Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin fotoks.
CANIM MENÜNDEN ÇAYLARI ÇIKARDIM DAHA İYİ ANLAYIM DİYE ... MENÜNE ÇAYLARI YAZMANA GEREK YOK İÇEBLİRSİN . pardon buyuk olmuş ..
menün ilk gün içim gayet başarılı .. tek olmayan kuru yemişin saati .. akşam yemeginden 1 saat önce meyve yiyeblirsin . çunki o migdede kalmaz ... ama kuru yemişden bir saat sonra ögün üst üste olur .. illa yemek istiyorsan ögününe kat . yada aran için meyve tercih et...
Çok teşekkür ederim canım evet kitabı anlamadım pek bu süreçte bu başlık bana çok faydalı olcak inş yarın yine yazarım iyi geceler
siz yeterki isteyin ben buradayım .monti hakkında tüm sorularınızı burda bulabilirsiniz .. kitabı anlamak 2 senemi almıştı .. çok anlaşılır degil menüler konusunda ...
Hoş geldin fotoks.
CANIM MENÜNDEN ÇAYLARI ÇIKARDIM DAHA İYİ ANLAYIM DİYE ... MENÜNE ÇAYLARI YAZMANA GEREK YOK İÇEBLİRSİN . pardon buyuk olmuş ..
menün ilk gün içim gayet başarılı .. tek olmayan kuru yemişin saati .. akşam yemeginden 1 saat önce meyve yiyeblirsin . çunki o migdede kalmaz ... ama kuru yemişden bir saat sonra ögün üst üste olur .. illa yemek istiyorsan ögününe kat . yada aran için meyve tercih et...
siz yeterki isteyin ben buradayım .monti hakkında tüm sorularınızı burda bulabilirsiniz .. kitabı anlamak 2 senemi almıştı .. çok anlaşılır degil menüler konusunda ...
Biraz daha düzenli tutmaya calisscagim artık...Denise monti hakinda nekadar cok nette gezersen kafan okadar karisir . ..
Canim belliki 2 ogun yiyorsun sabahi hadi ekmekli yaptin . Aksamida meyveyle ypgurtla yaptin diyelim ,, nerde yemek salata et ogunu ?
Benim
Kitapta okudugum meyve yemeklere hrlede et yemeklerine kesinlikle karismaz . Nadiren pismis olarak karbonhidrat ogunleriyle yenir .( kuru fasuyye yaninda sekersiz hosaf gibi )
Denisim sana tavsiyem haftanin 4 gunu ekmekli 3 gunu yumurtali kahvalti yap 2. Ogunundede ana yemek salata yogurt ye
Birde %80 kakao içeren bitter çikolata 1 aşamada serbest mi ? Eğer öyleyse miktarı ne kadar ?Ve hangi öğünde tüketilmeli acaba ?Biraz daha düzenli tutmaya calisscagim artık...
meyve konusudandada açıklık getirdiniz sağolun :)
Birde sabah aç karna limonlu su içiniz demiş sindirim.sistemi icin herhalde ama ben bir faydasını göremedim acaba gerçekten dedikleri kadar etkili mi ?
Birde öğlen veya akşam et yetmeyecek olursam egwr sabah ekmekle beraber hindi füme et veya jambon yiyebilir miyim ? Sonuçta protein tavuk bilemedim o yüzden veya jambonlu yumurta ?
Biraz daha düzenli tutmaya calisscagim artık...
meyve konusudandada açıklık getirdiniz sağolun :)
Birde sabah aç karna limonlu su içiniz demiş sindirim.sistemi icin herhalde ama ben bir faydasını göremedim acaba gerçekten dedikleri kadar etkili mi ?
Birde öğlen veya akşam et yetmeyecek olursam egwr sabah ekmekle beraber hindi füme et veya jambon yiyebilir miyim ? Sonuçta protein tavuk bilemedim o yüzden veya jambonlu yumurta ?
