• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bugun yediklerim kizlar ornek olur belki . Bu arada diyet guruplarinda 7. Takimdayim , ama monti yapmiyorum daha dogrusu yapamiyorum sosyal hayatim cok genelde disardayim .

Menumde tek montiye uymayan ekmekle yumurta onun disinda mobti menusu ...
Birde her aksam meyve yemem bugune ozel reglim yaklasiyir tatli istedi canim ..
Canim bu aksam yemegiyle ben doymam ki açlıktan uyuyamam vallahi :KK48::KK48:

günaydınlar herkese dünkü menümü yazayım
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates

öğlen
1 kepçe nohut yemeği
cacık

ara
1 adet şeftali

akşam
2 adet biber dolması ( içinde pirinç yoktu sadece kıyma soğan
ve baharatlardan oluşuyordu )
yoğurt

dün spora gidemedim çok dişim ağrıyordu bugün telefi ederim artık

nazlim hala monti yapiyor 20 kiloya yaklasti verdigi kilo 5-6 ay oldu sanirim , hala 7. Takimda kendisi , buraya firsati kalmiyor ...

slmlar herkese:KK54:
oh be haftanın son günü olunca bende öğrenciler kadar seviniyorum walla:)) yarın geç kalkacağım için..:KK45:
herkese iyidir umarım..yeni monticiler de hızla adapte olurlar umarım..bol kilo verirler inşallah..

banuş nerelere kayboldun cnm ?

slmlar herkese:KK54:
oh be haftanın son günü olunca bende öğrenciler kadar seviniyorum walla:)) yarın geç kalkacağım için..:KK45:
herkese iyidir umarım..yeni monticiler de hızla adapte olurlar umarım..bol kilo verirler inşallah..

banuş nerelere kayboldun cnm ?

Zilim İyi uykular yarin sabah icin canim . Sende yoktun 2 gundur merat etmedim desem yalan olur . Banum kayiplarda yine ...

Eski sayfalara bakarken neslişin hamiliginin son ayyinda oldugunu gordum ... Ay rabbim sabredenlere muradini verecek insallah ...

Bugün ki menumu yaziyim ben
sabah 8.00
2. Dilim tb ekmeği
light peynir salatalık
kırmızı biber salcasi ve havuç
ve çay
Öğlen 15.30
Tavuk sote sebzeli
yoğurt ve patlıcan yemeği sade
kahve
akşam 21.00
20 badem 1 kase yoğurt
çay
ve........
Yine çok gec kaldım ama ben bu saatlerde ayakta olucagimi bilmedigim icin akşam az yiyorum
saat 1.00
50 badem :(((((

Denise menun guzel canim afiyet olsun ..
Geceki bademin olmamis evet miktarinida cok yemissin 50 tn , cok fazla ....
Oturacak o İnsallah menulerin ..

Bugün ki menumu yaziyim ben
sabah 8.00
2. Dilim tb ekmeği
light peynir salatalık
kırmızı biber salcasi ve havuç
ve çay
Öğlen 15.30
Tavuk sote sebzeli
yoğurt ve patlıcan yemeği sade
kahve
akşam 21.00
20 badem 1 kase yoğurt
çay
ve........
Yine çok gec kaldım ama ben bu saatlerde ayakta olucagimi bilmedigim icin akşam az yiyorum
saat 1.00
50 badem :KK43:((((
Deniscim seni çok iyi anlıyorum sağolsun kocam da akşam habire cips kuruyemiş getirip soruyo bana yer misin diye.. Birine hayır desem birinde canım cekiyo alıyorum :(( hatta dün akşam inadına mı yapıyosun dedim bağırdım diye triplendi bana :/

Merhaba kızlar :KK25:
bugün çok kosturmacaliydi diyet yine yalan oldu :p
akşam da annemler gittik bişiler kaçırdım yine :KK20: bu haftasonları hep böyle oluyo zaten :63: menumu vereyim :KK56:

11.00 Kahvaltı
Tam buğday ekmeğinden tost
Domates, peynir, zeytin

17.00 Tarhana corbasi
Hamsi tava
Salata + soğan
Biraz yufka

21.30 Patlamış Mısır
Az kabak çekirdeği

Fatos canim istedikten sonra montiye uyman
Mumkun .
Bak mesela sabahin tamam ,
Oylen annenlerde bol salata balik yeseydin okeydi tarhana ve yufkaya gerek yoktu . Baligin vede salatanin miktarini artirip karnini boyle doyura bilirdin ..

