..
herkese iyidir umarım..yeni monticiler de hızla adapte olurlar umarım..bol kilo verirler inşallah..
banuş nerelere kayboldun cnm ?
Deniscim seni çok iyi anlıyorum sağolsun kocam da akşam habire cips kuruyemiş getirip soruyo bana yer misin diye.. Birine hayır desem birinde canım cekiyo alıyorumBugün ki menumu yaziyim ben
sabah 8.00
2. Dilim tb ekmeği
light peynir salatalık
kırmızı biber salcasi ve havuç
ve çay
Öğlen 15.30
Tavuk sote sebzeli
yoğurt ve patlıcan yemeği sade
kahve
akşam 21.00
20 badem 1 kase yoğurt
çay
ve........
Yine çok gec kaldım ama ben bu saatlerde ayakta olucagimi bilmedigim icin akşam az yiyorum
saat 1.00
50 badem((((
Ben hep buralardayim fatos .. 7. Takimdayim . Siz menu vs yazmayinca cevaovyazacak bisi yoktu o yuzden yazmadim ...Kızlar Nerelerdesiniz?? Yalnız kaldım burda
Merhaba kızlar
bugün çok kosturmacaliydi diyet yine yalan oldu
akşam da annemler gittik bişiler kaçırdım yinebu haftasonları hep böyle oluyo zaten menumu vereyim
11.00 Kahvaltı
Tam buğday ekmeğinden tost
Domates, peynir, zeytin
17.00 Tarhana corbasi
Hamsi tava
Salata + soğan
Biraz yufka
21.30 Patlamış Mısır
Az kabak çekirdeği
çok haklısın canım zaten ben karatayı yaparken de böyle kaçamaklar yaptığım için çok bi kilo verememiştim.Fatos canim istedikten sonra montiye uyman
Mumkun .
Bak mesela sabahin tamam ,
Oylen annenlerde bol salata balik yeseydin okeydi tarhana ve yufkaya gerek yoktu . Baligin vede salatanin miktarini artirip karnini boyle doyura bilirdin ..
...aranda kabak cekirdegini yiyip misiri geri çevirmeliydin
Canim benim montiye karar verdiysen kararli olnalisin o gezmeler hep olacak hayatimizda..
Aeben sana bir sorum olucakti benim arkadasim bir diyet uygulamış tam olarak içeriğini bilmiyorum ama su anda kilo kontrolünü saglamak istiyormuş bende ona montignac dan bahsetmistim oda acaba ben montignac diyetinin direk olarak 2 aşamasına geçsem bu benim kilo kontrolümu sağlar mi diye sordu benim de aklıma ilk sen geldin bilirsen bi sen bilirsin
Merhaba
bugün akşam kaçamağım hariç iyiydim
1 saat de yürüyüş yaptim
menümü vereyim
11.45 1 mandalina
12.00 kahvaltı
Yumurtasız Menemen
2 dilim tb ekmeği
Zeytin ezmesi
16.00 1 mandalina
18.30 ögle ve akşam yemeği
Izgara tavuk
Yeşil salata
Salatalıklı yoğurt ve ceviz
20.30 çay ve 5 tane tam buğday bisküvisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?