Serbest degil ama bazen izin var diyelim ... Birkac parca at emerek tadina var .canin cok tatli istediginde ama sık sık degil .medine hurmasini bol kaaoya batir ye ayni tadi alirsinBirde %80 kakao içeren bitter çikolata 1 aşamada serbest mi ? Eğer öyleyse miktarı ne kadar ?Ve hangi öğünde tüketilmeli acaba ?
fotoxss eger sende yeni basladıysan birbirimiz destekliyebiliriz tabiki deneyimli arkadaslarımızın yarıdımını alarak birbirimizi motive edebiliriz ben maalesef kacamak yapmıstım o yuzden duzenlı yapamadımm fakat belki beraber daha yararlı olur ne dersin ?Aeben sana bir sorum olacak
Dün akşam 10 gibi meyve yedim bu serbest mi yoksa akşam yemeğinden sonra yasak mi???
Denisecim okudugun site onerilerini neye gore veriyor bilmiyorum ama monti kitabinda sabah linmonlu su ic diye birsey yazmiyor , lakin bu icemezsin anlaminda degil , vede sabah ac karna icilen limoblu su sindirim sistemini temizler vede vucudu alkali yapar buda kilo vermeye yardimcidir hemde saglik acisindan iyidir ..
Kahvaltida et turevine gelince . Yiyebilirsin fakaaat montinin en onemli kurallarindan olan etle ekmek beraber yenmez kuralini unutmadan .. Yumurtayla birlikte yiyebilirsin montiye uygun etini ..
Aynen oyle, et gl endeksi yuksek karbon yani nisastali dedigimiz unlu gidalar vede baklagillerle yenmiyorbende öyle tahmin edip yumurtalı tavuk füme etli omlet yapmıştım :)
birde eti sadece ekmeklemi yoksa hamur işi olan hiçbir karbonhidratla mı tüketemiyoruz mesela spagetti gibi ?
Aynen oyle, et gl endeksi yuksek karbon yani nisastali dedigimiz unlu gidalar vede baklagillerle yenmiyor
Spagetti yagsiz yogurt yada yagsiz domates sosla yenebilir ama ilk haftalarda pek yemiyoruz ..
Sahsi fikrim yeme !Aeben sana bir sorum olacak
Dün akşam 10 gibi meyve yedim bu serbest mi yoksa akşam yemeğinden sonra yasak mi???
Evet karbonhidrat , birde haftada 10 ogun karbon hakinz var kizlar . Bunun 7 sini kahvaltida ekmek 3 ogunde baklagil olarak kullanabilirsiniz . Mercimek cormasinin icinde patates un vede havuc olmamasina dikkat edin ..peki et ve mercimek veya fasülye de olmaz o zaman peki mercimek çorbası yedik o karbonhidrat öğününe giriyor değil mi ?
peki ama yağ öğünü günde sadece 1 kez ise eti öğlen yiyorsak ve ekmek hakkıda sabah ise akşam sadece protein + salata mı tüketilmeli ?Evet karbonhidrat , birde haftada 10 ogun karbon hakinz var kizlar . Bunun 7 sini kahvaltida ekmek 3 ogunde baklagil olarak kullanabilirsiniz . Mercimek cormasinin icinde patates un vede havuc olmamasina dikkat edin ..
Etli baklagil 2. Asamada serbest kizlar ..
Montide cok spora gerek olmasada bir sure kilo verdikten sonra duraklamalar olabilir ( bunyeye gore ) vede kilo verirkende sıkılasmak kas kutlesini artirmak en iyisidir ..süper o zaman
ben bugünkü menümü hiç yazmiyim .. bugün hiç ve hiç iyi beslenmedim hava dolayısıyla tüm günüm evde geçti ve stresten dolayı da kendimi az rayından çıkmış buldum...
yaptığın diyeti sporla destekliyo musun acaba ? yoksa sadece diyeti mi uyguluyorsun ?
Şimdilik spor yapmıyorum canım ama yüzmeye başlıcam inş bu haftasüper o zaman
ben bugünkü menümü hiç yazmiyim .. bugün hiç ve hiç iyi beslenmedim hava dolayısıyla tüm günüm evde geçti ve stresten dolayı da kendimi az rayından çıkmış buldum...
yaptığın diyeti sporla destekliyo musun acaba ? yoksa sadece diyeti mi uyguluyorsun ?