...aranda kabak cekirdegini yiyip misiri geri çevirmeliydin :(
Canim benim montiye karar verdiysen kararli olnalisin o gezmeler hep olacak hayatimizda ;)..

Merhaba kızlar :KK25:
bugün çok kosturmacaliydi diyet yine yalan oldu :p
akşam da annemler gittik bişiler kaçırdım yine :KK20: bu haftasonları hep böyle oluyo zaten :63: menumu vereyim :KK56:

11.00 Kahvaltı
Tam buğday ekmeğinden tost
Domates, peynir, zeytin

17.00 Tarhana corbasi
Hamsi tava
Salata + soğan
Biraz yufka

21.30 Patlamış Mısır
Az kabak çekirdeği

Fatos canim istedikten sonra montiye uyman
Mumkun .
Bak mesela sabahin tamam ,
Oylen annenlerde bol salata balik yeseydin okeydi tarhana ve yufkaya gerek yoktu . Baligin vede salatanin miktarini artirip karnini boyle doyura bilirdin ..

...aranda kabak cekirdegini yiyip misiri geri çevirmeliydin :KK43:
Canim benim montiye karar verdiysen kararli olnalisin o gezmeler hep olacak hayatimizda :KK66:..
çok haklısın canım zaten ben karatayı yaparken de böyle kaçamaklar yaptığım için çok bi kilo verememiştim.
bu diyet bana uygulama olarak daha kolay geldi ve inan ki bu daha benim iyileşmiş halim :D dün biraz okudum örnek menüleri giderek iyileşecek inş aebencim :D çok sağol buradaki varlığın çok destek oluyor inan ;)

Aoben sana bir sorum olucakti benim arkadasim bir diyet uygulamış tam olarak içeriğini bilmiyorum ama su anda kilo kontrolünü saglamak istiyormuş bende ona montignac dan bahsetmistim oda acaba ben montignac diyetinin direk olarak 2 aşamasına geçsem bu benim kilo kontrolümu sağlar mi diye sordu benim de aklıma ilk sen geldin bilirsen bi sen bilirsin

Denisem arkadasin dukan gibi yada çok sıkı şok diyetlerle kilosunu verdi hemen akabinde montiye gecerse 1-2 kilo artisi olur , ama sonra dengeler .. Yok normal diyetlerle verdiysede tabiki saglar ...
Tabi tam bisiler soylemek icin arkadasinin diyeti vede sureçi hakkinda bilgi sahibi olmak lazim birde bunyesini tanimak ...

Aeben sana bir sorum olucakti benim arkadasim bir diyet uygulamış tam olarak içeriğini bilmiyorum ama su anda kilo kontrolünü saglamak istiyormuş bende ona montignac dan bahsetmistim oda acaba ben montignac diyetinin direk olarak 2 aşamasına geçsem bu benim kilo kontrolümu sağlar mi diye sordu benim de aklıma ilk sen geldin bilirsen bi sen bilirsin

Merhaba :KK15:
bugün akşam kaçamağım hariç iyiydim :KK22:
1 saat de yürüyüş yaptim:D
menümü vereyim
11.45 1 mandalina
12.00 kahvaltı
Yumurtasız Menemen
2 dilim tb ekmeği
Zeytin ezmesi

16.00 1 mandalina

18.30 ögle ve akşam yemeği
Izgara tavuk
Yeşil salata
Salatalıklı yoğurt ve ceviz

20.30 çay ve 5 tane tam buğday bisküvisi :KK61:

Fotos ne guzel menun varmis , simdi biskui ne oldu canim ya :(
Neyse yarin ola hayrola
Artik kacamak yspmassn biraz sabirli ol canim ya yedim sayy .

Merhaba :KK15:
bugün akşam kaçamağım hariç iyiydim :KK22:
1 saat de yürüyüş yaptim:D
menümü vereyim
11.45 1 mandalina
12.00 kahvaltı
Yumurtasız Menemen
2 dilim tb ekmeği
Zeytin ezmesi

16.00 1 mandalina

18.30 ögle ve akşam yemeği
Izgara tavuk
Yeşil salata
Salatalıklı yoğurt ve ceviz

20.30 çay ve 5 tane tam buğday bisküvisi :KK61:

hayırlı ve kaçamaksız hafta olsun inşallah ....

kızlar bu arada 2 sene sonra tekrar 64.lü kilolardayım :D

banum nerelerdesin kuzum ?
zilim sende yoksun 2 gündür .

zeyno unuttu bizi yine :KK43:

bende yazayım bugünkü menümü
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
5 adet siyah zeytin

öğlen